Darovanie rúška na Vianoce
Ahojte..je blbe darovať na vianoce rúško?
Ja som synovcovi kupila s jeho oblubenym futbalovym klubom manchester United, lebo on je na take zatazeny, dres, sal, a pod. ked fanuskuje pri telke. Tak zartom aj rusko dostane. A myslim, ze sa aj potesi. Teraz som videla v Martinuse napr. s obrazkom Maleho princa, to by podla mna tiez vela knihomolov potesilo. Cize ak je nejake tematicke, k zalubam danej osoby, ja si myslim, ze potesi.
Keby mi dal niekto také, ako som videla v jednom výklade, za 50€, tak sa poteším 🙃
Ja by som sa potesila. Mam napriklad set rusko a ponozky od Fusakle a ked uz tie ruska musia byt, tak nech je to aspon vesele. Takze taka kombo by za mna bola super. Ale my sme v rodine divni, a vtipne ponozky nas potesia vsetkych - od najmladsich deti az po nasich rodicov.
@sonnenshein aj my sme divní, moje decká si priali dedoles ponožky, dostanú ich od netere 😄
Trochu od temy, ale nechcem zakladat novu: neviete mahodou kde sa da stiahnut sablona ma strih anatomickeho ruska? Chcela by som vyskusat usit 🙂
@leeo Toto video je skvele a este aj pekny bonus pre vsetky krajcirky o tom ako zachytavat volne nitky pred a po dositi pomozou sucheho zipsu.... uplne genialne
Mňa by nepotešilo.... Ale myslím ze by mi ho daroval len ten kto ma nemá rád... A chcel by ma tým vytrestat

mňa by rúško potešilo, nejaké crazy alebo funky. tiež mi napadlo ho vyrobiť a darovať kamoške, ale nebola som si istá, tak som vyrobila niečo iné. keď nevieš, ako to ten človek vezme, tak radšej asi nie. mám aj ja v rodine ľudí, ktorí by sa s vysokou pravdepodobnosťou urazili alebo trpko zasmiali. ako fakt a naozaj by to pre nich bola trpká kvapka k všetkému, čoho už majú plné zuby. a mám ľudí, ktorí by povedali, že aké super rúško, že také nemajú a tešili by sa až si ho môžu dať, že si nemusia zháňať alebo vyrábať.