Emotívny alebo nápaditý darček na 50tku

11. dec 2023

Ahoj!
Moja mama bude mať 50 a vymýšľam pre ňu originálny darček. Poteší sa niečomu, čo ju prekvapí, nemusí to byť ani hmatateľné...keby som vedela spievať, zložím jej pieseň 🤣 Rada si poplače, dojíma sa. Môže to byť aj obyč.vec ale s "vau" efektom - páči sa mi tu z koňa nápad s balónmi, do ktorých sú zastrčené malé papieriky s rôznymi poukážkami, aby si to počas oslavy mohla praskať a nechádzať. Rozmýšľam aj nad šperkom s odtlačkami nás jej detí alebo.....mhm.... máte nápad?🙂))

tundra
12. dec 2023

Digitalny fotoramik.Nahras fotky, kde ste spolu,rodiny,stretnutia.Maju niekolko modov na prehravanie+ kalendar.Materialne veci zovsedneju,spomienky zostavaju.

melanta
12. dec 2023

Ja sa blížim k 50. Fotorámik je za mňa lapač prachu. Tie balóniky, to nie. Šperk s odtlačkom za mňa gýč. Keď niečo tohto charakteru, tak napríklad obraz, plátno, rodina, čierno biela kresba alebo nejaké tlmené farby. Alebo ak je vás súrodencov viac, zoberte ju ja výlet na nejaké miesto o ktorom sníva, len mama a jej deti.

lenkahvh
12. dec 2023

nieco podobne ako tip - my sme rodicom urobili so sestrou velky album - od ich detstva cez zoznamenie svadbu nase narodenie a vyznamne udalosti s vtipnym popisom - je to velky krasny hruby album a vzdy si v nom listujeme radi, je to ine ako mat 1000 fotiek na usb atd, robili sme na tom dlho a tajne a ostane to nam aj nasim detom este ako pamiatka.

stanulienkat
12. dec 2023

Wau a emotivny..hmmm🤔..stripter?😁

sisaka
12. dec 2023

Mám pomaly 50 a jediné, čo by ma fakt potešilo je nejaká poznavačka, do krajiny, kde by som sa chcela pozrieť, ale nikoho z rodiny neláka, tak sa nie a nie tam vybrať. Do smrti by som na to spomínala. Rámiky, fotky, šperky a pod. mi nič nehovoria

alzbetkakockova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alzbetkakockova
12. dec 2023

Dobrý den pohrebne miesto je to super darcek dala som to kamoške pekny den na čisle +0915148767

autor
13. dec 2023

@melanta
Dakujem ti za napady, ale prave preto som opisala, aky charakter darcekov moja mama oceni 🙂 to, co opisujes by zase nezaujalo ju a navyse je polovicna invalidna dochodkyna, zazitkove veci alebo dokonca vylety su vylucene, kvoli bolestiam a roznym dalsim komplikaciam spojene s jej zdravotnym stavom. Miluje gyce a lapace prachu 🙂

autor
13. dec 2023

@lenkahvh
Dakujem za napad 🙂 kde ste davali tlacit fotky?

lenkahvh
13. dec 2023

No tie staré fotky boli originál tie ich čierno biele od ich malička. To bol taký klasický album. A novšie fotky sme mali vytlačené normálne vo fotolabe.

katkaseiner
13. dec 2023

@alzbetkakockova toto je dufam vtip..

alzbetkakockova
13. dec 2023

@katkaseiner Dobrý deň prepáčte ale nie je to pravda pekný deň

katkaseiner
13. dec 2023

@alzbetkakockova len pre zaujimavost, potesila sa najlepšia kamoska?