Deň matiek
Mám dve deti... muža čo furt pracuje...ale nikto si na tento deň v súvislosti so mnou nespomenul...mohol aspoň deti navigovať, dajte maminke pusinku, má svoj deň...
Alebo deti no šak jeden puberťák, druhý má svoje super adhd diagnózy a nevníma čas.... Ale prišlo mi to takto na sklonku dňa ľúto, keď každá kamoška sa prezentuje na nete nejakým vyznanim...
Otcovia takto nevyplakávajú😉 a pritom, bez nich by nadradené Matky (lebo "ja som MATKA, kto je viac?) nikdy nepočali a neporodili..
@anonym_14c310 nadradene matky?? a ty si nejaky ohrdnuty ocko? :DDD hej naozaj muzi sa strasne narobia :DDD
@anonym_autor kks co sa opustate...moje maju 13 a 15 , maju to tak na salame , ako ja v ich veku ...svokre dal muz kvety, ked dosla v piatok na skok a k mame som sa previezla s dcerou v nedelu a dala jej kvety...detom som povedala , ze je den matiek dnes nevarim a o nikoho sa nestaram a oni mi zacali , ze ako ma strasne miluju a ci im nieco dobre neurobim 😂😂😂 isli sme do restiky ...akoze ja to neprezivam a cakat od deti...ok v skolke , na prvom stupni zs ano namalovane obrazky, v zs medovnickovy kornut, dobry biznis ...zaplatila som si ho , kedze dosli, ze potrebuju e a nepovedia na co 😃 ja dufam ze , ked raz budu dospeli , napisu mi , ze ma mju radi ...nic viac nepotrebujem
@anonym_autor posledné roky som mojej mamke vždy zavolala, kúpila drobnosť. Tento rok som zabudla🤦...
Síce v piatok som jej urobila menší nákup aj to sa ráta? Mala aj keksíky aj cukríky, čo má rada.
No a u nás doma? Kým boli chlapci mladší, vždy niečo vytvorili v škole... takže dlho už nič z toho...
No poviem Ti...mne vôbec, ale vôbec nevadí kúpiť obľúbenú bonboniéru a v nedeľu ju otvoriť pre všetkých 💞... A tiež musím spomenúť, že má veľmi potešila akcia na bonboniérky a tak som kúpila rovno dve🤣😁...

@anonym_autor nanete som sa nepotrebovala ohanat vyznanim, ale doma si to viem zariadit.. minuly tyzden som to tak nacrtla, moje dieta prislo same s tym, ze ma berie do kina (iba listky si musim kupit :DDD) .. keby si nespomenula, tak urcite to nadhodim v nedelu .. ze je dnes den matiek a urcite by mi dieta spon kavu uvarilo :D
s chlapom to ja doma neriesim uz, kedysi som mala snahu, ale s dementom tazko :DD ja nie som jeho mama a nech si riesim dieta ak ... podla mna aj od partnera sa patri matke jeho deti si tu zenu vsimnut. To je na tebe ci toto riesis ci nie, ale teda isto ano, otec ich mal usmernit vsetkych