Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku
Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉
Tak jej objednaj predplatné záhradkára
Možno nám poradíš, čo by potešilo chlapa? Daj nejaký dobrý tip
Ak má rada kvety (viem písal si, že 50km a dosť) tak jej kúp letecký výlet do Amsterdamu na tulipány...
Napríklad niečo takéto (určite sa niečo také nájde aj vo vašom okolí):
https://zlatyklucik.sk/degustacna-5-chodova-vec...
Tak nejaké cibuľky tulipánov, ktoré nemá alebo iný netypický kvet. Ja už roky zháňam klasickú bielu voňavú ľaliu 🙂 Možno aj ona medzi rečou niečo spomenula, čo by sa jej páčilo mať na záhrade.
Ja som už aj zvedava 🙂🙂 co jej kúpil ale kupi 😇
Tvoja manželka je v prvom rade veľmi skromný a pracovitý človek.Nedá najavo, čo by ju potešilo. Ak pracuje v zdravotníctve,viem si predstaviť,že domov príde vyčerpaná a záhradka jej poskytne priestor na pokoj a relax. Ak by si ju prekvapil niečim,čo by paradoxne vôbec nečakala, spočiatku bude možno hundrať. Napokon ocení, že ju poznáš a ľúbiš, ako nik iný..Ak mátre deti,skús na tajnaša vysondovať,či niekedy medzi rečou, niečo len tak nespomenula..🙂
Tak ako? Co manzelka dostala? Zavdacil si sa jej tym? 🙂

Venovanie sa jej celý deň, jeden celý celučičký deň bez varenia, riadov a pod., ponúkni masáž, prechádzku, výlet alebo hocičo, čo by ju v ten deň potešilo, buď tam iba pre ňu 😉🌲.