Hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu?
Prosím vás baby, hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu? Ďakujem za vaše názory 🙂

@elementissa amen 👍 pán Spacek má aj na YouTube krátke videá a veľmi vtipne spracované, púšťam ich deťom (pubertakom), dnešná generácia nebude vedieť ani poriadne stolovat (nehovorím, že máme mať rukavičky, ale pekne držať príbor, netrieskat s príborom, správanie pri stole a iné), ja sa rovnako správam a stolujem či som v McDonald's alebo na luxusnej večeri, vyžadujem to od detí aj doma, totiž všetko správanie ide podľa mňa z domu, kde človek vyrastal, oblečenie, správanie a stolovanie k tomu patrí
To su tie iste aj na jednej aj druhej fotke, ak dobre vidim. A uz vobec nie s takymi ciernymi lodickami. 🙈 Ci pre mladu alebo na hocijaku udalost.
@radkaradix ja by som volila možno niečo takéto. Je to všetko vec vkusu a názoru. Hlavne, aby tam bolo zachované "ja som tu nevesta" 🙂
@tosomja ano, na tych dvoch foto v uvodnom prispevku su to tie iste saty, jasne, ze nie s ciernymi lodickami.. to len aby bolo vidno, ako vyzeraju na postave s opatkami...
Nakoľko si ukázala dvoje, nad ktorými uvazujes a pýtala si sa na tipy, tak som trosku googlila, čo by mohlo byt podobne takému štýlu, aký sa ti páči, ale vhodnejšie, aj keď by som nepovedala ze priamo na zadok spadnuce z nevesty (ale isto lepšie ako dáke z cinaku so "žabó" na chrbte, to je strop)
Tie posledne sú môj výber, také by som si dala ja, také by som zároveň ako popolnocne veľmi vysoko ocenila, keby také vidím na neveste
@elementissa ja osobne by som volila takéto
@elementissa dakujem, porozhliadnem sa teda aj po dlhych 🙂
@radkaradix keď má nevesta 12 rokov tak hej 🤣
a už sú svadby odklepnuté ? /😀/
Vrch ok, sukňa nie 🙄
@elementissa no ja som napr po precitani tvojho komentu, fakt bola zvedava na vyber,,,, tie prve sa mi nepacia,, fakt neviem, komu sa hodia, podla mna ani modelke vobec nepristanu, snad iba, tehotnej, ktora chce skryvat brusko, tie druhe su take vzletne, mozno az prilis, tie tretie su pekne,, suhlasim s volbou, ale trosku by som povedala, ze v porovnani s autorkou je tam citit vekovy rozdiel, neviem,, asi som skor v tvoom veku, ako vo veku autorky,,, 🙂
Tie prvé po polnoci uplne v pohode. Nestylizuj sa do niečoho co ti nevyhovuje. Ak sa ti páčia tak si ich obleč. Je to tvoja svadba. Mne sa napríklad vobec nepáčia tie dlhé co ti dali ako tipy. Ano su elegantne ale na polnočné sa mi vobec nehodia. Pre mna polnočné maju byt kratšie max po kolena a veselé, živé... nie ako na preberanie “krištáľoveho krídla”.
Su krásne, ale pridu mi trocha také "sweet sixteen"
@tykat Ďakujem, trochu si mi zdvihla náladu 🙂 ide aj o to, akú mám postavu a nie všetky tieto strihy a farby mi pasujú.. takže je to ťažký výber.. dokonca si myslím, že ani tie farby tých "mojich" mi nepasujú :D

Sú na mňa moc dramatické
@radkaradix z tých čo dala vyššie @22abigail22 sa mi páčia tie koktejlky ružové alebo tie dlhé ružové medzi bielymi...mne teda dobre padlo ísť z dlhých do krátkych, aj keď som mala ľahučké šaty, no prišlo mi to už také ležérnejšie a príjemné po polnoci. Ja som mala staroružovú tylovú sukňu tesne pod kolená a vrch biely top.
@petulda333 uff vážne na svadbu?
https://www.krasne-saty.sk/blog/popolnocne-saty... Tu by som si vybrala veru.
Prilis odhalene kratke...posobia na mna vulgarbe,hoci sa mi pacia
Ani pre nevestu ani pre hosta-nech by to bolo aj 14rocne dievca
Su to skor saty na tanecnu party,este mozno keby bolo dake bolerko alebo stola cez plecia,mozno...ale aj tak je to take...
@anickaaa6aaa uff ano. Prezili to vsetci 😀
@radkaradix tieto druhe ano.to je uplne nieco ine ako tie prve.
Hoci sexy,predsa elegantne,decentne
@didaa tie kratkodlhe biele som presne mala ja 🙂
Mne sa vôbec nepáčia, ešte možno pre nejakú 15 ci 16r dievčinu...

To na tej prvej fotke si ty? Mne sa síce nepáčia ani jedny, ale ja mám 44 rokov, takže ja by som si ich nedala, ale ak by som ich niekomu videla, nepohoršilo by ma to, veď to je každého vec.. Isto by som si nedávala na prezlečenie dlhé večerné šaty, veď to nie je ples, skôr niečo nad kolená.