Darček pre terapeuta
Ahojte chystame sa s mojim terapeutom a zaroven psychiatrom k ukoneciu liecby bol tu so mnou 3 roky. Ak mu nieco male a symbolicke podarujem nebude to blbe ?? Dakujem za dotazy
@anonym_autor male symbolicke isto nie. Ja som podarovala nieco vacsie... mala som zlavu v hoteli, kde som pracovala a u terapeutky som koncila,
lebo som sa stahovala prec. Tak som jej za obrovsku pomoc a nepovinnu zlavu po roku prace darovala vikend v tom hoteli.
Stalo ma to malo. poslala mi potom fotky, velmi sa jej to s manzelom pacilo.
ale to bolo ozaj vynimocne velka vec.
potom tiez pri ukonceni s inou terapeutkou som neskor dodatocne poslala knizku o ktorej sme sa bavili a cokoladu, ale ona mi darovala knizku tiez.
@anonym_3721f3 super dakujem chystam sa naozaj na malickost len som nevedela ci to bude vhodne a aby to nebral ako uplatok
Úplatok, keď už u nej skončíš, tak to určite nie je. Myslím si, že je to vhodné podarovať nejaku maličkosť. Ináč dobra otázka, ja chodím online a tiež občas dumem, či je vhodne/nevhodné napísať na vianoce, na jeho meniny a tak...
Úplatok, keď už u nej skončíš, tak to určite nie je. Myslím si, že je to vhodné podarovať nejaku maličkosť. Ináč dobra otázka, ja chodím online a tiež občas dumem, či je vhodne/nevhodné napísať na vianoce, na jeho meniny a tak...
@anonym_4b6dcd A pisala si niekedy ?
@anonym_4b6dcd A pisala si niekedy ?
@anonym_autor nie, nepísala... Ale tento rok asi napíšem.... Lebo robím v zdravotníctve a tiež mi jedna pacientka posiela vianočnú pohľadnicu každý rok a príde mi to mimoriadne milé.
@anonym_autor ja som kúpil hodnotnú knihu. Môj terapeut miloval knihy a vedel som že ho to poteší.
@anonym_autor ja som kúpil hodnotnú knihu. Môj terapeut miloval knihy a vedel som že ho to poteší.
@anonym_a046ce knihu som chcela aj ja ale tak neviem co ma precitane a co nie
@anonym_a046ce knihu som chcela aj ja ale tak neviem co ma precitane a co nie
@anonym_autor ak si chcela knihu, tak darcekovu poukazku do knihkupectva
chodim s dietatm s PAS na terapie a po pravde ma PLNU miestnost serepeticiek od ludi fakt blbosticky na ktore mu tam len pada prach a asi nema to srdce to vyhodit kedze to dostal darom od klientov - za mna blbost - skor nieco co aj vyuzije...
chodim s dietatm s PAS na terapie a po pravde ma PLNU miestnost serepeticiek od ludi fakt blbosticky na ktore mu tam len pada prach a asi nema to srdce to vyhodit kedze to dostal darom od klientov - za mna blbost - skor nieco co aj vyuzije...
@anonym_ac907f a co napríklad nevies mi poradit?
@anonym_ac907f a co napríklad nevies mi poradit?
@anonym_autor niečo praktické napr. poukážku do kníhkupectva (kupi si co chce) popr. poukážku do nejakej predajne terapeutickych pomocok.... neviem viac ma teraz v rychlosti nenapada

@anonym_autor male symbolicke isto nie. Ja som podarovala nieco vacsie... mala som zlavu v hoteli, kde som pracovala a u terapeutky som koncila,
lebo som sa stahovala prec. Tak som jej za obrovsku pomoc a nepovinnu zlavu po roku prace darovala vikend v tom hoteli.
Stalo ma to malo. poslala mi potom fotky, velmi sa jej to s manzelom pacilo.
ale to bolo ozaj vynimocne velka vec.
potom tiez pri ukonceni s inou terapeutkou som neskor dodatocne poslala knizku o ktorej sme sa bavili a cokoladu, ale ona mi darovala knizku tiez.