icon

Hodia sa leopardie šaty na svadbu?

katarina2000
9. sep 2022

Ahojte žienky, mám otázku .. hodia sa šaty s leopardím vzorom na svadbu? Šaty majú midi dĺžku 🙂

Strana
z2
pallacinka29
9. sep 2022

@olivia1425 tak-tak 😂😂😂

janetinka27
9. sep 2022

@katarina2000 ta zena v nich vyzera ako strom

nice202
9. sep 2022

Nie, leopardie šaty sa nehodia nikde, možno tak do bordelu.

katarina2000
autor
9. sep 2022

@nice202 fíha, ak sa také šaty v bordeloch nosia tak potom klobúk dole 😂

danica2711
9. sep 2022

@katarina2000 dúfam, že neboli drahé, lebo podľa mňa by bolo najlepčie ich vyhodiť, sú otrasné - dúfam, že si fakt takto nepredstavuješ daily dress

katarina2000
autor
9. sep 2022

@danica2711 ako som už písala… každému sa páči niečo iné. A je to úplne v poriadku 😉 ako daily dress si ich určite predstavujem, lebo pre mňa sú perfektné 😄

rivini
10. sep 2022

@katarina2000 naco potom zakladas diskusiu a pytas sa na nazor? 99% zien ti tu povedalo, ze su otrasne. Ak si ich chces obliect, tak ich oblec, no nechapem potom vznik tejto devaty😊

bimbambom
10. sep 2022

Sesternica mala , v tom čase mala asi 20 rokov , veru boli dosť nevkusné , krátke , nesedeli jej, ale každému to bolo jedno 🤷

adara777
10. sep 2022

@katarina2000 mne neprídu hrozné. I keď leopardí vzor je taký otázny, či áno či nie. Strih je zaujímavý. Mne sa páči rôznorodosť. Nemám rada, keď sa všetci obliekajú rovnako a odkukuju od seba. Takže, keď sa ty v nich cítiš dobre, kľudne ich nos 😉

michaela329
10. sep 2022

@katarina2000 nie je to dobrá fotka, nechápem tieto fotky "v pohybe" - potom aj pekné šaty môžu vyzerať pekne debilne. Neviem akú máš postavu, vzor problém nie je, ak je svadba menej formálna a ak to hlavne vieš nosiť ☝️ Ja sim tento vzor už na svadbe zažila - decentne, aj debilne (tam to boli dokonca hrozne drahé šaty a kombinované s červenou... No des). Hodne záleží od osobnosti nositeľky, jedna moja úžasne extravagantná kamarátka si na svadbu brata dala decentné púdrové šaty a bola to katastrofa, nikomu sa nepáčila...

adara777
10. sep 2022

@michaela329 👍. Presne tak. Šaty treba vedieť nosiť. Aj ja som chcela dopísať,že ak je svadba modernejšia v pohode aj na svadbu. Ale to je v podstate jedno. Veta, že šaty treba vedieť nosiť, vystihuje všetko 😊

tandariatko
10. sep 2022

@katarina2000 Ahoj, na svadbu za mňa nie ale inak sa mi páčia ☺️ určite by som si ich obliekla k lodičkám napríklad na večeru s manželom ale aj na bežný deň 🙂 ale je to každého vec ak sa v nich dobre citiš kľudne si ich daj aj na svadbu.

michaela329
10. sep 2022

@adara777 mňa tu hlavne bavia tie komenty, ze vzor je do bordelu a neviem co 🤦‍♀️😆 Ako keby každý musel nosit len pastelové a decentne, ved aby sme hlavne nepoburovali... Nedajboze... A pritom komplet vsetko, co nosíme, je hlavne o nasej osobnosti a nastaveni.

katarina2000
autor
10. sep 2022

@michaela329 krásne napísané ❤️

katarina2000
autor
10. sep 2022

@rivini ja som sa pýtala či sa hodia na svadbu, nie či ich “môžem” nosiť ako daily dress 😉

rivini
10. sep 2022

@katarina2000 no ved…a takmer vsetky zeny ti povedali, ze nie😊.

mamusa123456789
16. sep 2022

Ja by som si ich neobliekla ani na upratovanie... Naozaj sa mi strašne nepáčia... My ideme na svadbu tiež, objednala som na mochino.sk dnes poobede mu majú prist

elementissa
16. sep 2022

Tieto čo si dala hore sú fakt strašné - aj keď tebe sa asi páčia, keď si si ich vybrala. Na svadbu by som ti ich ale určite neodporúčala

hadecka39
16. sep 2022

Neviem prepáč, mne sa teda moc nepáči ani ten vzor, sú na to až moc tmavé a ten strih sa mi tiež nepáči. Našla by som si radšej nejaké iné

adara777
16. sep 2022

Podla mňa túto tému už autorka uzatvorila 😁

Strana
z2