Hľadám ženu, ktorá mala sobáš v mešite
Ahojte, najde sa tu taká, ktorá mala sobáš v mešite ?
Ďakujem za odpovede 🙂
@osky Sme zosobášení už dlhšie, len chceme sa zosobášiť aj v mešite a chcela som vedieť či sa tu nájdu nejaké ženy ktoré mali sobas aj v mešite. Tak neviem prečo píšeš, že mu ešte nepatrím, keď nevieš ani ako to je a úprimne je ta do toho nič. Nemáš právo odcudzovať moslimov na základe toho čo si počula pokial si si nezažila.
O akej krajine točíš prosím ta ? On je narodený na Slovensku, tak neviem prečo hneď ten istý blud “ ešte si nebola v jeho krajine” , “ počkaj keď sa zoberiete a budeš mu patriť” , “ v jeho krajine budeš nič” a pdobne. Až mi to je smiešne 😄 neriešim tieto komentáre už viac.
Ja len každému prajem šťastne manželstvo 🙂
no ale co chces vediet ohladom svadby v mesite? Alebo si robis len statistiku na MK?
@petulda333 naozaj?
No to cumim ....
A byvaju kde?
Na slovensku,v europe..ci?
Nie je ma do toho nic-mas pravdu.
Keby som nic nezazila,nedovolila by som si do tejto temy anilen prispiet.
Fakty-je narodeny na Slovensku-to uz je predsa uplne nieco ine...
A pokial aj zijete na Slovensku,tak je to zase ine...
Preto pisem-skus to v jeho/myslela som ze je z inej -arabskej krajiny/
Tu si nebude tolko vyskakovat,jasne.ani presadzovat svoje "nadprava"
@wasabka a kde zijes s tvojim milujucim manzelom?
Predpokladam,ze toto nepises niekde z Arabskych Emiratov 😀😁
"To ze ste v zivote nezazili inu kulturu na vlastnej kozi"
Zazila,stacilo😉
Krestanstvo je zalozene na laske.
/to,ze mnohi toto porusuju,to uz je na inu diskusiu.../
Islam je zalozeny na zabijani-vsak ho aj zalozil vrah...
@osky 😂😂😂 kresťanstvo a laske akurát tak ladka fararov k deťom 😂😂😂 a akurat je zalozene na klamstvach, bajkach a iné vymyslene príbehy sa tam točia, ktoré nedavaju zmysel 😂😂😂
Islam si precitaj nieco viac k tomu a uvidíš základy, nie ze sa zastavm islamu ako náboženstvo podla mna su všetky vymyslene a trochu nelogické 😂😂 a Islam nie je založený na zabijani a ak je islam o zabijani tak aj cirkev ved akoze"umucili" človeka a to je zaklad alfa a omega toho milujúceho náboženstva.
@wasabka každá cirkev je podvod, záleží na tom kokretnom človeku, či je veriaci alebo nie. myslím, že porovnávaš neporovnateľné, konkrétne tu na SK je veľmi veľa ľudí, čo nepatria k žiadnej cirkvi alebo teda sú ,,katolíci,, ale len ,,na papieri,,. čiže sa nechcem zastávať nikoho, ale @osky alebo aj ja som mala na mysli normáneho triezveho človeka a nie nejakého vyznávača akejkoľvek cirkvi . je to všetko jedna banda, vymývači mozgov.
@osky vo svajciarsku a v sezone v turecku kedze tam maju plantaze
@osky islam nie je o vrazdeni. Ale skoda slov. Takto si ho vykladaju iba teroristi. Ti notmalni nie!
@osky môj vzťah je skvelé fungujúci, si prekvapená co? Celé roky a mame dve úžasné deti a muž je skvelý otec. Stará sa o nás najlepšie ako vie. Zato, že ty nikoho takého nepoznáš neznamená, že niesu. Ci teba nejaký odmietol,tak máš následky?
@lenqua_12325 ty sa uvedom, troška si pretried slovník, lebo budeš nahlásená aj ty...
@lenqua_12325 som nahlasena??????
A ostane oponujuce- haha,to je ako za totaca...
A za co,pre pana Jana?????
Je demokracia-sa uvedom.
Nikoho neurazam ani neosocujem,vyjadrujem svoj nazor....na to je MK.
Pekny a stastny den ti zelam.
Tesim sa s tebou,ze si natrafila na skveleho partnera-nemyslim to ironicky!
@lenqua_12325 zasluzim si preplesk za co???
Pocuj,na teba ten islam uz velmi vplyva!!!
Pekne ta spracoval,tvoj milujuci manzel😂🤣
Nie neodmietol.ma nikto.
Na to nie som odkazana,
Odmietala som ja...😁
Dceru nemam,ale urcite by som.jej nedovolila vziat si dakeho chrapuna-moslima ci krestana...
