icon

Do koľkej boli vaše deti hore na Silvestra?

h2
2. jan 2022

Len taký malý prieskum pre zaujímavosť. Prosím, aké staré máte deti a do koľkej mohli na Silvestra zostať hore?
Začnem teda od seba: môj syn má 10 rokov, do postele išiel po jednej v noci a aj to mal reči, ako VŠETCI jeho kamaráti sú ešte hore. Zaspal až okolo pol druhej. Ja si naopak myslím, že len málo rodičov je natoľko tolerantných, že by deťom podobného veku dovolili toľko, čo my, tak sa pýtam.

sense
2. jan 2022

Moja 8,5r o pol desiatej už spala...

hradnapani
2. jan 2022

od nejakych 7 rokov do skoncenia ohnostrojov, takze cca o pol jednej az jednej v posteli. zo zaciatku pospaval pocas cakania, ale od tych 9 rokov uz vydrzal.

floren
2. jan 2022

U nás bol ohňostroj o ôsmej, malý má dva, kukol ohňostroj a o desať minút spal, inokedy spí najneskôr 19:45

michmich
2. jan 2022

Syn 3 roky a ledva ledva isiel spat po 2.00 😄 Nechali sme ho ci vydrzi do polnoci lebo je drsne budit ho. To by som ho nechala radsej spat. Ale ma rad ohnostroj... Tak sme vyskusali ho nedat spat a v pohode. Po ohnostroji sa nahanali este s detmi na ulici takze domov ani za svet nechceli ist.
Syn bude asi diskotekovy typ. Ked je zabava, tak on nepotrebuje spat 🙈 Aj na svadbe vydrzal ked bol maly kukat do jednej v noci, potom sme s nim isli radšej domov 😃
Ked je to takto raz za rok tak neriesim. Pre deti je to zazitok a ten jeden den mu neublíži.

tifi2324
2. jan 2022

@h2 my mame chalanov 10r a 7r ty boli do 00:45 hore boli sme vonku pozriet ohnostroj a aj nasa 4m princezna bezne spinka o 22 ale akurát na silvestra bola do 1 hore davala som ju aj spinkat ale mala nato iny nazor 🙈😂 tak bola pri nas v obyvacke kde sme hrali spolocenske hry a ona blabotala pritom

mikadooo
2. jan 2022

@h2 máme 4,7 a 10. Všetci šli spať okolo pol 11 bez protestov. Boli už dosť uťahaní podľa mňa.

alienkami
2. jan 2022

Moje boli prvý raz do polnoci. Staršia bude mať vo februári 8, mladšia v marci 6. Obvykle ich ukladám medzi 20:00-20:30, zaspávajú kedy ako. Okolo 23:00-23:30 už zvažovali, že pôjdu spať... Ale napokon sa premohli.
Chceli sme aby si užili ohňostroj. Ale veľmi sa báli toho hluku, takže najbližšie už nebudem tlačiť na pílu a dám ich spať podľa potreby.

veronikaszabova
2. jan 2022

@h2
12 rocny 2:30
7 rocny 1:30

kittykat22
2. jan 2022

@h2 syn isiel spat o 20.30 ako kazdy den. Sam sa zobudil cely stastny okolo 23.00. Potom oslavoval do 02.00 a unaveny zaspal. Mame to tak kazdy rok. Najskor si trochu pospi a o polnoci to ide doma od radosti rozbit :D Oslavuje silvester takto od 4/5 rokov.

mata1001
2. jan 2022

Syn 11r vydržal do 00:30h, nechala som ho dokedy chcel...cez prazdniny ho vzdy necham, je mi jedno kedy zaspi...cez školu o 21h musí byt v posteli...

liusa82
2. jan 2022

Ja deti nemám ale susedka mi hovorila že jej 7 ročny zaspal okolo 10 večer a ani sa nezobudil spal až do rána.Sice tuto na dedine je to ine ako ked sme v meste bývali hodilo sa pár rakiet a bolo po ohňostroji

tehula2016
2. jan 2022

My sme mali na silvestra 6 deti - jeden 3 rocny zaspal tesne po polnoci, druhy 3 rocny o 3.00, 6 rocny o 2.00 a 3 dievcata 9 rocne o 4.00..nikoho sme do postele nehnali, cakali sme kym vsetci sami odpadnu 😀 .. my sme to zabalili o 5.00..

h2
autor
2. jan 2022

Ďakujem Vám všetkým za odpovede, fakt som prekvapená, myslela som, že syn kecá a že väčšina jeho kamošov o tom čase už spí. Aj som sa chystala, že mu ukážem túto diskusiu, že aha, ako chodia ostatní skoro spať. No, rozmyslela som si to: nič mu neukážem! 😁

avanka
2. jan 2022

@h2 synovia 13 a 11 o trištvrte na 1 ,zaspali hneď a to preto,lebo sme na Nový rok išli na turistiku celodennú a vstávali sme o pol 9..inak by sme boli tak cca do 1, pol 2..synovia chodia spávať okolo 9 vo všedné dni..

