Druhé meno k menu Mia
ahojte🙂 baby prosim poradte...v auguste rodim a chcem dat dcerke meno Mia.Len by som jej chcela dat dve mena tak prosim o radu ake meno by sa hodilo k menu Mia.dakujem pekne 🙂
@dudulka888 aj ja davam 2 mena ale 2 meno bude MIA
Kamaratka dala dcere meno Mia Karolina 🙂
ja poznam rodinu, co maju dceru -Denisa, a 3 chlapcov.. a ti maju kazdy po 2 mena... no uz si ani nepamatam presne ake.. takze ani vypisat neviem.. Kristian Jan, Damian Marco.. a treti uz ani neviem... 3 chalani... 6 mien.. myslim, ze cele okolie v tom ma pekny gulas.. prvemu dali 2 mena, tak potom uz aj ostatnym.. moje nervy.. 😀 😕 ja to ozaj nechapem, ze naco..
ahojky,
známa má dcéru Mia Kornelia - žijú v Taliansku /v Taliansku ju rodina volá Mia a na Slovensku Nela 🙂 a malá je bez seba, kvôli darčekom na meniny
alebo
Mia Natália
no možno rozhodne priezvisko - daj info pre aké meno si sa rozhodla
ja mam miu ale uvazovala som nad mariou a kedze oslavuju v jeden den tak by som dala Mia Mária
pripájam sa k väčšine a keď môžem poradfiť meno Mia je pekné samo o sebe a netreba k nemu žiadne druhé...a presne Mia má význam z taliančiny moja,takže by som to ešte iným menom nerušila 😉
my máme doma Miu Alexandru,
asi priezvisko ;)
v rodine mame MIA Isabella.... 🙂
Niekde som čítala, že Mia sa dáva ako druhé meno. Mne sa páči toto meno samostatne, takže neviem čo k tomu pridať 🙂
Predsa len ma napadlo: Michaela Mia/Mia Michaela obe poradia sú celkom fajn 🙂 Aj keď niekedy aj Michaely zvyknú prezývať Mia...
Mia Nastasia
Mia Sofia
Mia Katherine
Mia Liliana
Mia Maria 🙂
a naco ti je druhe meno, ktore nikto nebude pouzivat? akurat s tym je ostara vsade v dokladoch a papieroch a neviem, kde....a hlavne, ked to ani neplanujete mat po niekom z rodiny, ale len tak aby mala dve. Hadam sa ti ta Mia nezda dostatocna? Nieco jej chyba? Ak by si mala tento pocit, tak radsej pouvazuj nad este nejakymi dalsimi menami pre malu. Teraz je to u niekoho moda, davat dve mena, ale ked sa nad tym clovek zamysli, naco? Chcela by si mat dve mena? Ja nie.
Mozem sa spytat, kedy ma meniny?

@dudulka888 Poznala som jednu Mia May, ale bola americanka. Inak krasne meno 😵