icon

Hľadám ženu, ktorá mala sobáš v mešite

29. júl 2020

Ahojte, najde sa tu taká, ktorá mala sobáš v mešite ?
Ďakujem za odpovede 🙂

wasabka
30. júl 2020

Niektoré z vas sa môžu hanbiť... Odcudzujete náboženstvo inej krajiny akoby bolo o niečo horšie nez kresťanstvo...

Nehnevajte sa na mna ale krastanstvo je tiez celé postavené na hlavu, len to niektoré nevidite lebo ste k tomu boli vedene, alebo vam to vnucuju do hlav od mala...a ja napríklad som pokrstena ale nie som kresťan neuznávam cele tieto nezmyselné hodnoty a poznám mnoho krastanskych manželstiev ktoré nefungujú, podvadzaju sa atd a tiež nikomu nehovorím ako ma žiť, čo ma robiť.

Moj budúci manzel je tiež moslim a dovolím si tvrdiť ze mame lepší a zdravší vzťah nez niektoré ženy na MK, ktore maju muzov čo ich podvadzaju, nestarajú sa o deti a vecne sa tu stazuju a riesia domáce problémy.

To ze ste v živote nezažili inu kultúru na vlastnej koži a uz vôbec nie náboženstvo odcudzujete všetko iné...!!! Ale najprv sa treba pozrieť na svoje okolie a potom mudrovat.

A tie vase názory ze iny svet 😂😂 alebo ako poznam niekoho, co pozna niekoho atď su vymyslené somariny tak ako ked sem prisla korona a všetky mudre hlavy zdieľali nezmyselné nahrávky akoze prave... Treba si otvoriť oči a naozaj žiť v storočí v ktorom sa nachadzame. A rozmýšľať co je skutočne a nie fikcia

autor
30. júl 2020

@osky Sme zosobášení už dlhšie, len chceme sa zosobášiť aj v mešite a chcela som vedieť či sa tu nájdu nejaké ženy ktoré mali sobas aj v mešite. Tak neviem prečo píšeš, že mu ešte nepatrím, keď nevieš ani ako to je a úprimne je ta do toho nič. Nemáš právo odcudzovať moslimov na základe toho čo si počula pokial si si nezažila.
O akej krajine točíš prosím ta ? On je narodený na Slovensku, tak neviem prečo hneď ten istý blud “ ešte si nebola v jeho krajine” , “ počkaj keď sa zoberiete a budeš mu patriť” , “ v jeho krajine budeš nič” a pdobne. Až mi to je smiešne 😄 neriešim tieto komentáre už viac.
Ja len každému prajem šťastne manželstvo 🙂

leuchtturm
30. júl 2020

no ale co chces vediet ohladom svadby v mesite? Alebo si robis len statistiku na MK?

fokuska
30. júl 2020

@wasabka + autorka: Je to odsudzovanie od slova sudit, nie odcudzovanie od slova odcudzit (kradnut).

wasabka
Autor odpoveď zmazal
osky
30. júl 2020

@petulda333 naozaj?
No to cumim ....
A byvaju kde?
Na slovensku,v europe..ci?

wasabka
30. júl 2020

@fokuska oops nevsimla som si ze som to tak napísala (mozno to tak nevyzerá ale rozdiel viem 😉) pardon ďakujem za upozornenie aaaale je pravda ze niekedy si telefón mysli ze chcem povedať niečo ine alebo som mozno omylom stlačila zle slovo na autocorrecte.

osky
30. júl 2020

Nie je ma do toho nic-mas pravdu.
Keby som nic nezazila,nedovolila by som si do tejto temy anilen prispiet.
Fakty-je narodeny na Slovensku-to uz je predsa uplne nieco ine...
A pokial aj zijete na Slovensku,tak je to zase ine...
Preto pisem-skus to v jeho/myslela som ze je z inej -arabskej krajiny/
Tu si nebude tolko vyskakovat,jasne.ani presadzovat svoje "nadprava"

osky
30. júl 2020

@wasabka a kde zijes s tvojim milujucim manzelom?
Predpokladam,ze toto nepises niekde z Arabskych Emiratov 😀😁

"To ze ste v zivote nezazili inu kulturu na vlastnej kozi"

Zazila,stacilo😉

Krestanstvo je zalozene na laske.
/to,ze mnohi toto porusuju,to uz je na inu diskusiu.../
Islam je zalozeny na zabijani-vsak ho aj zalozil vrah...

wasabka
30. júl 2020

@osky 😂😂😂 kresťanstvo a laske akurát tak ladka fararov k deťom 😂😂😂 a akurat je zalozene na klamstvach, bajkach a iné vymyslene príbehy sa tam točia, ktoré nedavaju zmysel 😂😂😂

Islam si precitaj nieco viac k tomu a uvidíš základy, nie ze sa zastavm islamu ako náboženstvo podla mna su všetky vymyslene a trochu nelogické 😂😂 a Islam nie je založený na zabijani a ak je islam o zabijani tak aj cirkev ved akoze"umucili" človeka a to je zaklad alfa a omega toho milujúceho náboženstva.

dee01
30. júl 2020

@wasabka každá cirkev je podvod, záleží na tom kokretnom človeku, či je veriaci alebo nie. myslím, že porovnávaš neporovnateľné, konkrétne tu na SK je veľmi veľa ľudí, čo nepatria k žiadnej cirkvi alebo teda sú ,,katolíci,, ale len ,,na papieri,,. čiže sa nechcem zastávať nikoho, ale @osky alebo aj ja som mala na mysli normáneho triezveho človeka a nie nejakého vyznávača akejkoľvek cirkvi . je to všetko jedna banda, vymývači mozgov.

