Dávate svojmu chlapovi niečo na Valentína?
Myslím, že som nikdy nič nevymýšlala, ale stále na Valentína a na výročie mám dilemu, že či sa očakáva niečo len od chlapa alebo aj od ženy. Nechcem vyznieť, že som hamotná, to vôbec, ja nikdy nič moc nechcem a nečakám, no u nás máme viacero vecí nastavených inak, než "sa to robí". Tak ma zaujíma ako to máte vy? 🙂
Nie. Valentín neoslavujeme
Akurat idem do obchodu a kupim mu kysle zizalky..to milujr...ja pravdepodobne dostanem tulipany...nic extra neriesime...
Ja vždy dostanem nejakú sladkosť alebo kvety a ja manželovi kúpim nejakú čokoládu tentokrát aj tričko Simpsonovci tých zbožňuje no a ešte tortu a nejaký väčší darček lebo on má na Valentína aj narodeniny 😊🤷
Nič extra neriešíme. Tak ako aj žienky vyššie písali, kúpila som mu dezertík, on mi kúpi asi kvety. Niečo špeci uvarím, upečiem jeho obľúbené slané kroasanty a možno mu kúpim ešte veterník. 🙂
hej.. asi mu kupim kraba do akvarka
niečo malé pre potešenie. a idem upiecť koláč v tvare srdca, nech sa potešíme aj s deťmi ako rodina.
Nie.
Nezvykneme take nieco oslavovat. Skor si na to potrpi moja dcera. 🙂
Hej, jemu aj deťom.
Ved sa ho opytaj ci nieco chce 🤔
My si nedavame nic, vacsinou si dame sex 😁 nejaky specialnejsi
Dám mu. 😁
Pravdaze a rada.
Dnes je totiz valentina a vzdy je super mat nejaky sviatok.
Dostane obľúbené maškrty 🙂
Ja som sa môjho priamo spýtala,čo chce a povedal: že ho mám ľúbiť až do smrti(mojej😇) to mu stačí+ 200dkg čokoláda🥰🥰🥰
Môj dostal vydymovadlá a vydymovacie tyčinky. Potešilo ho to veľmi z goodvibes 🙂 https://goodvibes.sk/kategoria-produktu/vydymov...
Cokoladu a ideme na veceru.
My sa ideme akurát tak spolu niekam najesť alebo niečo si doma urobíme a tým je to vyriešené. Aj dnes sa chystáme, že si upečieme koláč a urobíme nejakú dobrú večeru a klasika večer doma, nič špeciálne.
my sa vzdy vopred dohodneme, ci si nieco chceme davat na dany sviatok alebo nie 🙂 ak chceme potesit jeden druheho a je zrovna nejaky sviatok pobliz, tak to je len bonus :D mne zrovna vysla nova HP hra, takze ma chcel potesit a do toho mi objednal aj jahody v cokolade 😅 ja som mu na oplatku pokupila nejake speci energetaky z netu a ako kazdy valentin/jeho narodky som navarila srdiecka na smotane, ktore on miluje 🙂
Neslavujeme Valentina
Absolútne Valentína neriešime, mne to príde pre zaľúbených puberťákov.
ja nedavam nikdy, on mne vzdy, nemam rada taketo a podobne omacky okolo toho, on je zasa romantik. A takto uz 24 rokov😂
nie, necítime potrebu oslavovať Valentína
My máme dnes aj výročie zoznámenia sa. Raz sme išli do aqua parku, zvyčajne ale ideme si sadnúť na večeru, keď sa kvôli covidu nedalo ( a tento rok kvôli syncekovi, ktorý je ešte moc malý), tak som urobila slavnostnu večeru doma, nejaký dezertik, od manžela zvyknem dostať kyticu a čokoládu. Najväčšia radosť je aj tak byť spolu, užiť si spoločnú večeru.
Takže u nás dnes bude pečená kačka a tiramisu.
Nic nedavam a ani ja necakam, kedze ten sviatok neznasam.
Záleží ako to obaja beriete. Ja som tu ráno mala svokru s taškou sladkostí pre deti, lebo veď je Valentín. Toľko čo sme vstali, ešte že som sa stihla prezliecť. Takže po dnešku by som najradšej tento sviatok úplne zrušila.
Urobili sme so syncekom piškótovu ovocnú tortu do srdieckovej formy, dá.si aj malý a muz ju má rád. On ak si spomenie, donesie kvetinu, či do vázy alebo v kvetináči, záleží, aká mu padne do oka. Ale neoslavujeme nijako vynimocne.
Moj pride kazdy rok s kvetinkou a cokoladou.dostane gumovych mackov a oriesky a na veceru cernohorsky rezen.🙂

My nezvykneme robiť žiadne extra veci. Ja zvyčajne dostanem svoje obľúbené tulipány a manžel odo mňa svoju obľúbenú čokoládu. Takéto drobnosti si dávame aj inokedy - mimo Valentin, tak prečo aj dnes nie?