Darovanie rúška na Vianoce
Ahojte..je blbe darovať na vianoce rúško?
Ja som synovcovi kupila s jeho oblubenym futbalovym klubom manchester United, lebo on je na take zatazeny, dres, sal, a pod. ked fanuskuje pri telke. Tak zartom aj rusko dostane. A myslim, ze sa aj potesi. Teraz som videla v Martinuse napr. s obrazkom Maleho princa, to by podla mna tiez vela knihomolov potesilo. Cize ak je nejake tematicke, k zalubam danej osoby, ja si myslim, ze potesi.
Keby mi dal niekto také, ako som videla v jednom výklade, za 50€, tak sa poteším 🙃
Ja by som sa potesila. Mam napriklad set rusko a ponozky od Fusakle a ked uz tie ruska musia byt, tak nech je to aspon vesele. Takze taka kombo by za mna bola super. Ale my sme v rodine divni, a vtipne ponozky nas potesia vsetkych - od najmladsich deti az po nasich rodicov.
@sonnenshein aj my sme divní, moje decká si priali dedoles ponožky, dostanú ich od netere 😄
@jana_eyre_2 To som rada ze nie sme sami 😁
Trochu od temy, ale nechcem zakladat novu: neviete mahodou kde sa da stiahnut sablona ma strih anatomickeho ruska? Chcela by som vyskusat usit 🙂
@leuchtturm vau, skvele. Vrela vdakaa
@leeo Toto video je skvele a este aj pekny bonus pre vsetky krajcirky o tom ako zachytavat volne nitky pred a po dositi pomozou sucheho zipsu.... uplne genialne
@andreatytler dakujem pekne.
mne sa to zda pekne, moze to byt brane, ze toho cloveka chces chranit..
Mňa by nepotešilo.... Ale myslím ze by mi ho daroval len ten kto ma nemá rád... A chcel by ma tým vytrestat

mňa by rúško potešilo, nejaké crazy alebo funky. tiež mi napadlo ho vyrobiť a darovať kamoške, ale nebola som si istá, tak som vyrobila niečo iné. keď nevieš, ako to ten človek vezme, tak radšej asi nie. mám aj ja v rodine ľudí, ktorí by sa s vysokou pravdepodobnosťou urazili alebo trpko zasmiali. ako fakt a naozaj by to pre nich bola trpká kvapka k všetkému, čoho už majú plné zuby. a mám ľudí, ktorí by povedali, že aké super rúško, že také nemajú a tešili by sa až si ho môžu dať, že si nemusia zháňať alebo vyrábať.