icon

Dávate mužom niečo na Valentína?

8. feb 2024

Ak ano, inspirujte ma prosim :D ja uz po 100r. spoluzitia ozaj neviem,vo kupit.

louise
8. feb 2024

spoločný večer 🙂 Valentína nijako neriešime

lakebabe
8. feb 2024

Tento rok spoločný wellness pobyt v tatrách na tri dni to využijem aj ja😄

drakvak
8. feb 2024

@crazy_cat_lady Môj ju dostal na Vianoce, ešte ju má rozčítanú a páči sa mu 😊

lili1313
8. feb 2024

Cokoladu

sunshine_18
8. feb 2024

Upeciem nieco

klip0
8. feb 2024

Nemám link, spravím asi nejaké klasické cesto ako na tortu ale z polovičnej dávky (spravím do malej formy tuším 15cm priemer) a plnku tiež nejaku vymyslím rychlu možno jedno mascarpone jedna smotana a ovocie nejaké. V takom malom množstve to lepšie drží a netreba sa tým nejak trápiť.
Ak by veľmi nestíham pri malej tak spravím len piškóty smotana a ovocie 😅 to je do 5 minut 😅

guudy
8. feb 2024

@luckajozko21 ooni, ci ina? ;)

guudy
8. feb 2024

Valentina neoslavujeme.

marcellka32
8. feb 2024

Ak dobre počítam, tak v novembri bude vysoká pôrodnosť či ? ;)

lucinkaboz
8. feb 2024

Umelo vyvolany sviatok, ak sa lubia mozu si kupovat cely rok, len tak hocikedy

koniarova
8. feb 2024

Neoslavujeme.

gladys_07
8. feb 2024

@lucinkaboz na rozdiel od vsetkych ostatnych sviatkov, najdenych vo volnej prirode

gabika0825
8. feb 2024

V terajsom vzťahu to nejak neriešime,ale s byvalym sme to zvykli strašne riešiť, vždy sme si brávali aj volno v práci, že sme išli na wellness presne na Valentína a predsa to ten vzťah nezachránilo. Teraz som momentálne vo vzťahu so skvelým mužom s ktorým to neprezivame, už som aj rozmýšľala pominule roky čo mu dám lebo on mi vždy donesie ruže ,ale nakoniec stačilo niečo dobre spoločne uvariť otvoriť vínko a urobili sme si pekný večer (ale to aj mimo Valentína) Takze aj tento rok zrejme opäť takto.

gabika0825
8. feb 2024

@gabika0825 a plynie z toho to, ze vo vzťahu by to malo stále fungovať ako na Valentína nie len v jeden deň.

minenkak
8. feb 2024

Ma mňa, každý deň,to ma úplne všetko, čo potrebuje

luckajozko21
8. feb 2024

@guudy ooni 🙂

guudy
8. feb 2024

@luckajozko21 ja tiez 😁

tilly
8. feb 2024

@marcellka32 🤣🤣 dobre počítaš. My máme syna valentinskeho - novembrového 🤣. Odvtedy valentin neriešime 🤷‍♀️🤣

kulumulu123
8. feb 2024

@diewcatqoo aj to je nieco 🤣🤣🤣🤣

ascotka
8. feb 2024

Čerstvé jahody v čokoláde. Už som ich dávno chcela ochutnať 🤣

zuzu11166
8. feb 2024

@sheila121 suhlasim!! Aj ked moj muž zvykne mne,ale aj nasej 13rocnej🙃kupit symbolicky cokoladku dajaku,ja si na to nepotrpim,ani keby nic mi nedal,lebo my si lasku dokazujeme denne,nepotrebujem na to vyhradeny den.
Ale teda on nam kupi a hrdo vyhlasi ze obidvom,lebo nas lubi obe.a to ma hreje pri srdci ovela viac ako ta cokoladka🥰

majlo1234
8. feb 2024

Podberak😂

marcellka32
9. feb 2024

@ascotka kde kúpim teraz dobre čerstvé jahody? Aj ja si to zrejme spravím

bubalea
9. feb 2024

My máme vo zvyku, že si kúpime nejaké dobré vínko, uvaríme si spoločnú večeru a nič nejako špeciálne. Len proste ten deň sa snažíme byť spolu, zabudnúť na okolie a rozprávať, lebo málokedy máme taký kľud.

ascotka
9. feb 2024

@marcellka32 Tak ďaleko nie som, aby som ich išla vlastnoručne robiť 😄 Objednala som. Ale v Bille mávajú jahody pred Valentinom, urcite aj inde.

madeline1
10. feb 2024

To je sviatok zalubenych, nie tych co sa lubia. To uz je vyssi level.

chillibubble
10. feb 2024

chodime na veceru. celkovo si davame vecere/vylety na sviatky(narodeniny, meniny, vyrocie) a uz aj na vianoce. nebavi ma vymyslat nieco, z coho muz nemusi mat radost. a nebavi ma dostavat darceky, ktore ma nepotesia. moj muz napriklad nema vkus na vonavky(alebo sa aspon nevie trafit do mojho vkusu) a tak som kazdu chvilu s velkymi vycitkami vyhadzovala vonavky. takto sa dohodneme kedy kam ideme a hotovo.

sofi1230
10. feb 2024

Uvaríme si niečo dobré a pozrieme spolu pekný film prípadne zajdeme na prechádzku tento rok oslávime 25 výročie a každý rok si urobíme radosť maličkostou😘

madeline1
10. feb 2024

@bubalea presne tak, spolocna chvila doma, alebo niekam ist, do kina na veceru, proste byt spolu...tiez nie som za materialne veci, na co darceky...

mimi3008
10. feb 2024

No, keby nam mal kto postrazit deti...nie kvoli tomu, ze je Valentin, ale brala by som to ako prilezitost na spolocne rande, veceru. Od kedy mame deti, sme nikde sami neboli ani na 1 hodinku, ani na pol hodinku. A to starsi ma 4,5 roka