Dúfali ste v kútiku duše, že dostanete nejaký darček a nedostali ste ho?
Ahojte viem že podstata Vianoc niesu darčeky, ale stalo sa aj vam že ste tak dúfali v kútiku duše že to dostanete? A nakoniec ste boli trochu aj sklamaný?
@ninusa221 ano stalo, ked som mala 8 rokov 🤣
Tuzila som po steniatku chrta. Nemali sme doma ziadne zviera (zili sme 4 v dvojizbovom byte..) a napriek tomu, ze som vedela, ze ukecat mojich rodicov na psika v byte, je mozne rovnako ako kupit si ziveho jednorozca... som po nom tuuuuuuuzila a dokazala presvedcit samu seba o tom, ze ho urcite dostanem... nestalo sa.
@ninusa221 vieš čo, keď máš pocit, že tu ženy na MK, matky, sa riadia hodnotami spred 20 rokov, nech sa páči, postazuj sa teenagerom na tiktoku... Akože co si myslíš, že s akou vekovou kategóriou sa tu bavíš? Sa nečuduj, že ťa tu všetci "zdupeme", lebo všetci tu máme deti a niektorí aj vo veku tvojich a k takýmto rozmaznanym spratkovskym spôsobom bohatej slecinky, čo za svoj život nedosiahla nič, len to, že sa narodila dobre zarabajucim rodičom ich veru nevedieme. Tak chod plakat medzi rovesníkov a hlavne medzi rovnakú kastu bohatých detičiek
@ninusa221 rodicia asi vedia, preco ti ten darcek nekupili. Mozno si podla nich decko, co si nevazi, co ma a mozno ti chceli dat pocitit, ze nedostanes vzdy vsetko, po com prahnes, obzvlast nie v takomto veku, ked si na to mozes zarobit aj sama.
My tiez nemame problem s peniazmi, ale synovi by som novy iphone nekupila. Obzvlast nie, ak ten stary este slape ako ma. Mozno ak by som videla, ze sa snazi si nieco na ten mobil nasetrit aj sam, tak by som mu nieco prispela. Ale ak by som videla, ze je to egocentricke decko, ktore "musi" mat novy iphone, lebo partia a neviem co este, tak nie, nekupila by som mu ho z principu.
@elementissa A ty skade vies ze som nic nedosiahla ? V 20 rokoch som mala akoze podla teba co dosiahnuť ? Kupit si doma mat dieta ? Alebo nechapem.... vobec neslo o ten mobil v tomto príspevku.. a bohatá slečinka ma ine veci a inak sa sprava ako ja😬 ale to vidia len ludia čo ma poznaju...tak sa tak prosim ta na mna nevyjadruj 🙂))
@diewcatqoo vazim si praveze dost... hlavne ked som si zarobila tak som si fakt nic nekupila aby som si nemusela od mamy pytat na jedlo a veci k tomu.
@ninusa221 no však práve o to ide, že máš 20r, ešte pomaly dieťa, čo ešte nič významné nemá za sebou, ale maniere máš akoby ti cely svet mal ležať pri nohách. A prišla si fakt na nesprávne fórum. Ja chápem aj teba, v tvojom veku neexistujú vážnejšie problémy, ako to, že nemas mobil, ale to sú problémy, ktoré my už máme dávno za sebou. Takže priznania teenagerov alebo nejaka ina sociálna sieť by bola vhodnejšia, ak si chcela počuť ľútostive komenty.
@lavender273 Ja som takú mala! Vlastne, ešte stále ju mám! Ja dokonca stále mám čierno bielo kockovanú košeľu, ktorú mám od svojich 14 rokov, čiže už vyše 30 rokov! 🤩
@elementissa ale tu vobec o to nešlo.🤷🏽♀️ O posraty telefon ja som sa normalne spytala a už ste po mne išli... mam to stiahnute ked varim v byte ze tu najdem nove recepty a aj sa poradím ked dačo neviem a mama nedviha lebo je v práci...inak by som si to nestihala ani.
@lavender273 Posielam dôkaz: 😂
@ninusa221 Ahoj, môžem 2 otázky?
1. Čo si dostala od rodičov pod stromček? (Pýtam sa preto, lebo je rozdiel, dostať namiesto telefónu za 500€ napríklad telefón za 400€, alebo pár ponožiek a sprchový gél.
2. Čo dostali Tvoji rodičia od Teba?
Nechcem rýpať, ani Ťa buzerovať, ani nič iné. Len sa pýtam.
