icon

Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku

12. dec 2023

Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉

Strana
z6
adkamama
15. dec 2023

Venovanie sa jej celý deň, jeden celý celučičký deň bez varenia, riadov a pod., ponúkni masáž, prechádzku, výlet alebo hocičo, čo by ju v ten deň potešilo, buď tam iba pre ňu 😉🌲.

minenkak
15. dec 2023

Tak jej objednaj predplatné záhradkára

adkamama
15. dec 2023

Možno nám poradíš, čo by potešilo chlapa? Daj nejaký dobrý tip

jasmine2
15. dec 2023

Ak má rada kvety (viem písal si, že 50km a dosť) tak jej kúp letecký výlet do Amsterdamu na tulipány...

tamitamitami
15. dec 2023

Napríklad niečo takéto (určite sa niečo také nájde aj vo vašom okolí):
https://zlatyklucik.sk/degustacna-5-chodova-vec...

valerya
15. dec 2023

Tak nejaké cibuľky tulipánov, ktoré nemá alebo iný netypický kvet. Ja už roky zháňam klasickú bielu voňavú ľaliu 🙂 Možno aj ona medzi rečou niečo spomenula, čo by sa jej páčilo mať na záhrade.

tilly
15. dec 2023

@jasmine2 keukenhof sú tulipány, dá sa aj do eindhoven z ba letieť za par eur. Do amstru (z Viedne a tuším len klm, čiže draho) sa lieta kvôli iným rastinkam 🤣🤣. Ale tie iné rastlinky voňajú po celom Holandsku.

tilly
15. dec 2023

@adkamama chlapi nie sú nároční 😅

bolarazjedna
16. dec 2023

Niečo takéto? Aj keď to ti už asi nestihne prísť.... A manželka to môže nosiť aj v tej záhrade...

alzbetka2011
16. dec 2023

Ja som už aj zvedava 🙂🙂 co jej kúpil ale kupi 😇

adkamama
16. dec 2023

@tilly Veď to, môj mužík vraj nič nepotrebuje, zato ja by som mu mohla vymenovať xy vecí 🙂. Pre mňa bude naj, keď budeme v harmónii všetci spolu a všetko bude voňať vianocami, to zbožňujem

bellaverona
17. dec 2023

Tvoja manželka je v prvom rade veľmi skromný a pracovitý človek.Nedá najavo, čo by ju potešilo. Ak pracuje v zdravotníctve,viem si predstaviť,že domov príde vyčerpaná a záhradka jej poskytne priestor na pokoj a relax. Ak by si ju prekvapil niečim,čo by paradoxne vôbec nečakala, spočiatku bude možno hundrať. Napokon ocení, že ju poznáš a ľúbiš, ako nik iný..Ak mátre deti,skús na tajnaša vysondovať,či niekedy medzi rečou, niečo len tak nespomenula..🙂

sussie1
25. dec 2023

Tak ako? Co manzelka dostala? Zavdacil si sa jej tym? 🙂

Strana
z6