vevesh
2. jan 2022

U nas vsetky deti od 2r- 12r. isli o 3 spat😃a tiez mali reci, ze je este skoro🙈🙉🙊🙈🙈

michalka4193
2. jan 2022

Ja neviem ale ja deťom nedovolím byť tak dlho hore ani na Silvestra ved bože koľko silvestriv ešte uvidia okolo pol 8 púšťam mi všetko čo máme vystrielame a o 9 už spia.... A mam 8 ročnú a 4 ročného

vevesh
2. jan 2022

@michalka4193 tak ja toto nemam rada, ze pobuchame ohnostroj o osmej- pretoze potom od 16.00- 03.00 si kazdy bucha podla seba a svojich deti a to je potom na nervy- sa necudujem, ze viac deti nespi ako spi v normalnom case. Za mojich cias bol ohnostroj o polnoci- fakt o pol noci a do par minut dobuchane, mohlo sa ist spat. Teraz ani nahodou, ked si takto kazdy podla svojho bucha (a niektori na 2x- raz pre deti a raz o polnoci)🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

quaxi
2. jan 2022

deti 10 a 13r, mame uz niekolko rokov tradiciu ze ideme na nocnu turu pozerat z kopca ohnostroje, je to 1,5h slapania na kopec a potom celu trasu samozrejme aj dole, takze domov sme prisli po druhej, spat sli niekedy po tretej - neviem kedy lebo ja som uz sla spat a oni zostali este s manzelom hore. Ked sme prisli domov, vo velkom kecali s kamosmi na whatsappe takze urcite v takom veku vela deti este nespalo. Nevidim dovod ich nahanat spat, dalsi den je volno, aspon potom rano neskor vstanu a nemam vycitky ze oni su uz hore a ja este spim 😀 V takomto veku z toho este maju zazitok, neskor uz to nebude nic vynimocne tak preco im ten zazitok odopierat?

majka99999
2. jan 2022

7 a 9, chceli ostat hore, ale o 23ej sme ich poslali do postele, aj my sme si lahli (sme mimo domu a spime v 1 izbe) a vytuhli tak, ze sa nedali zobudit. 😂 Ohnostroj tu nebol, takze o nic neprisli. Inac ja som chcela spat tiez, ale tak som nechcela byt neslusna na navsteve, ale po pohari sampanskeho ma uz klatilo. V pohode by som prespala polnocne pripitky. Nevadilo by mi do polnoci plus ohnostroj, kebyze ostanu hore, ale potom spat. Moji aj v piatok aj cez prazdniny idu spat o deviatej, nezaujima ma, ci ich kamarati o tretej v noci sa hraju na mobile, ze nemaju kontrolu na tablete, ze moje chudatka maju len hodinu denne, 2, ked je vikend. To su bezne reci, vsetci vsetko mozu a oni nic. Musi byt nieco zaujimave v TV, ze ich nechame dlhsie hore.

gurags
2. jan 2022

@h2 4 roky a spat sme išli o pol1. Predtým spala od 3do 5.

gloria31
2. jan 2022

Moj 2r zaspal o 22.45 a bezne zaspava okolo 9

h2
autor
2. jan 2022

@quaxi Neodopieram mu zážitok, tiež sme boli vonku, asi do 0:45, kým bolo vidno ohňostroje.

lucik194
2. jan 2022

obe deti (9 a 12rokov) o 01:00 zahnali umyt zuby, zaspali o 1:15.....

michmich
2. jan 2022

@michalka4193 ked si mala ma to inu atmosferu 😁 To uz ako dospelaci nezaziju. Jasne bude to ohnostroj mozno este honosnejsi ked budu dospeli ale.... Je to ine ako v detstve. A neviem co take by sa im tu jednu noc v roku stalo 😊 Ale tak kazdy robime ako uzname za vhodne ❤️

vanda323
2. jan 2022

@h2 Ahojky, tak ja som na Nový Rok doma nebola, ale po iné roky to nechávam tak....že keď vydrží nech je hore na Nový Rok aj do 4 rana pre mňa za mňa. Ale nikdy nevydrží tak dlho

jvlo
2. jan 2022

3,5,8 šli spať o 20:00 neprotestovali, celý deň sme boli na chate, mali dosť keď sme prišli domov.

jana_eyre_2
2. jan 2022

Mám 9, 8 a 5r deti, všetky zaspali tak cca o 0:50.. o pol noci pozerali z okna na ohňostroj, kým skoncil, umyli si zuby a zaspali bola skoro jedna.. medzi tým už ale nič iné nerobili.. čo mám kamarátky, ich deti šli spať v podobnom čase..

Ja si raz pamätám že ako decko, mohla som mať tak 8-10 som bola hore až do briezdenia.. pamätám si to preto lebo si pamätám ako som si to písala do denníka 🤣 super zážitok to bol pre mňa.. ale všetci ostatní doma spali..

michalka4193
2. jan 2022

@vevesh ale mňa na zaujíma co si vy myslíte ja som reagovala na inú otázku a áno bežné v tom čase si rodicia púšťajú ohňostroj s deťmi a o pol noci s manželom sami Len smerujeme mestský.

michalka4193
2. jan 2022

@michmich naše deti majú dosť svoj režim ale viem na 1000%ze by nevydržali keď budu mat 10r cca tak oka nech ostanú ale sú rodicia ktorý aj 10r deti pustia samé von do polnoci 🙄

nerko
2. jan 2022

@h2 baby 5 a 7 rokov. Odpadli o 22:30. Na ohnostroj chceli zobudit, ale moc tomu nedali. Zaspali na rukach. A pritom posledne 2 roky vydrzali byt hore do polnoci. Tento rok boli velmi unavene.