@petulda333 Turci nie su Arabi. Turecki moslimovia su slaby odnoz. Turkov, Kurdov, Moslimov a byvalej Juhoslavie by som s Moslimami z krajin s "tvrdým" islamom neporovnavala. PS.Viem o com hovorim.
@osky, prepáč, ale veru osocujes a urazas. Nie som moslim ani kresťan, ale čo si opísala, aký bol Mohamed zabijak a neviem co, to sú riadne nezmysly. Asi by si čoby kresťan tie mala výhrady, keby niekto tvrdil, že Ježiš bol buric a terorista a židia vedeli, prečo ho popravili (btw, neumucili. Ukrizovanie bolo bežným druhom popravy. Nič zvláštne si na Ježiša nevymysleli). Inak, Ježiša čoby proroka uznávajú aj moslimovia, o tom, že by kresťania uznávali Mohameda som sa nedocitala. Ešte pred pár rokmi sa s potešením vyhadzovali do luftu navzájom v Írsku katolíci s evanjelikmi, toľko ku kresťanskej láske. To nie je o náboženstve, magori, zneužívajúci ideológiu, sú všade. Takže by som nevyhlasovala, kto je taky a kto onaky, ona sa nejaká tá špina nájde na každom náboženstve.
O svadbe v mešite neviem nič, ale na SK môže byť celkom problém nájsť aj tu mešitu....
@yanni tak mame aj z iraku jedneho. Tiez ziju vacsinou vo svajciarsku. So sesternicou su cca 13r spolu, maju 9r syna a maju sa dobre
@petulda333 Zije v Europe, krajine s inymi zakonmi, demokraciou. V moslimskych (arabskych) krajinach sa zije inak. Toto sa absolutne neda porovnat. Ja zivot v zapadnej krajine (nie SK) a v arabskej krajine porovnat viem. A je to sakramentsky iny zivot a ludia sa automaticky spravaju inak, ked su tam alebo tu, alebo opacne tu a tam. A je to jedno, ci je moslim alebo nemoslim, zena, muz. PS. Nemam muza moslima.
@dee01 som taký vážny stav, ze ma nezvládol 😂😂😂
@yanni suhlasim s tym, len uprimne ma rozculuje ked niekto napise moslim a rovno odsudzuje.
@petulda333 to je na MK nie označenie veriaceho ale rovno urážka 😅
Autorka tu nikde nepise, ci ma "radikalneho" moslima, ci takeho co vieru az tak silno nepraktizuje, tiez to, ci je z krajiny "uvolnenejsej" ako Turecko, alebo z "prisnejsej" krajiny ako Saudska Arabia. Hlavne, ze hned je potreba sudit.
@osky Ty napises, ze zopa fararov pochybi a hned podla toho sudime celu krestansku cirkev. Po 1. nebolo to zopar, su to tisice na celom svete, nielen na Slovensku a po 2. ty podla zopar Moslimov, ktori su teroristi sudis komplet vsetkych moslimov - tu nevidis ako si v jednej vete dokazes odporovat? Pri krestanoch nesudme podla malej skupinky ale pri moslimoch uz zovseobecnime, ze vsetci su taki?

Niektoré z vas sa môžu hanbiť... Odcudzujete náboženstvo inej krajiny akoby bolo o niečo horšie nez kresťanstvo...
Nehnevajte sa na mna ale krastanstvo je tiez celé postavené na hlavu, len to niektoré nevidite lebo ste k tomu boli vedene, alebo vam to vnucuju do hlav od mala...a ja napríklad som pokrstena ale nie som kresťan neuznávam cele tieto nezmyselné hodnoty a poznám mnoho krastanskych manželstiev ktoré nefungujú, podvadzaju sa atd a tiež nikomu nehovorím ako ma žiť, čo ma robiť.
Moj budúci manzel je tiež moslim a dovolím si tvrdiť ze mame lepší a zdravší vzťah nez niektoré ženy na MK, ktore maju muzov čo ich podvadzaju, nestarajú sa o deti a vecne sa tu stazuju a riesia domáce problémy.
To ze ste v živote nezažili inu kultúru na vlastnej koži a uz vôbec nie náboženstvo odcudzujete všetko iné...!!! Ale najprv sa treba pozrieť na svoje okolie a potom mudrovat.
A tie vase názory ze iny svet 😂😂 alebo ako poznam niekoho, co pozna niekoho atď su vymyslené somariny tak ako ked sem prisla korona a všetky mudre hlavy zdieľali nezmyselné nahrávky akoze prave... Treba si otvoriť oči a naozaj žiť v storočí v ktorom sa nachadzame. A rozmýšľať co je skutočne a nie fikcia