icon

Deň žien a pocit nedocenenia

8. mar 2025

Je tu niekto na koho si nikto v dnešný deň nespomenul?

Strana
z2
titla
8. mar 2025

Mojim dvom chlapom ani netrklo, ze dnes je mdž. A ani ma to netrapi. Je to sviatok, ktory nijak neprezivam.
Ale zas moj muz mi bezne donesie kvety len tak, lebo videl v obchode pekne tulipany a vie, ze ich mam rada. Takze ani mu to neoplanujem pripomenut.

mirko84
8. mar 2025

By ma zaujimalo, kolko zien si spomenie na MDM....

laurinka27
8. mar 2025

Tu máš

autor
8. mar 2025

@laurinka27 🌹🌺🌹

deti95060810
8. mar 2025

včera mi mm hovoril že dnes je MDŽ... som mu povedala nech mi nič nekupuje že pečiem https://www.lenivakucharka.sk/kavovy-cheesecake/

demodun
8. mar 2025

@mirko84 ja si spomeniem a mužovi vždy kúpim čokoládu. Posielam aj tebe v predstihu 😉🍫🍬🥂

gab1sol
8. mar 2025

Od detí som dostala to, čo vyrobili v škole. Kvietky od muža by ma potešili, ale to ma poteší celý rok kedykoľvek, nemusí to byť, lebo MDŽ. Akurát, že teraz asi viacerí šalejú za kvetmi, tak ani nešiel pozrieť… Radšej budúci týždeň len tak. Pre mňa je to deň ako ktorýkoľvek iný, takže mi nevadí, že nie sú ovácie okolo toho…

ivanakal
8. mar 2025

A to je povinnost? Ja som nevedela ze dnes je mdz, nepotrpim si na taketo sviatky 😄

kitycat
8. mar 2025

Ja som dostala kvietok.

Ale aj keby som nedostala, tak ma to vobec netrapu, pretoze ten moj mi ukazuje kazdy den, ze mu na mne zalezi

lucia13022023
8. mar 2025

MDŽ, deň detí, Valentín, deň matiek, deň otcov nijak špeciálne neoslavujeme. Muž mi kúpi kvet hocikedy, na večeru ideme hocikedy, dieťa mi nakresli obrázok hocikedy, malému hračku ci pekný deň spravíme hocikedy. Pre nás to nie sú výnimočné dni kedy musíme niečo oslavovať, či niekam ísť. Robíme to celý rok.

annamalaga
8. mar 2025

Áno. Ja 30 ročná stará dievka. Stačí? A v živote ani kyticu od chlapa nedostanem.

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

@laurinka27 😂😂😂😂

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

@annamalaga mozes si ju kupit aj sama 💁‍♀️

ketrint
8. mar 2025

Treba ísť nakúpiť do Lidlu dnes, dali mi pri odchode ružičku 🙏🏻😅
A tulipan vo fitku.
Takže u mňa takto 🤣

deti95060810
8. mar 2025

@mirko84 to už vôbec nie...

pralinka25
8. mar 2025

@mirko84 no ja veru nie ale ja si nespomeniem ani na MDZ MDM a dokonca ani na vlastne narodeniny 😂 vsetko ostatne musim mat v pripomienkach.

sticker
pralinka25
8. mar 2025

@demodun len tak pre poriadok kedy to je? nech si dam pripomienku 😅

jaja20
8. mar 2025

@mirko84 To nie je oficiálny sviatok. Neuznala ho ani OSN.

jizanka
8. mar 2025
demodun
Autor odpoveď zmazal
jaja20
8. mar 2025

@demodun To si mýliš s medzinárodným dňom otcov.
Medzinárodný deň mužov je ( neoficiálne,len v niektorých štátoch ) 19.11.

dkethe
8. mar 2025

Mdz je krasne, chlapi doma mna a dceru potesili drobnostami, vecer nam idu piect babovku. navzajom sme si dali nieco aj my dve. mame rozpravu o zenskosti, vynimocnosti. S dcerou sme zaviedli aj babsku jazdu len pre nas dve, ale tento rok to nevyslo, sejem travu a lopatujem hlinu a mam kramy 😅
Proste, mame ztoho udalost. Preco nie ☺️

dkethe
8. mar 2025

A den matiek prezivam este viac 😅 pretoze si vazim ze som matka, lebo nie kazda zena nou moze byt, milujem moje deti a proste mam z titulu matky radost 🤩

tairyx
8. mar 2025

Prečo by ma to malo nejako deprimovať?
Dobre nuž, ja som trochu z iného cesta (alebo inej planéty), mne takéto sviatky nič nehovoria a ani narodeniny nijako neprežívam, ale aj tak. Prečo by Tvoja hodnota závisela od toho, či si na Teba niekto spomenie práve 8.marca? V iné dni sa cítiš docenená? Za mňa ľudia vo všeobecnosti až príliš prikladajú význam sviatkom..
Ja nepotrebujem nič ani na deň žien, ani na deň matiek, ani na narodeniny, ani na Vianoce a necítim sa preto nedocenená. Tí, ktorých milujem, mi rôznymi gestami, maličkosťami, či milým správaním dávajú pocítiť celoročne, že som docenená. Nepotrebujem komerčné výmysly na to.

viestta
8. mar 2025

Netreba to tak prezivat. MDZ je sviatok, kedy sa oslavuje boj zien za rovnopravnost, takze za mna lepsie ak chlapi spravia nejake domace prace, nemusia nosit kvietocky.

dkethe
8. mar 2025

Joj, a este priamo k tvojej otazke - najviac si ta uctit ako zenu musis TY SAMA!!! ❤️ Ak si nahodou obklopena ignorantskymi buranmi, sama daj najavo ze dnes je tvoj den. Este stale mas x hodin na to, aby si sa potesila. Wellness, masaz, nakupy, kolacik. Tak hlavu hore, mas seba ☺️

jozinzbazin22
8. mar 2025

Moc reklam neslo,takze som ani nevedela,ze je mdz,ale boli sme spolu s muzom vcera v obchode,tak mi kupil kyticu ruzi a bonbonieru.Ale je teraz v robote,oslavime to az vecer ked pride.
A prekvapko ma caka aj v praci,veduci da zenam kvietok a dostaneme 100eur vo vyplate,za to ze sme zeny.Aj toto je krasny benefit.

pralinka25
8. mar 2025

Inak ja som dostala vcera v praci od kolegu predcasne cerveny karafiat 😂 ani som v tej rychlosti netusila naco. Moj muz eviduje den zien ja nie veru.

tana85
8. mar 2025

tento sviatok zaziva nejaku renesanciu, vsade sa o nom pise, aj korporaty organizuju zenam workshopy a pod., ale mna zrovna nijak neberie. muza som poprosila, aby mi nic nedaval lebo mi je to jedno, tulipany som si kupila sama dnes pocas nakupu 😂 po ine roky som dostavala, muz sachysta ku svokre lebo ona si potrpi, ale pre mna je viac den matiek, to ma pre mna vacsi vyznam a rada to slavim

stankadu
8. mar 2025

Ja takéto sviatky neprežívam a ani neriešim. Kvety rezané nechcem, mám radšej keď mi vykvitnú v záhrade 😊, čokoládu si kúpim sama, keď mám chuť.

Strana
z2