@ninusa221 No tak to si podľa mňa dostala super darčeky! Aj niečo praktické, aj na oblečenie, aj pre radosť a z lásky (prsteň). Vôbec nemáš prečo byť sklamaná. A podľa toho, čo si písala predtým (a prečítala som to celé) si myslím, že ten telefón dostaneš na narodky. Máš ich dosť skoro po Vianociach, tak Vaši asi rozmýšľali dopredu a nechceli Ti ho dať na Vianoce, lebo potom by nemali čo dať na narodeniny. A keby náhodou nie, aj tak nebuď sklamaná. Ale ja si fakt myslím, že ho dostaneš. 😉
@ninusa221 mixer a panvica sú veci do výbavy (do vlastnej domácnosti), teplákovka sa hodí a prsteň sa chápe ako investícia (ak je to zlatý). ak iný, tak dôvod nevidím, lebo nie som fanúšikom šperkov 😀
@spadnutaslivka ked mna to ako poteší aj tp do domácnosti ale nieje to take no ze by som skakala 2 metre aj ked rada varim pečiem 😃 a prsten je krasny ale tiež si nepotpim je to dake strieborné a je v nom taky Modry kamienok😃
@h2 no presne takuto som chcela ale zelenu! 🤪 dodnes jej to 'vycitam' 😂 niekde aj mam fotku tej skaredej cervenej kosele este
Hej, cerutti 😂😂 nejde ani o to že som ju nedostala ale o to že som si ju chcela kúpiť sama ale potom ma napadlo že som už povedala celej rodine čo chcem tak reku nebudem ju kupovať veď určite mi ju niekto kúpi 😂😂 a nikde nič 🙈 ale dostala som plno iných krásnych darčekov hlavne že som bola s mojou rodinou❤️ lebo minule Vianoce u svokrovcov boli katastrofálne 🙂!
@lavender273 Chcela som vyfotiť aj tú zelenú, ale spomenula som si, že ju mám v robote. 😁
@h2 no uznaj ..s tymto vykrocit do ulic 😂 som si odstrihla rukavy a urobila z toho vestu.
Zeny vy ste tak niektore ani nemam pomenovanie, slecna zalozila zaujimavu diskusiu a dostala som sa len po druhu stranu ako ste sa do nej navazali, az sa mi pri ranajkach obratil zaludok z vas. Vybijate si svoje ego ci frustraciu, nerozumiem o co vam ide. Nahodou mne sa tato tema paci a nemam potrebu sa do slecny navazat. Len ste ma tak znechutili, ze som si ani tych par prispevkov k teme od 3 strany neprecitala. Ked nemate co k teme, nevyjadrujte sa, povedzte si v hlave co ste chceli napisat a do diskusie nepiste.
Zvozili ste zakladatelku teda riadne. A v inej diskusii pisete, ake a kolko darcekov davate svojim detom. Tri boli uvedene ako minimum. Nemate jej co vycitat, pretoze mozno aj vase deti v jej veku budu ako ona, kedze ich od utleho detstva zvykate na kvantum darcekov. S vekom sa budu ich naroky len zvysovat. Tak aby tu raz nepisali aj vase deti podobny prispevok.
@ninusa221 počkaj,sklanania ešte iba prídu. Za 7 rokov manželstva na mňa partner 4x zabudol a pod stromčekom som nemala nič a čo? Tento rok to zachránil 20ml parfemom. Ono sa deťom zle vysvetľuje, prečo mamka nemá žiadny darček,tak aspoň takto. Ešte si sklamaní užiješ. Nerieš mobil,budeš mat brigádu, zarobíš, kúpiš si.
Podla mna by sa na vianoce nemali davat darceky do domacnosti a veci, co sa zídu, ak po tom clovek vyslovene netuzi.. baba chcela mobil a dostala mixer, panvicu, teplaky? Kludne sa rodicia mohli dohodnut so starými rodičmi, krstnými, nech sa jej na mobil poskladaju a ak na to nemaju financie, mohli jej dat len peniaze v hodnote tych teplakov a panvice, nech si baba setri..
@ninusa221 tak vieš, ono to nie je len o tom, aké máme deti... ale aký máme rozhľad. ja už mám aj väčšie deti a každý rok im musím vysvetľovať, ako sa majú správať, keď dostanú darček a či je daná reakcia ok alebo raní osobu, ktorá im to dala. Poznám rodiny, kde majú viac detí a presne vidno, že tie staršie sú vychované k skromnosti, zato tie mladšie sú už také rozmaznané, naučené, že budú mať všetko hneď, že keď niečo nie je podľa ich predstáv, tak je oheň na streche a pomaly páchajú samovraždy. takže možno ti tu niektoré mamy naložili viac než museli a než si ty bola schopná prijať, ale ty by si mala mať toľko úcty, že sa nebudeš nad ne vyvyšovať. neboj, raz si založíš rodinu a pochopíš, čo ti tu "staré" baby písali. či už to bude pri dieťati, ktoré ťa bude biť, lebo chcelo iného koníka alebo až keď dospeje a vykašle sa na teba, lebo mu bude na obtiaž pomáhať vlastnej mame.

@lavender273 teraz su tie kosele kockovane zase moderne🙂