Darčeky pre tajného Ježiška
Žienky poraďte mi prosím. V našej termínovej skupine som sa zapojila do "Tajného Ježiška". Nemám s tým žiadnu skúsenosť a vôbec neviem aký darček pre tú druhú mamičku vymyslieť. Vlastne ani neviem, či mám hľadať darček pre ňu alebo pre dieťatko 🙈 Rozpočet je cca 10€. Ak ste sa niekedy zapojili, prosím inšpirujte ma 🙏 nechcem jej poslať úplnú hlúposť.
@anonym_autor presne tak, isto treba kúpiť darček mamičke..za 10€ toho veľa nevymyslíš ale mňa osobne by potešila nejaká kozmetika, to ženu poteší podľa mňa stále alebo nejakú spoločenskú hru..
Ja som sa nejaký čas zapájala do tých akcií vo svojich terminovkach,no my sme si vopred dali,že trebárs niečo pre dieťa (písala sa veľkosť dieťaťa, obľúbené veci,ako s čím sa rád hrá,čo mu chutí)a potom niečo pre mamičku, takže v balíčku bolo "aj aj"pre obe strany 🙂 Takisto bolo určené,že ak je niekto,kto má nejaké obmedzenia(alergia v jedle,na nejaku kozmetiku,a podobne)mal to napísať kontaktnej osobe, ktorá rozdeľovala potom dvojice
Čiže neviem,ako ste mali to dopredu určené,ak nič také,potom v podstate vyber,čo by potešilo teba.
Ja som napríklad dostavala v balíčkoch horúcu čokoládu, plnené piškóty, masku na spanie, párkrát takú bavlnenú pleťovú masku, kávu, čaj ginko, hrubé Mikulášske ponožky, krém na ruky,raz tuším sada šumivych bômb do kúpeľa, hrnček "supermamina",ten používam dodnes 😁je na ňom taká mamina v supermanovskom obleku s 20 pármi rúk a nôh 😆😆
No a pre syna kadečo,kým bol úplne maličký,tak detské výživy, piškóty, chrumky, sada detských riadov,potom podľa toho,aké som napísala typy hračiek,tak maľovanky s dinosaurami, vajíčko,z akého si mohol vykopať dinosaura,lego kocky, tričko s dinosaurami a podobne
@anonym_autor zapojila som sa iba raz a hneď som to ľutovala, zbytočná robota s darčekom plus ešte aj na postu chodiť 😅 odvtedy sa do takých traposin nezapajam.
Secret santa máme tiež každý rok , vždy mamičky napišu čo by pre dietatko chceli a čo nie a tým sa riadime
pre mamičku vždy dám sladkosť , kozmetickú drobnosť
záleži od veku dietatka ja som v actione pokúpila drobnosti a bola plna krabica do 10€