Dvaja krstní otcovia
Chcem sa opýtať či máte skúsenosti niekto že môžu byť dvaja krstný ocovia sme rimo katolíci ďakujem
@janii12345 Mám surodencov ale my neriešime také hluposti 🙂 Mám pocit, že sme vďakabohu vyspelí dospelí ľudia a nie sme takí, že dám jedného, druhého nie a sa urazí jak malé decko :D to je na hlavu :D a nie je to argument, že chcú byť obidvaja a nechceš si ich pohnevať.... bože keď sú normálni a inteligentní tak pochopia, keď nie, tak budiš....ale dvoch krstnych otcov mať, blbé a chore 🙂 drž sa, pekný deň
Je to možné, ale závisí to od kňaza. Môj teraz už manžel má sestru a brata. Ona má len jedno dieťa a vedela, že viac mať nechce, tak si dala za krstných otcov oboch bratov 🙂 Žiadny problém. Ale priznám sa, prišlo mi to trošku divné, ale keď sa tak oni rozhodli prečo nie 🙂 teraz už má aj dve krstné mamy 😀
@jaass Ok ja to beriem ale keď už si sa chcela tak vyjadrovať tak by si si všimla že ja som sa nikoho nepýtala na to či je to choré alebo zdravé ale či má niekto skúsenosti tak len taka rada nabudúce sa vyjadruj k otázke a nie čo si ti myslíš.
@janii12345 rozumiem ale už to pýtanie sa je odveci 🙂 niekedy treba vedieť aj čo sa človek pýta aby to nebola blbosť
@jaass Prepáč ale ja si myslím že tu sa pýtaju ľudia niekedy oveľa väčie kraviny ako ja teraz a ti očividne asi rada na ne reaguješ keď si zareagovala aj na tu moju. To o tebe veľa napovedá.
Ďakujem všetkým čo mi chceli poradiť a neprišlo im to choré alebo čudné že si neviem rady a ostatní dajte sa vipchať a vaše názory si nabudúce nechajte pre seba. 🙂😊
Preboha, čítam túto diskusiu takmer po roku a nestačím sa čudovať čo za tmárske názory na tejto stránke prevládajú. Naozaj veľmi smutné. Rovnaká situácia čaká aj nás, že budú dvaja krstní otcovia a nikto to nerieši.
@janii12345 mozem sa spytat prosim ako ste to nakoniec vyrieisili? Mame podobnu situaciu- chceme dvoch krstnych- nasich bratov 🙂 dakujem za odpoved 🙂
@pantina007 no nakoniec to vyriešil synček narodil sa presne v ten istý deň ako jeho krstný a musím povedať že ani pán farár nechcel veľmi dvoch krstných tak sme dali švagrinu z manželovej strany a brata môjho...

@syberia ďakujem v každom prípade dúfam že sa to bude dať