icon

Druhé meno k menu Mia

dudulka888
13. máj 2013

ahojte🙂 baby prosim poradte...v auguste rodim a chcem dat dcerke meno Mia.Len by som jej chcela dat dve mena tak prosim o radu ake meno by sa hodilo k menu Mia.dakujem pekne 🙂

Strana
z4
elje
15. máj 2013

@dudulka888 Poznala som jednu Mia May, ale bola americanka. Inak krasne meno 😵

jabadaba
15. máj 2013

@tykat ze Tifany Laura. Tak to je nad ramec mojerj fantazie....moje nervy! No a maminka ju tak pekne volaaaa. 😀 Oj, skoda reci vazne. Mena to dava svetove a nakoniec to aj tak sprznia typicky slovensky.

jabadaba
15. máj 2013

@zuzana76 no co Ti poviem, skoro som odpadla, ked som sa dozvedela odkial vietor fuka. A este sa pani ucitelka urazila a nevahala klesnut na same dno co sa invektiv a vyhrazok tyka. To lebo som sa uz ohradila. Po roku co sme to trpeli!

kotatko1232
15. máj 2013

@dudulka888 aj ja davam 2 mena ale 2 meno bude MIA

lejja
15. máj 2013

Kamaratka dala dcere meno Mia Karolina 🙂

danim
15. máj 2013

ja poznam rodinu, co maju dceru -Denisa, a 3 chlapcov.. a ti maju kazdy po 2 mena... no uz si ani nepamatam presne ake.. takze ani vypisat neviem.. Kristian Jan, Damian Marco.. a treti uz ani neviem... 3 chalani... 6 mien.. myslim, ze cele okolie v tom ma pekny gulas.. prvemu dali 2 mena, tak potom uz aj ostatnym.. moje nervy.. 😀 😕 ja to ozaj nechapem, ze naco..

danielle37
17. máj 2013

ahojky,
známa má dcéru Mia Kornelia - žijú v Taliansku /v Taliansku ju rodina volá Mia a na Slovensku Nela 🙂 a malá je bez seba, kvôli darčekom na meniny
alebo
Mia Natália
no možno rozhodne priezvisko - daj info pre aké meno si sa rozhodla

kinna
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
vvia
17. máj 2013

ja mam miu ale uvazovala som nad mariou a kedze oslavuju v jeden den tak by som dala Mia Mária

timotea244
25. máj 2013

pripájam sa k väčšine a keď môžem poradfiť meno Mia je pekné samo o sebe a netreba k nemu žiadne druhé...a presne Mia má význam z taliančiny moja,takže by som to ešte iným menom nerušila 😉

m_ij_ka
11. aug 2013

my máme doma Miu Alexandru,

lubiduch
11. aug 2013

asi priezvisko ;)

marian86
11. aug 2013

v rodine mame MIA Isabella.... 🙂

salome_82
11. aug 2013

Niekde som čítala, že Mia sa dáva ako druhé meno. Mne sa páči toto meno samostatne, takže neviem čo k tomu pridať 🙂

salome_82
11. aug 2013

@vvia Mia je odvodené od mena Mária ;)

salome_82
11. aug 2013

Predsa len ma napadlo: Michaela Mia/Mia Michaela obe poradia sú celkom fajn 🙂 Aj keď niekedy aj Michaely zvyknú prezývať Mia...

sense
11. aug 2013

@salome_82 nedala by som ziadne mne sa to meno paci take ake je , bolo nasim druhym favoritom na meno.....

kveta
11. aug 2013

Mia Nastasia
Mia Sofia
Mia Katherine
Mia Liliana

anuskaaprazko
11. aug 2013

Mia Maria 🙂

vvia
11. aug 2013

@salome_82 viem Miu mam doma 😉

lauricka
11. aug 2013

a naco ti je druhe meno, ktore nikto nebude pouzivat? akurat s tym je ostara vsade v dokladoch a papieroch a neviem, kde....a hlavne, ked to ani neplanujete mat po niekom z rodiny, ale len tak aby mala dve. Hadam sa ti ta Mia nezda dostatocna? Nieco jej chyba? Ak by si mala tento pocit, tak radsej pouvazuj nad este nejakymi dalsimi menami pre malu. Teraz je to u niekoho moda, davat dve mena, ale ked sa nad tym clovek zamysli, naco? Chcela by si mat dve mena? Ja nie.

iv08
22. sep 2014

Mozem sa spytat, kedy ma meniny?

Strana
z4