icon

Darček pre svokru

21. dec 2021

Co kupujete svokre na Vianoce? Potrebujem poradiť? 😀😀😀

Strana
z2
lulana79
21. dec 2021

@ruzasipova u nas presne tak isto... ja kupujem svojim rodicom, manzel svojim...

renka30
21. dec 2021

Minulý rok dostala crossbody kabelku, každoročne je to kalendár s fotkami vnučiek, tento rok som kúpila krížovky, kozmetiku a manžel mal ešte objednať predplatné časopisu (tuším to dodnes nevybavil - neriešim - je to jeho mama)

mihula
21. dec 2021

poledne roky som jej kupovala to čo som ja v domacnosti potrebovala.Pretože kazdý rok mi po vianociaach darcek doniesla domov s tým,že ona nič nepotrebuje

andrea_prestastna
21. dec 2021

@katka1389 velmi ma to dlho mrzelo dokonca ked som porodila poveda ze nema rada babatka, zakazuje mojmu synovi hovorit jej babka moze iba menom, vidime sa raz za rok lebo sa velmi boji kovidu a ked dosla podotkla ze mame vynoveny dom a ze ju nikto nevola na navstevy, ja som jej vela krat aj videa vnuka poslala aj rozne ine ale potom mi obe svagrinky povedali ked sme sa stretli ze svokra mam opisala ako uplne tela a ze pritom som normalna,, nevadi nastastie ma to uz netrapi absolutne ju ignorujem a nestoji mi uz ani za kusok nervov,

andrea_prestastna
21. dec 2021

@0silvia0 to som vobec neriesila ani ma to nezaujima nech jej kupi co chce ale ked sq s nou stretnem tak jej poviem na rovinu ze to muz kupil lebo mne neostali peniaze

andrea_prestastna
21. dec 2021

@leni1977 ano jemu napisala sms hned jak mu odovzdala darceky

andrea_prestastna
21. dec 2021

@elizabet173 ja koncom februara rodim tak uvidim co budem potrebovat zatial mam vsetko tak nepotrebujem nic kebyze neni korona urcite ideme na noc do tatier a posle jej fotku😂😂😂 serem nanu ozaj aj ked clovek nema peniaze co ona ma ak dost tak vie doma nieco napiect vyrobit kupit jedno mydlo alebo cajik, nevadi caj mi dala v novembri otvoreny uz a odsypany tak som sa kukala ze waw moc dik mala som chut jej to teraz nasypat do vrecka a poslat ako dar😂

leni1977
21. dec 2021

@andrea_prestastna svokra je trúba, ozaj sa jedine povzniesť nad to a neničiť si nervy a sviatky, ale ja na mieste tvojho muža jej hneď volám a spýtam sa, či jej hrabe

julka828
21. dec 2021

Deku s fotkami deti a knihu. Raz som kupila aj kozmeticky balicek este par rokov dozadu doteraz ho vidim nerozbaleny a zastrceny v obyvacke v skrinke. Pritom tam bol sprchovy a sampon a ona si teda fakt nepotrpi na znacky a uz vobec nie na kozmetiku alebo tak je to typicka stara baba 64 rocna cize odkedy mame deti radsej kupujem kalendare fotoknihy obrazy. Trochu ma stve ze je to manzelova mama a ja musim vymyslat darceky pre nu. Jej sa ozaj tazko kupuje lebo ona nic nepotrebuje a nic nemame kupovat bla bla bla hlavne ze keny sme nic nepriniesli riesila by to este pol roka s kamaratkami

gurags
21. dec 2021

@andrea_prestastna no pekné od nej...

diusqa761
21. dec 2021

@de_zi túžim byť tvoja rodina 🥰❤️🥰❤️

citcat1
21. dec 2021

Moja si popytala odstavovac, taky lepsi, ale ona vela ovocia spracovava zo zahrady..k tomu este balicek kozmetiky.. Svokor dostane balicek vitaminov a tiez kozmetiku..

Strana
z2