icon

Dávate k narodeniu bábätka priateľovmu bratovi/sestre nejaký darček?

Dnes o 12:46

Dávate k nariadeniu bábätka priatelovemu bratovi/sestre nejaký darček?

Tak ma napadlo či zo slušnosti nekúpiť nejaký darček malej/malému k narodeniu bábätka niečo nikde som nepočula či takto si niekto dáva/nedáva darčeky tak sa pýtam 😄 a ak ste niečo dávali tak čo také poraďte

nyusika
Dnes o 12:51

@anonym_autor
Priatel si o tom mysli co ?
kebyze sa narodi dieta tv ojmu surodencovi. tiez sa na to opytas na modrom koniku ?

anonym_077bfb
Dnes o 12:54

v akom vzťahu si s priateľom. máte spoločné dieťa? alebo každý býva sám?
Ja som kupovala ako za nás oboch prvému bábu svetrík - veľkosťou asi na 1 rok, druhému hniezdo.

januska12323
Dnes o 12:54

Samozrejme keď prídete na návštevu niečo donesiete malému aj mame.

anonym_1aa803
Dnes o 12:57

Ak ste vazna znamost tak ano, preco nie. Rada kupim drobnost aj kamaratke ci susede, tak "svagrinej" by som tiez. Za predpokladu, ze sa normalne vidavate a bavite.

anonym_5d7a6b
Dnes o 12:58

Posla mňa zo slušnosti áno, hlavne ak máte dobrý vzťah a napr navštevujete sa a pod, vtedy určite. Dôležitejšia otázka je aký konkrétny darček vybrať - aby to nebola hlúposť, ktorú kúpiš len z povinnosti. Aj výbavičiek, aj hrkálok, aj cumlíkov vie byť občas príliš veľa.

danica2711
Dnes o 13:09

sú to priateľovi súrodenci, nie tvoji, rozhodnutie je na ňom

anonym_facea2
Dnes o 13:11

Kupovali sme spolu s priateľom, nie sama

anonym_b72653
Dnes o 13:26

@anonym_autor Keď idem pozrieť bábätko, tak bez ohľadu na to v akom vzťahu sme, sa patrí aspoň niečo malé doniesť. Nemusíš hneď zlato kupovať.

brrunetkaa
Dnes o 13:35

@anonym_autor my by sme dali s priateľom niečo spoločne. Nejakú drobnosť

vkatush
Dnes o 14:06

Ja by som aj cudziemu doniesla, a nie to "skoro" rodine. Veď stačí drobnosť. Ideálne nie lapač prachu.

pribinak
Dnes o 14:08

A prázdnymi rukami nechod. Aspoň nejakú drobnosť sa patrí priniesť

autor
Dnes o 14:27
@pribinak

A prázdnymi rukami nechod. Aspoň nejakú drobnosť sa patrí priniesť

Tak mi poraďte čo užitočné kúpiť lebo keď som sa jej pýtala odpoveď bola že nič nepotrebujú že všetkého majú dostatok

matkahelka
Dnes o 14:36
@anonym_autor

Tak mi poraďte čo užitočné kúpiť lebo keď som sa jej pýtala odpoveď bola že nič nepotrebujú že všetkého majú dostatok

@anonym_autor poukazku do DM alebo nejakeho obchodu s baby sortimentom. matka dietata si kupi, co potrebuje a aj slovne ti naznacila, ze vsetko maju - t.j.nema zaujem o zbytocnosti. pisem to ako matka 2 deti. podostavali sme mnozstvo flias, plienok, oblecenia, ktore sme absolutne nevyuzili. poukazky su naj darcek.

anonym_b72653
Dnes o 14:37
@anonym_autor

@anonym_autor tak keď majú všetko, opýtaj sa aké plienky používajú. Tie sa zídu vždy, aj keď kúpiš väčšie.
Alebo poukážku do detského obchodu/drogerie.

pribinak
Dnes o 14:46
@anonym_autor

@anonym_autor detské knižky loptičky vkladacky ….

marci9
Dnes o 18:03

Nie. Ale ja som sa tam ani nepchala na návštevu.

zuzubb007
Dnes o 18:15

Jasné, že treba kúpiť napríklad overal na spanie, hračku na žuvanie, podbradníky ...