Darčeky svokre, svokrovi, babke a dedovi
Uff som zufala kazdy rok dokolecka dokola svetre kozmetiku chcem.byt kreativnejsia co im.mam.kupit pomozte ..... 🙂
Kniha,fotokkalendar s dotkami rodiny,deka, krizovky,babke satku,sal,rukavice...Alebo ak maju nejaku zalubu,nieco na tu temu.
Na idem svokre kupovat spolu so svokrom kupon na parovu masaz a dam urobit kalendar z fotiek vnucky. A mame nic, mozno nejaku drobnost, lebo u mamy davame len malej...
ja mojim rodičom kalendár z fotiek, to si rozkázali, mame ešte karamelovú kávu a otcovi hru tetris do ruky, svokrovcom tiež kalendár, svokre kávu a svokrovi flašu v tvare auta
starých rodičov už nemám, manželovej babke tiež kalendár, rozkázali si, minuloročný mal úspech
My sme kupili listky pre vsetkych na Ciganskych diablov aj ked je koncert pred Vianocami 🙂
Nooo napady su celkom fajn ako ten kalrndar mali minuly rok ved pekne ale nechceme sa opakovat kavu salky na kavu vsetko dokopy ako bolo to.mile len ako pisem nechcem.im to dat znova bozeee a ono to tak leti a ja nemam nic zas tyDen pred sviatkami sa budem nahanat.... :/
My tento rok dávame svokrovcom spolu so švagrovcami 3-dňový víkendový pobyt a mojej mame keďže je sama tiež pobyt ale s ňou pôjdeme aj my 🙂

@burgina ja som starkej minulý rok kúpila vlnu na pletenie. Mojej mame som objednala meteochalúpku. Je to taký domček, ktorý ukazuje aké bude počasie. Mama si tento domček pamätá z detstva a ľutuje, že jej po mame nezostal ako pamiatka. Tak jej ho darujem 🙂 Kedysi takéto chalúpky ukazujúce počasie boli takmer v každej domácnosti.