icon

Dávate svojmu chlapovi niečo na Valentína?

14. feb 2023

Myslím, že som nikdy nič nevymýšlala, ale stále na Valentína a na výročie mám dilemu, že či sa očakáva niečo len od chlapa alebo aj od ženy. Nechcem vyznieť, že som hamotná, to vôbec, ja nikdy nič moc nechcem a nečakám, no u nás máme viacero vecí nastavených inak, než "sa to robí". Tak ma zaujíma ako to máte vy? 🙂

Strana
z2
matus7030
14. feb 2023

My nezvykneme robiť žiadne extra veci. Ja zvyčajne dostanem svoje obľúbené tulipány a manžel odo mňa svoju obľúbenú čokoládu. Takéto drobnosti si dávame aj inokedy - mimo Valentin, tak prečo aj dnes nie?

slovenka753
14. feb 2023

Nie. Valentín neoslavujeme

rachel36a
14. feb 2023

Akurat idem do obchodu a kupim mu kysle zizalky..to milujr...ja pravdepodobne dostanem tulipany...nic extra neriesime...

niki78281
14. feb 2023

Ja vždy dostanem nejakú sladkosť alebo kvety a ja manželovi kúpim nejakú čokoládu tentokrát aj tričko Simpsonovci tých zbožňuje no a ešte tortu a nejaký väčší darček lebo on má na Valentína aj narodeniny 😊🤷

emmulienocka
14. feb 2023

Nič extra neriešíme. Tak ako aj žienky vyššie písali, kúpila som mu dezertík, on mi kúpi asi kvety. Niečo špeci uvarím, upečiem jeho obľúbené slané kroasanty a možno mu kúpim ešte veterník. 🙂

athom
Odpoveď bola odstránená
macekovam
14. feb 2023

hej.. asi mu kupim kraba do akvarka

eikenella
14. feb 2023

niečo malé pre potešenie. a idem upiecť koláč v tvare srdca, nech sa potešíme aj s deťmi ako rodina.

77daniela77
14. feb 2023

Nie.

siska53
14. feb 2023

Nezvykneme take nieco oslavovat. Skor si na to potrpi moja dcera. 🙂

galganka
14. feb 2023

Hej, jemu aj deťom.

maranta_leuconeura
14. feb 2023

Ved sa ho opytaj ci nieco chce 🤔
My si nedavame nic, vacsinou si dame sex 😁 nejaky specialnejsi

h2
14. feb 2023

Dám mu. 😁

zmrzlinka2021
14. feb 2023

Pravdaze a rada.
Dnes je totiz valentina a vzdy je super mat nejaky sviatok.

malalienka85
14. feb 2023

Dostane obľúbené maškrty 🙂

dusankomoj
14. feb 2023

Ja som sa môjho priamo spýtala,čo chce a povedal: že ho mám ľúbiť až do smrti(mojej😇) to mu stačí+ 200dkg čokoláda🥰🥰🥰

888elizabeth
14. feb 2023

Môj dostal vydymovadlá a vydymovacie tyčinky. Potešilo ho to veľmi z goodvibes 🙂 https://goodvibes.sk/kategoria-produktu/vydymov...

jan510
14. feb 2023

Cokoladu a ideme na veceru.

aliii3
14. feb 2023

My sa ideme akurát tak spolu niekam najesť alebo niečo si doma urobíme a tým je to vyriešené. Aj dnes sa chystáme, že si upečieme koláč a urobíme nejakú dobrú večeru a klasika večer doma, nič špeciálne.

cyberk
14. feb 2023

my sa vzdy vopred dohodneme, ci si nieco chceme davat na dany sviatok alebo nie 🙂 ak chceme potesit jeden druheho a je zrovna nejaky sviatok pobliz, tak to je len bonus :D mne zrovna vysla nova HP hra, takze ma chcel potesit a do toho mi objednal aj jahody v cokolade 😅 ja som mu na oplatku pokupila nejake speci energetaky z netu a ako kazdy valentin/jeho narodky som navarila srdiecka na smotane, ktore on miluje 🙂

jaroe
14. feb 2023

Neslavujeme Valentina

zlatovlaska123
14. feb 2023

Absolútne Valentína neriešime, mne to príde pre zaľúbených puberťákov.

muzik
14. feb 2023

😂😂😂

tenerifka
14. feb 2023

ja nedavam nikdy, on mne vzdy, nemam rada taketo a podobne omacky okolo toho, on je zasa romantik. A takto uz 24 rokov😂

louise
14. feb 2023

nie, necítime potrebu oslavovať Valentína

bolarazjedna
14. feb 2023

My máme dnes aj výročie zoznámenia sa. Raz sme išli do aqua parku, zvyčajne ale ideme si sadnúť na večeru, keď sa kvôli covidu nedalo ( a tento rok kvôli syncekovi, ktorý je ešte moc malý), tak som urobila slavnostnu večeru doma, nejaký dezertik, od manžela zvyknem dostať kyticu a čokoládu. Najväčšia radosť je aj tak byť spolu, užiť si spoločnú večeru.
Takže u nás dnes bude pečená kačka a tiramisu.

euka210
14. feb 2023

Nic nedavam a ani ja necakam, kedze ten sviatok neznasam.

angel993
14. feb 2023

Záleží ako to obaja beriete. Ja som tu ráno mala svokru s taškou sladkostí pre deti, lebo veď je Valentín. Toľko čo sme vstali, ešte že som sa stihla prezliecť. Takže po dnešku by som najradšej tento sviatok úplne zrušila.

zuzuliatko18
14. feb 2023

Urobili sme so syncekom piškótovu ovocnú tortu do srdieckovej formy, dá.si aj malý a muz ju má rád. On ak si spomenie, donesie kvetinu, či do vázy alebo v kvetináči, záleží, aká mu padne do oka. Ale neoslavujeme nijako vynimocne.

saxana000
14. feb 2023

Moj pride kazdy rok s kvetinkou a cokoladou.dostane gumovych mackov a oriesky a na veceru cernohorsky rezen.🙂

Strana
z2