Do koľkej boli vaše deti hore na Silvestra?
Len taký malý prieskum pre zaujímavosť. Prosím, aké staré máte deti a do koľkej mohli na Silvestra zostať hore?
Začnem teda od seba: môj syn má 10 rokov, do postele išiel po jednej v noci a aj to mal reči, ako VŠETCI jeho kamaráti sú ešte hore. Zaspal až okolo pol druhej. Ja si naopak myslím, že len málo rodičov je natoľko tolerantných, že by deťom podobného veku dovolili toľko, čo my, tak sa pýtam.
syn 9, chcel velmi byt hore do polnoci, ale nedovolili sme, isiel nieco po 22, dcera 7 chcela ist spat ako bezne 20-21
@vevesh ja sa nečudujem je to každého vec ako to doma má alebo ako si to zariadi.
11 ročná. Bola hore do rána do 5.
4r a 1 r isli o 20.30 a az do rana spali
Ja chodím na strednú a brat na výšku tak obidvaja žijeme s rodičmi. A všetci štyria sme išli spať o 2 a ja som sa ešte do tretej nemohla zaspať.
9r. zaspal o pól druhej pri telke, min. rok o pól štvrtej, na Silvestra ho neobmedzujem. Len problém je, že aj dnes a včera zaspal až o polnoci
Moj 4 rocny syn isiel o 21:30.
8 a 6 rocny co jednej rana. Inak chodia spavat o pol deviatej
4rocny a chcel veľmi vidieť ohňostroje. Šli sme všetci spoločne spat o 1:00 😉😇 ale zas musím podotknúť, že bežne chodí spat medzi 21-22h
Moja 3 ročná od malička prespala každý Silvester. Vždy chodí spať rovnako, u nej totiž neplatí, že neskôr ide spať, neskôr vstane. Bez ohľadu na to kedy zaspí, ráno vždy vstáva rovnako, čiže o 6. Takže za mňa nepredstaviteľné, aby bola hore dlho a potom celý deň bola z toho nervná, lebo je nevyspatá.
Obaja 10 ročná aj 4 ročný boli až do 2:00 (4rocny spal poobede od 13- 17)
3 rocna isla o pol jednej. 10 a 7 rocny ledva ledva o pol tretej zaspali. Ale my sme oslvovali u susedov, takze bolo tazke ich aj odtial dostat.
@h2 moja isla spat okolo 1, tiez. Podla mna je to ok. Dlhsie nebol hore nik v okoli, lebo videla som ze aj susedia zhasli u deti :D
Inak ked bola mladsia ani sme ju nenechavali, toto bolo asi prvykrat co fakt bola hore od rána do rána.. zvykla som ju zobudit na ohnostroj, alebo sa vyspala poobede/podvecer a potom bola hore ao hnostroj sa isiel pozerat von niekam na kopec.. ale vzdy sme boli do 1nej (ak nie hned po dotrieskani ohnostroja) v posteli. A nejde u nas o tolerantnost, ci dovolovanie :D proste ona by zaspala aj tak...
Naši 10 a 7 išli spať o 22.30, neriešili nejaký ohňostroj alebo silvester. Ale spať som ich poslala ja 😀
8 ročný šiel spať o jednej a huboval ako chorá vrana, že prečo tak skoro. Puberta (15,5) síce o pol tretej zaliezla, ale keď sme po hodine išli spať my, ešte klebetila. Takže vlastne neviem, kedy šla, spat.

@michalka4193 to je v poriadku. Ale potom sa netreba cudovat, ze niektori maju deti aj do 3 hore- to totizto s prisnostou ci rezimom nema nic spolocne...