icon

Darčeky k mesačninám

1. máj 2022

Ahojte mamičky,
ja ešte nemám vlastné dieťa, preto by som sa vás chcela spýtať jednu otázku. Zvyknú sa kupovať vrámci rodiny darčeky k ,,mesačninám” dieťaťa? Myslené k prvému mesiacu, k druhému mesiacu atď.
Ďakujem

thereisabear
1. máj 2022

Určite nie, kam by sme to všetko dali?

zmrzlinka2021
1. máj 2022

Pravdaze nie.

lesana25
1. máj 2022

Samozrejme, aj k prvému prdiku, prvému prikrmu, prvému zubu, kroku, takže minimálne milnikovu kartičku by to chcelo 😂
Ber to ako vtip, tu na koni som videla oslavovať každú blbosť tak ma to zaujalo 😅

poslednepogo
1. máj 2022

Určite nie.. aj čo sa podostávajú k narodeninám neni väčšinou kam dať

autor
1. máj 2022

Ďakujem, ide totiž o to, že sme boli u priateľovej sestry a ukazovala nám nejakú strašne drahú hračku, že by ju chcela pre svojho syna a že bude mať 9 mesiacov, tak či by sme mu ju nekúpili a nepriamo nás sprdla, že sme mu k ostatným mesiacom nič nedarovali, tak som zostala zahanbená, že o takom zvyku som v živote nič nepočula.

meluela
1. máj 2022

priatel ma divnu sestru. alebo ma svojsky zmysel pre humor ktory ste nepochopili

mimikarol
1. máj 2022

Nie, to som ešte nepočula 🤦

merrysa
1. máj 2022

Tento,, zvyk " si asi vytvorila ona v hlave. Ja by som tam uz tak skoro nešla.. Je to dost neslusne od nich.. Ked chcu dieta zbytocne presytit drahymi hrackami, nech si kupujú za svoje a nie zobrat po rodine...

lesana25
1. máj 2022

Haha, toto keby mne povedala tak sa asi začnem rehotať a neprestala by som do ďalšej návštevy, a tam by som začala znova 😂 to čo je toto veď nech mu sama kupuje keď chce. A k výročiu počatia by si čo priala? Poslala by som jej pohľadnicu 😂

gladys_07
1. máj 2022

Dalsia co „vyprdla“ dieta a teraz si mysli ze cely svet sa toci okolo neho, nie okolo Slnka 😂😂nie nie je to normalne, dala by som mu hracku k 1. narodeninam. A v tomto pripade dobre hlucnu. Madam odkazujem nech sa spamata.

kate_cs
1. máj 2022

Nie ale napríklad keď sa ja stretnem s mojou sestrou (žije ďaleko), vždy priniesla chlapcom nejakú drobnosť a aj ja jej malej. Ja som mojich synov ledva stíhala každý mesiac fotit s mílnikovou kartičkou, určite sme im my ani nikto iný nekupovali žiadne darčeky 😀

marisoul
1. máj 2022

Mala si jej povedat, že si mala včera (teraz strelim) 312 mesiacov a nedostala si ani čokoládu... Tak ste vyrovnane.

mirkava
1. máj 2022

Odpadnem 😁 chcela po vás dráhu hračku.... musím zavolať bratovi že môj syn bude mat 8rokov a dva mesiace a ze by chcel auto 🤣

iwesska
1. máj 2022

Nech si kupi strasne drahu hracku sama,aky problem,ked bude mat krasnych "okruhlych 9.mesiacov"?🤷‍♀️ Co mu nedopraje,ale zobre od rodiny? 😁 Ja byt tvojim partnerom tak ju hned upracem,ze ved este nemal narodeniny ani meniny,ze sa nemusi bat,potom dostane. Niktorym ta materska nerobi dobre,ale to neznamena,ze ich v tom treba podporovat😁

nikpa
1. máj 2022

Priateľova sestra nech zostupi na zem a nežije v snoch. To ako myslí vážne, že máte dieťaťu každý mesiac nosiť dary? Tá je riadne padnuta na hlavu, chúďa 🤦🙄 by som ju vysmiala keby mi toto povedala 🤣🤣🤣🤣

kikushaa
1. máj 2022

Nie nekupuje sa 🤣🤦‍♀️

solange7
1. máj 2022

Ona este musi asi vytriezviet a uvedomit si, ze jej dieta nieje tak dolezite, aby ste vsetci oslavovali kazdy jeden mesiac prezity mimo jej maternice.

klip0
1. máj 2022

A ona tomu dieťaťu čo kúpila k 9 mesiacom ?
Keď bude mať rok, máte mu rovno kúpiť pozemok na budúci dom či ako ?

miadi
1. máj 2022

😂😂😂mali ste povedat ze ok ale hnet jej aj ukazat nejaku drahu vec co by ste vy chceli k vasmu bliziacemu sa 7m alebo kolko ste spolu vyrociu randenia 😂😂😂😂

denithestrange1993
1. máj 2022

Mesačniny by bol dobry nazov pre menstruaciu 🩸

timing
2. máj 2022

Ako sa hovori. Tvojej svagrinej udrelo mlieko do hlavy.....
Nemaj vycitky,ze si nekupila dar a ani neplanujes kupovať. Ak ste finance natom super,tak vas chce vyuzit.

zuzuliennka1
2. máj 2022

urcite nie 🙈 a dokedy by si to takto predstavovala? do 24 mesiacov? 36 mesiacov? 😂🤦🏼‍♀️ a co s tym vsetkym chce akoze robit. U mna zopar drobnosti pre syna od rodiny po narodeni a hotovo, aj to som uz musela potom kamoskam jemne naznacovat, co sa prisli na syna pozriet po sestonedeli, ze si uz fakt pre neho nic neprosim🙈 od rodiny podostaval oblecko, hracky, dost vela oblecenia som mala pozicane od kamosiek,.. to sa este vsetko tak nakopi, ze nebude vediet, kde jej hlava stoji. A na to, ze je matkou uz 9m, by mohla mat trochu rozum a nie pytat hracky na kazde mesacniny