Darčeky na prvé sväté prijímanie
Ahojte čo ste kupovali synom k 1 svätému prijimaniu? Zároveň neviete kde v KE zoženiem zapich do torty 1 sväté prijímanie pripadne behun na stôl? Cez eshop mi to už nestihne prísť.
Objednala som reštauráciu, posedenie, kde bude sedieť za vrchstolom ... od nás dostane ručne maľovaný obraz Panny Márie od jednej kočky tu na MK, už čo jej dajú pozvaní hostia, neriešim ... aj keby jej nedali nič, pre mňa to nie je folklór, úplne iný zmysel ako hmotné dary v tejto sviatosti vidím.
@zuzula507 najstarsi dostal bicykel...druhy cgcel knihy, tak knihy...tento rok najmladsiemu nevieme...chce lego...maju ho milion, ale ked ho to potesi, tak asi kupime. Plus modlitebna knizka. Brat mu dal urobit hrncek s menom, lebo nema bezne meno, aby bol v obchode. Z penazi od rodiny si kazdy kupil mobil, takze aj tento si asi kupi.
@zuzula507 kup take co bude dostojne vzhladom k tej slavnosti a co nezatieni skutocnu podstatu. Neviem si predstavit nejaky drahy hmotny dar, lebo ta pozornost ma byt zamerana na uplne ine pri 1.sv.pr.
Modernu nab. knihu dam o dva roky svojmu synovi:
Si výnimočný
Modlitba hrdinu
Svati: fakty a zaujímavosti
Biblicke pribehy pre odvážnych chlapcov
Mocnemu bojovnikovi
Atd atd
A upeciem mu ja sama chlieb hore s krizom
A upeciem mu tortu
Namiesto kriza napr nieco taketo https://www.godzoneshop.sk/produkt/on-pozna-poc...
Robím posedenie , bude mať tortu , kupovala som šaty , platím prijímanie ....kúpila som dcere strieborný náramok na pamiatku ....viem že rodina jej dá peniaze takže máme.dohodu že si kúpi bicykel a ostatné ak bude treba jej doplatíme

Nič,robim oslavu,platim obed...dostane darceky od pozvanych hosti