Dávate mužom niečo na Valentína?
Ak ano, inspirujte ma prosim :D ja uz po 100r. spoluzitia ozaj neviem,vo kupit.
Tento rok spoločný wellness pobyt v tatrách na tri dni to využijem aj ja😄
@crazy_cat_lady Môj ju dostal na Vianoce, ešte ju má rozčítanú a páči sa mu 😊
Cokoladu
Upeciem nieco
Nemám link, spravím asi nejaké klasické cesto ako na tortu ale z polovičnej dávky (spravím do malej formy tuším 15cm priemer) a plnku tiež nejaku vymyslím rychlu možno jedno mascarpone jedna smotana a ovocie nejaké. V takom malom množstve to lepšie drží a netreba sa tým nejak trápiť.
Ak by veľmi nestíham pri malej tak spravím len piškóty smotana a ovocie 😅 to je do 5 minut 😅
@luckajozko21 ooni, ci ina? ;)
Valentina neoslavujeme.
Ak dobre počítam, tak v novembri bude vysoká pôrodnosť či ? ;)
Umelo vyvolany sviatok, ak sa lubia mozu si kupovat cely rok, len tak hocikedy
Neoslavujeme.
@lucinkaboz na rozdiel od vsetkych ostatnych sviatkov, najdenych vo volnej prirode
V terajsom vzťahu to nejak neriešime,ale s byvalym sme to zvykli strašne riešiť, vždy sme si brávali aj volno v práci, že sme išli na wellness presne na Valentína a predsa to ten vzťah nezachránilo. Teraz som momentálne vo vzťahu so skvelým mužom s ktorým to neprezivame, už som aj rozmýšľala pominule roky čo mu dám lebo on mi vždy donesie ruže ,ale nakoniec stačilo niečo dobre spoločne uvariť otvoriť vínko a urobili sme si pekný večer (ale to aj mimo Valentína) Takze aj tento rok zrejme opäť takto.
@gabika0825 a plynie z toho to, ze vo vzťahu by to malo stále fungovať ako na Valentína nie len v jeden deň.
Ma mňa, každý deň,to ma úplne všetko, čo potrebuje
@guudy ooni 🙂
@luckajozko21 ja tiez 😁
@marcellka32 🤣🤣 dobre počítaš. My máme syna valentinskeho - novembrového 🤣. Odvtedy valentin neriešime 🤷♀️🤣
@diewcatqoo aj to je nieco 🤣🤣🤣🤣
Čerstvé jahody v čokoláde. Už som ich dávno chcela ochutnať 🤣
@sheila121 suhlasim!! Aj ked moj muž zvykne mne,ale aj nasej 13rocnej🙃kupit symbolicky cokoladku dajaku,ja si na to nepotrpim,ani keby nic mi nedal,lebo my si lasku dokazujeme denne,nepotrebujem na to vyhradeny den.
Ale teda on nam kupi a hrdo vyhlasi ze obidvom,lebo nas lubi obe.a to ma hreje pri srdci ovela viac ako ta cokoladka🥰
Podberak😂
@ascotka kde kúpim teraz dobre čerstvé jahody? Aj ja si to zrejme spravím
My máme vo zvyku, že si kúpime nejaké dobré vínko, uvaríme si spoločnú večeru a nič nejako špeciálne. Len proste ten deň sa snažíme byť spolu, zabudnúť na okolie a rozprávať, lebo málokedy máme taký kľud.
@marcellka32 Tak ďaleko nie som, aby som ich išla vlastnoručne robiť 😄 Objednala som. Ale v Bille mávajú jahody pred Valentinom, urcite aj inde.
To je sviatok zalubenych, nie tych co sa lubia. To uz je vyssi level.
chodime na veceru. celkovo si davame vecere/vylety na sviatky(narodeniny, meniny, vyrocie) a uz aj na vianoce. nebavi ma vymyslat nieco, z coho muz nemusi mat radost. a nebavi ma dostavat darceky, ktore ma nepotesia. moj muz napriklad nema vkus na vonavky(alebo sa aspon nevie trafit do mojho vkusu) a tak som kazdu chvilu s velkymi vycitkami vyhadzovala vonavky. takto sa dohodneme kedy kam ideme a hotovo.
Uvaríme si niečo dobré a pozrieme spolu pekný film prípadne zajdeme na prechádzku tento rok oslávime 25 výročie a každý rok si urobíme radosť maličkostou😘
No, keby nam mal kto postrazit deti...nie kvoli tomu, ze je Valentin, ale brala by som to ako prilezitost na spolocne rande, veceru. Od kedy mame deti, sme nikde sami neboli ani na 1 hodinku, ani na pol hodinku. A to starsi ma 4,5 roka

spoločný večer 🙂 Valentína nijako neriešime