osky
Odpoveď bola odstránená
petulda333
30. júl 2020

@osky vo svajciarsku a v sezone v turecku kedze tam maju plantaze

petulda333
30. júl 2020

@osky islam nie je o vrazdeni. Ale skoda slov. Takto si ho vykladaju iba teroristi. Ti notmalni nie!

lenqua_12325
30. júl 2020

@osky môj vzťah je skvelé fungujúci, si prekvapená co? Celé roky a mame dve úžasné deti a muž je skvelý otec. Stará sa o nás najlepšie ako vie. Zato, že ty nikoho takého nepoznáš neznamená, že niesu. Ci teba nejaký odmietol,tak máš následky?

lenqua_12325
Odpoveď bola odstránená
lenqua_12325
Odpoveď bola odstránená
dee01
30. júl 2020

@lenqua_12325 ty sa uvedom, troška si pretried slovník, lebo budeš nahlásená aj ty...

lenqua_12325
Odpoveď bola odstránená
dee01
Odpoveď bola odstránená
osky
30. júl 2020

@lenqua_12325 som nahlasena??????
A ostane oponujuce- haha,to je ako za totaca...
A za co,pre pana Jana?????

Je demokracia-sa uvedom.
Nikoho neurazam ani neosocujem,vyjadrujem svoj nazor....na to je MK.

Pekny a stastny den ti zelam.
Tesim sa s tebou,ze si natrafila na skveleho partnera-nemyslim to ironicky!

osky
30. júl 2020

@lenqua_12325 zasluzim si preplesk za co???
Pocuj,na teba ten islam uz velmi vplyva!!!
Pekne ta spracoval,tvoj milujuci manzel😂🤣
Nie neodmietol.ma nikto.
Na to nie som odkazana,
Odmietala som ja...😁
Dceru nemam,ale urcite by som.jej nedovolila vziat si dakeho chrapuna-moslima ci krestana...

yanni
30. júl 2020

@petulda333 Turci nie su Arabi. Turecki moslimovia su slaby odnoz. Turkov, Kurdov, Moslimov a byvalej Juhoslavie by som s Moslimami z krajin s "tvrdým" islamom neporovnavala. PS.Viem o com hovorim.

vroni
30. júl 2020

@osky, prepáč, ale veru osocujes a urazas. Nie som moslim ani kresťan, ale čo si opísala, aký bol Mohamed zabijak a neviem co, to sú riadne nezmysly. Asi by si čoby kresťan tie mala výhrady, keby niekto tvrdil, že Ježiš bol buric a terorista a židia vedeli, prečo ho popravili (btw, neumucili. Ukrizovanie bolo bežným druhom popravy. Nič zvláštne si na Ježiša nevymysleli). Inak, Ježiša čoby proroka uznávajú aj moslimovia, o tom, že by kresťania uznávali Mohameda som sa nedocitala. Ešte pred pár rokmi sa s potešením vyhadzovali do luftu navzájom v Írsku katolíci s evanjelikmi, toľko ku kresťanskej láske. To nie je o náboženstve, magori, zneužívajúci ideológiu, sú všade. Takže by som nevyhlasovala, kto je taky a kto onaky, ona sa nejaká tá špina nájde na každom náboženstve.
O svadbe v mešite neviem nič, ale na SK môže byť celkom problém nájsť aj tu mešitu....

petulda333
30. júl 2020

@yanni tak mame aj z iraku jedneho. Tiez ziju vacsinou vo svajciarsku. So sesternicou su cca 13r spolu, maju 9r syna a maju sa dobre

yanni
30. júl 2020

@petulda333 Zije v Europe, krajine s inymi zakonmi, demokraciou. V moslimskych (arabskych) krajinach sa zije inak. Toto sa absolutne neda porovnat. Ja zivot v zapadnej krajine (nie SK) a v arabskej krajine porovnat viem. A je to sakramentsky iny zivot a ludia sa automaticky spravaju inak, ked su tam alebo tu, alebo opacne tu a tam. A je to jedno, ci je moslim alebo nemoslim, zena, muz. PS. Nemam muza moslima.

lenqua_12325
30. júl 2020

@dee01 som taký vážny stav, ze ma nezvládol 😂😂😂

petulda333
30. júl 2020

@yanni suhlasim s tym, len uprimne ma rozculuje ked niekto napise moslim a rovno odsudzuje.

lenqua_12325
30. júl 2020

@petulda333 to je na MK nie označenie veriaceho ale rovno urážka 😅

fokuska
30. júl 2020

Autorka tu nikde nepise, ci ma "radikalneho" moslima, ci takeho co vieru az tak silno nepraktizuje, tiez to, ci je z krajiny "uvolnenejsej" ako Turecko, alebo z "prisnejsej" krajiny ako Saudska Arabia. Hlavne, ze hned je potreba sudit.

@osky Ty napises, ze zopa fararov pochybi a hned podla toho sudime celu krestansku cirkev. Po 1. nebolo to zopar, su to tisice na celom svete, nielen na Slovensku a po 2. ty podla zopar Moslimov, ktori su teroristi sudis komplet vsetkych moslimov - tu nevidis ako si v jednej vete dokazes odporovat? Pri krestanoch nesudme podla malej skupinky ale pri moslimoch uz zovseobecnime, ze vsetci su taki?