icon

Deň matiek - zabudla som kvety pre mamku

patuska00
8. máj 2022

Ahojte ženy môžte mi poradiť našom fakt zabudla že dneska je deň matiek až keď som teraz zobrala mobil tak som videla tiez srdiečka a môžte mi poradiť niečo mamke nemám kvety nič dnes všetko zatvorené je mi smutno.🙁

luccija
8. máj 2022

@patuska00 kvetinarstvo u nás je otvorené
Kúp niečo na pumpe

patuska00
autor
8. máj 2022

@luccija ale tu v Sabinove je otvorené myslis

karelova
8. máj 2022

Nema ti byt prečo smutno, stale je den matiek, nic si nepresvihla. Kvety nie su podstatné, aj tak zvadnu. Ak mas možnosť, chod ju navštíviť, objim ju a stravte spolu pekný deň.

bolarazjedna
8. máj 2022

Tak môžeš mamine nieco upiect, navariť, určite ju to poteší, ešte aj to, že si to robila vlastnými rukami. Alebo ju zobrať do restiky, do cukrarne, tie sú otvorené. Ale v mestách sa dajú určite kúpiť aj kvety. Minimálne v Tescu, Kauflande, Bille a obzvlášť dnes. Rezané aj crepnikove.

patuska00
autor
8. máj 2022

@karelova však áno ale ja myslím že som u svokry a švagriny doniesli svokry kvety a pod... A mne jej je ľúto ale fakt som zabudla.

patuska00
autor
8. máj 2022

@bolarazjedna dobre skúsim niečo vymyslieť ale však som čítala že dnes je všetko zatvorené

gelifil
8. máj 2022

@bolarazjedna je sviatok, prave tieto obchody su zavrete

sona96
8. máj 2022

@patuska00 ako, znie to hrozne, ale benzínky sú otvorené. Tam kúp nejakú peknú čokoládu.

luccija
8. máj 2022

@bolarazjedna veď su zatvorené obchody

@patuska00 kúp v cukrárni koláče tie sú otvorené, alebo ju pozvi na obed

viestta
8. máj 2022

@patuska00 na pumpe kúpiš bombonieru alebo v cukrárni zakusky

patuska00
autor
8. máj 2022

@luccija Áno už niečo vymislim skočím na pumpe nieco kúpim ďakujem dievčatá ❤️

luccija
8. máj 2022

@patuska00 vygoogli si kvetinárstvo vo vašom meste naše je doobeda otvorene

bolarazjedna
8. máj 2022

@gelifil 🙈 ja som na sviatok úplne zabudla, sorry.... Tak ostáva niečo upiecť ☺️

diamond007
8. máj 2022

@patuska00 nazbieraj na luke

katikabarl
8. máj 2022

Veď lúčne kvety sú tak nádherné...

h2
8. máj 2022

@patuska00 Upeč mame tortu v tvare srdca, určite sa poteší viac, než kytici, alebo čokoláde z pumpy.

martinkatinka
8. máj 2022

@bolarazjedna billa, tesco a kaufland je dnes zatvorene

martul
8. máj 2022

@patuska00 koooopec kvetinarstiev je otvorených, alebo zbehni na cerpacku a kúp čokoládu.

danulicek
8. máj 2022

A nejaké lúčne kvety nemáš moznost natrhat? Aj keď len malu kyticku, urcite sa potesi ☺️

janka_266
8. máj 2022

@patuska00 kvetinárstva bývajú otvorené.

jana_eyre_2
8. máj 2022

U nás krásne kvitne orgován, narez ho a pozri si na YouTube videá ako sa viaže, nie je to náročné - uvidíš mama sa poteší..

To mi pripomenulo - moja sestra sa narodila na prvého mája.. oco bol taký šťastný a utekal do pôrodnice, ale nemal kde kvety kúpiť.. tak natrhal orgován cestou.. potom každé narodeniny sestra dostávala orgován od otca.. ostatni moji súrodenci a ja sme tiež dostávali vždy rovnaké kvety ako pri narodení.. ja som dostávala biele karafiáty 🙂 a mala som z nich aj svadobnú kyticu..

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
danulicek
8. máj 2022

@jana_eyre_2 krásne ❤️

janula2511
8. máj 2022

@patuska00 kvetinarstva sú všade otvorené

lubka261
Autor odpoveď zmazal
evica17
8. máj 2022

@patuska00 ak mas deti, cjodte s detmi nazbierat na luku

henka123123
8. máj 2022

Kup cokoladu kAvu na pumpe a hotovo...my nemame radi napr.kvety a teda ani si ih nedavame

patuska00
autor
8. máj 2022

Ďakujem dievčatá za radu švagriná mi pozbierala tulipány zo záhradky a ja som išla kúpiť dezert však mňa to potešilo aj mamičke ❤️

patuska00
autor
8. máj 2022

@evica17 nie nemám deti

elanor
8. máj 2022

@bolarazjedna mno v Tescu, Kauflande, Bille a podobne, obzvlast dnes nic nekupi. Je si ce den matiek, ale okrem ineho je 8.5., cize statny sviatok (alebo den prac. pokoja? to je v principe jedno), cize obchody su zatvorene.