icon

Darčeky na prvé sväté prijímanie

zuzula507
30. apr 2025

Ahojte čo ste kupovali synom k 1 svätému prijimaniu? Zároveň neviete kde v KE zoženiem zapich do torty 1 sväté prijímanie pripadne behun na stôl? Cez eshop mi to už nestihne prísť.

janinah
30. apr 2025

Nič,robim oslavu,platim obed...dostane darceky od pozvanych hosti

nikyy
30. apr 2025

@zuzula507 cukrár shop,Drevný trh 3(bývalé Matteo Cucina).

dzulli1980
30. apr 2025

Objednala som reštauráciu, posedenie, kde bude sedieť za vrchstolom ... od nás dostane ručne maľovaný obraz Panny Márie od jednej kočky tu na MK, už čo jej dajú pozvaní hostia, neriešim ... aj keby jej nedali nič, pre mňa to nie je folklór, úplne iný zmysel ako hmotné dary v tejto sviatosti vidím.

euka210
30. apr 2025

@zuzula507 najstarsi dostal bicykel...druhy cgcel knihy, tak knihy...tento rok najmladsiemu nevieme...chce lego...maju ho milion, ale ked ho to potesi, tak asi kupime. Plus modlitebna knizka. Brat mu dal urobit hrncek s menom, lebo nema bezne meno, aby bol v obchode. Z penazi od rodiny si kazdy kupil mobil, takze aj tento si asi kupi.

sweet20
1. máj 2025

@zuzula507 ten zapich maju v tedi a v heliumking v galerke

zuzula507
autor
1. máj 2025
@sweet20

@zuzula507 ten zapich maju v tedi a v heliumking v galerke

@sweet20 v tedi na popradskej som bola včera tam nemali v heliumking som videla ale za 10 eur co mi príde pridrahe ale skúsim mrknúť tu galerku

evkamotka
1. máj 2025
@zuzula507

@sweet20 v tedi na popradskej som bola včera tam nemali v heliumking som videla ale za 10 eur co mi príde pridrahe ale skúsim mrknúť tu galerku

@zuzula507 obavam sa ze to zvykne tolko stat. 7-10e

zuzinabila
1. máj 2025

@zuzula507 kup take co bude dostojne vzhladom k tej slavnosti a co nezatieni skutocnu podstatu. Neviem si predstavit nejaky drahy hmotny dar, lebo ta pozornost ma byt zamerana na uplne ine pri 1.sv.pr.

sweet20
1. máj 2025
@zuzula507

@zuzula507 bohuzial tolko to stoji... takze za lacno mas len z netu

evkamotka
1. máj 2025

Modernu nab. knihu dam o dva roky svojmu synovi:
Si výnimočný
Modlitba hrdinu
Svati: fakty a zaujímavosti
Biblicke pribehy pre odvážnych chlapcov
Mocnemu bojovnikovi
Atd atd

A upeciem mu ja sama chlieb hore s krizom
A upeciem mu tortu

evkamotka
1. máj 2025
bucko555
1. máj 2025

Robím posedenie , bude mať tortu , kupovala som šaty , platím prijímanie ....kúpila som dcere strieborný náramok na pamiatku ....viem že rodina jej dá peniaze takže máme.dohodu že si kúpi bicykel a ostatné ak bude treba jej doplatíme

nerko
1. máj 2025

@zuzula507 ruženec a zriadila som účet v banke, kde dostane vyzbierané peniaze. + oslava v reštaurácii. Pri staršej rovnako.

lilian183
2. máj 2025

@zuzula507 ja ako krstná som kúpila hodinky