Darček pre ženu na Vianoce
Ahoj. Neznasam Vianoce, ale ked uz to musi byt prosim poradte co kupit zene aby pod stromcekom nieco mala a potesilo ju to. Ziadna erotika pradlo nic tymto smerom to su sprostosti. Poradte nieco co by vas potesilo a neurazilo. Ziadne hrnce zehlicka pribory. Nieco napadite by som chcel. Tak ak mozete ukazte co by bol vhodny dar. Ani nic extra drahe nepotrebujem jej nic dokazovat ucet mame spolocny 😃
@anonym_b0c438 ked nic nehovori co by chcela vnimanie nepomoze 😉
@anonym_autor chápem si chlap, potrebuješ to mať po lopate, jasne, zrozumiteľne, najlepšie nech si to aj sama zabezpečí a nezaťažuje ťa. Keby si ju dobre poznal, všímal si čo jej robí radosť, čomu sa venuje, alebo čoho má "nedostatok", nemal by si problém s výberom darčeka. "Vnímanie ti nepomôže", lebo nevnímaš. Ešte stále si o nej nič nenapísal....
@anonym_autor chápem si chlap, potrebuješ to mať po lopate, jasne, zrozumiteľne, najlepšie nech si to aj sama zabezpečí a nezaťažuje ťa. Keby si ju dobre poznal, všímal si čo jej robí radosť, čomu sa venuje, alebo čoho má "nedostatok", nemal by si problém s výberom darčeka. "Vnímanie ti nepomôže", lebo nevnímaš. Ešte stále si o nej nič nenapísal....
@anonym_b0c438 nenapisal lebo to ma dovod.
@anonym_b0c438 nenapisal lebo to ma dovod.
@anonym_autor no tak si vyber niečo z toho čo tu bolo popísané...
@anonym_autor poukážka do DM, tvoja pani si tam určite niečo vyberie buď pre seba dekoratívnou kozmetiku,ak sa nelíči použije na niečo do domácnosti.
Vybavené 🎄
Nenapísal si čo má rada
Dakujem vybral som
@anonym_autor ono to je dosť o tom aký si k nej všímavý. Ak je športovkyňa tak poukážky do fitka, zdravej výživy. Ak je umelkyňa alebo má rada umenie tak lístky do divadla, na koncert, balet, operu..... Ak rada číta tak knihu alebo poukážku na knihu. Ak sa o seba stará tak poukážku na masáž, pedikúru, manikúru.
Ak je romantička tak nejaký spoločný wellness.
Je toľko možností čo sa dajú vybrať.
@anonym_autor mna by tento rok potesilo radio :D kedze ho nikde v dome nemam a jedine kde ho mozem pocut je auto ale ani v aute niesom casto:D aleninak neviem ti tak poradit, ale u mna su vzdy najlepsie prakticke darceky. Mna by napr. Sperk ani poukazka do parfumerie nepotesila:D ale kazda sme ina
@anonym_autor mňa vždy poteší parfum a kniha. 😀

@anonym_autor to nie, že sme komplikované... to je práve ten priestor, kde máš preukázať, že svoju ženu vnímaš....
@anonym_b0c438 ked nic nehovori co by chcela vnimanie nepomoze 😉