Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku
Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉
@lucopeda šak píše ,že ju wellnes obťažuje 😂
Gumaky
Asi by som volila sadu na mikrozeleninku,aj so semiackami...ak ju bavi zahrada,tak sa v zime nemoze realizovat...to by ju mohlo potesit.
Moja teta miluje v záhradke také tie prkotiny. Teraz v zime svietiaceho soba, cez leto rozne postavičky s led svetieľkami. Fontánu pre vtáčiky a podobne.
predplatné záhradkár je fajn, ja som tak dostala na Vianoce a potom mi chodil celý rok, vždy som tam našla zaujímavé nápady.. alebo rastlinné terarium je naozaj originálne..
ak ma rada zahradu, pozri novu knihu od zahradnicky Janky Bielikovej, pripadne poukazka do Plantexu, Lumigreenu, a pod. za ktoru si na jar poobjednava rastliny, ake bude chciet, pripadne este na konci novembra vysla zaujimava kniha Zahrada je pro radost od F. Lefflera
Číta knihy? Keď áno tak kniha
@denisee mám to tiež tak 🙂mám v mobile založený zoznam a keď ma niečo zaujme, už je to tam. Zoznam udržiavam, veľakrát keď sa na niečo pozriem opakovane, už ma to nezaujme. Ale ak niekto chce môj wishlist, nwmám problém mu ho dať 🙂
K téme, tiež som taká a odporučila by som niečo k príjemnej atmosfére doma - difuzér s olejčekmi alebo knihu o permakultúre.
Tiež si myslím, že pre tvoju manželku bude asi poukážka do záhradníctva tým najlepším. Prípade nejaké predplatné časopisu (možno aj o záhradkách)
Ja kupujem sebe aj mojmu termooblecko 🤣
Musis vediet co Tvoja chce...mne by stacila prakticka osuska s niecim peknym vysitym z lasky😊
Ale niektora chce sperk ci parfem...
Tak jej daruj pobyt na Seycheloch,kde pojdes ty a jej das “klud a pohodu” doma a na zahrade..
Ja som v jej veku a záhradu a všetko v nej milujem. Môj má potesil 4 dňovým zájazdom cez cestovku busom ( dá sa aj lietadlom) na jar apríl/máj do Holandského Kuekenhofu - kde sú uzasne záhrady s tulipánmi , narcismi a inymi jarnými kvetmi vonku a pavilóny plne kvetov od výmyslu sveta. Bol to môj TOP kvetinový zážitok na ktorý stále s ❤️spomínam
Nevedela som kam skôr pozerať - toľko krásy tam bolo- a toľko rôznych kvetov, nielen cibuľovín som si priniesla👍) Link na záhradu https://keukenhof.nl/en/
A čo vtipné tričko s tematikou záhradky? Nechce mi pridať fotku, ale ujo gugl iste poradí.
Ideálna manželka..tá tvoja😄váž si ju
Nejaký spoločný zážitok či pobyt popr čo určite využije nejakú kvalitnu prirodnu drahsiu antiage kozmetiku napr noili a podobne.
A ked tu zahradku miluje,tak mozno dajaku peknu zahradnu sochu na skraslenie.
Ja som si v lete kupila do prednej zahradky sochu a velmi sa z nej tesim.a keby som ju dostala,tak asi este viac by ma to potesilo
Daruj jej nejaké uletené gumáky alebo plastovú krhličku a do toho lístky na vstup na zahr. výstavu, floru, do botanickej záhrady...
Podľa toho čo píšete, tak si myslím, že poukážka na nákup rastlín, kvetín. Tiež rada pracujem v záhradke a toto by som mohla dostávať aj 2x za rok ☺️
Tak jej kup hodinky pre zdravotnikov,vie si ich upnut na tricko,nezavadzaju. Raz davno som kupila zdr.sestre a nosi ich stale /20rokov späť/ vzdy vravi,ze to bol darcek naveky a furt ju tesi. No a vzdy si na mna spomenie 🤣
Mám 42r a kúpila by som jej krásnu kovovú krhlu a veselé gumáky plus poukážku na nákup do záhradníctva
My s manželom máme radi všetko čo píšeš, že ona nie (od cestovania po divadlo), ale aj tak si dávame skôr také osobne darčeky. Pred 2 rokmi to boli takéto kľúčenky, to bolo odo mňa - obaja sme mali fotku a z druhej strany citát - kam pôjdeš ty, pôjdem i ja. Tento rok k tomu pridám aktualizovanú fotku, keďže máme ďalšie dieťa. Máme veľmi radi konverzačne hry, kde sú rôzne kartičky s otázkami, aké by nám v živote nenapadlo si klásť, ale veľmi nám prehlbujú vzťah. Napríklad Pokec karty sú super. Alebo aj Človečina - tú dostal manžel ale vlastne my spolu odo mňa minulý rok - tú rodičovskú (človecina rodičia a deti) - tam sú otázky navzájom pre manželov a potom otázky čo kladú deťom, a ešte nejaké akčné stmeľujúce aktivitky s deťmi... Poteší ma od manžela ak mu napadne niečo, čo zrovna chcem (ak to mne samej nenapadne, že proste vymyslí niečo), aj lístky do divadla na vec, čo sto rokov nehrali a ja strašne chcem, aby to so mnou videl a zrazu to znovu dávajú, ale aj také úplne maličkosti. Ešte mi napadlo - ak rada záhradníči, tak asi aj zakorenuje...? Manžel tiež, často sme mali doma rôzne odrezky v pohárikoch (byt, on iba na balkóne, záhradu nemáme) - tak som zbuchala pár dosiek dokopy, k tomu pekne pripevnila veľké skúmavky a napísala citát, strašne sa tešil, že som trafila niečo, čo mu robí radosť. On mne spravil drevené puzdro nádherné na flautu (som flautistka) a rôzne iné veci, ale to kým sme nemali malé deti :D
Daj jej pohar s napisom Nic. Vsak ocivne ju nic nezaujima, do zabehnutych ritualov nic nove nechce, tak naco vyhadzovat peniaze za cokolvek, ked neni zaujem? Zober ju na veceru do peknej restiky, jedlo snad konzumuje? To je asi tak maximum, co sa tu da vymysliet.
URCITE BY SOM JEJ DALA POUKAZKU DO ZAHRADNICTVA AKO baby prisu., /tehlicky to je take muzske urcite by mi tym radost neurobili ..../ moja mama je taky zahradny typ , kry, cibulove kvetiny , alebo nejake rastlinky - ruze okrasne travy, .....ale nech si to kupi podla svojho gusta lebo podla opisu vie presne co chce...
Napr. Zelený jačmeň a chlorellu od firmy GW, teda nie sú to výživové doplnky ale zelené potraviny 😊časom to veľmi ocení😉
@pieces ani nemusí, nie každému to sadne.
autor - hodinky nenosieva? Ale asi tú poukážu do záhradkárstva a vyberie si na jar, čo sa jej bude páčiť a hodiť a ak doma používa nejaké extra potraviny, tak možno nejaký balíček - kvalitné oleje,

Fontanku do zahrady, mozno nieco okrasne pre upinave rastliny. Nejakeho skriatka, svetla, farba.. Rastlinky nie, tie treba posadit, tak skor izbove. Vianocne ruze su pekne... dvojfarebne, ruzove.. isto ma aj ine zaujmy. Mozno ju zobrat do kvalitnej restauracie, alebo ak ma rada kavu, kvaltny automat na zrnkovu.