icon

Darčeky pre chorú blízku osobu

20. aug 2025

Ocitla som sa v smutnej situácii a chcem nejako pomôcť ale neviem ako a ani či sa vôbec dá 😭. Moja blízka osoba,poznáme sa roky, veľa sme toho spolu zažili má ťažký stav ...áno, rakovina 😭. Povedala o tom len trom ľuďom a ja medzi nimi, to si veľmi vážim, píšeme spolu každý deň.....chcela som ísť na návštevu,bola som odmietnutá,čo rešpektujem, nechce aby som videla v Tom stave. Cele dni len premýšľam a trápim sa. Rozmýšľala som,že by som aspoň poslala dáky balík, ale čo poslať??? Je vôbec niečo, čo by mohlo chorého človeka potešiť? Vek do 40 rokov...bez detí....som z toho na prášky

Strana
z2
autor
20. aug 2025
@anonym_7dc26e

@anonym_autor Ako neviem. Pozri ja trpim "len" tazkou depresiou a ani mna by nepotesila ani ta kytica. O tych ostatnych absurdnych napadoch ani nevravim, lebo ani mna v depresii absolutne netesi NIC, ale ze vobec a nikam nechodim ani by som nesla a to mam "len" depresiu. Viem ze to myslis dobre, ale keby mi kamoska poslala kvety, tak by som nechapala, co tym chcela povedat, hlavne teda s hej diagnozou (neviem ci ma sance na prezitie, ale pri tejto diagnoze je vzdy aj moznost, ze to nezvladne). Ja by som na tvojom mieste okrem komunikacie nerobila nic, pretoze okrem zdravia neexistuje nic co by ju mohlo potesit (ako mna). Proste moct zit normalny zivot v zdravi.. Uplne staci, ze tu pre nu si.. Ja nikoho takeho nemam..

@anonym_7dc26e je mi ľúto, že nemáš spriaznenú dušu. Ona depresie nemá, je to silná bojovníčka, no jej stav nevyzerá vôbec dobre....skôr zle....Odmietla návštevu, tie kvety by som jej bola doniesla osobne, tak jej ich pošlem. Ja si myslím, že v kútiku duše ju potešia...verím tomu 🍀🍀❤️

anonym_7dc26e
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_7dc26e je mi ľúto, že nemáš spriaznenú dušu. Ona depresie nemá, je to silná bojovníčka, no jej stav nevyzerá vôbec dobre....skôr zle....Odmietla návštevu, tie kvety by som jej bola doniesla osobne, tak jej ich pošlem. Ja si myslím, že v kútiku duše ju potešia...verím tomu 🍀🍀❤️

@anonym_autor Tak to urob, ak to tak citis.. Daj na svoju intuiciu. Ty ju poznas, my nie.

autor
20. aug 2025
@anonym_7dc26e

@anonym_autor Tak to urob, ak to tak citis.. Daj na svoju intuiciu. Ty ju poznas, my nie.

@anonym_7dc26e 👍😘. Veľa zdravia aj tebe

anonym_7dc26e
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_7dc26e 👍😘. Veľa zdravia aj tebe

@anonym_autor Dakujem 🥰

srdeenko19
20. aug 2025
@anonym_7dc26e

@anonym_autor Dakujem 🥰

@anonym_7dc26e poteší sa, určite, neboj 🩷 Keď sa ti bude dať, daj vedieť aj tu, aká bola reakcia. A veľa zdravíčka a síl želám tvojej kamarátke. 🙏

catherinah
20. aug 2025

Býva sama? Kto sa o ňu stará?

jamimo
20. aug 2025

@anonym_autor ja som susede kúpila kvitnúci kvet v kvetináči. Poslala som po jej manželovi. Keď bola schopná, zatelefonovala mi a veľmi sa tešila. Už sme odsťahovaní, ona po liečbe a ťažkej operácii. Keď sem tam telefonujeme, vždy mi povie, aký je ten kvet krásny a robí jej radosť ❣️

tramtada31
20. aug 2025

Určite ju kytica potesi, pripadne nech jej ju daju bezkontaktne pred dvere, je to krasne gesto, nepochybuj o tom.

autor
20. aug 2025
@catherinah

Býva sama? Kto sa o ňu stará?

@catherinah nechcem to veľmi "rozvádzať"....ale áno, zatiaľ sama.....všetko sa to zvrhlo veľmi rýchlo...cca 4 mesiace dozadu, ja to viem dva. Dáke príznaky ignorovala a nakoniec to takto dopadlo.😭...

autor
20. aug 2025
@tramtada31

Určite ju kytica potesi, pripadne nech jej ju daju bezkontaktne pred dvere, je to krasne gesto, nepochybuj o tom.

@jamimo
@tramtada31 ďakujem ❤️, áno, dám vedieť aká bola odozva 🍀

Strana
z2