Hosť zapríčinil roztrhanie šiat neveste
Čo poviete, ak vám poviem, že sme tancovali a omylom som sa šmykla na šatoch nevesty a som ich roztrhla? Podotýkam, predom už mala jednu dieru, sama roztrhanú. No, najlepšie je na tom to, že potom, jej muž, po mne začal hučať, že nech to zaplatím, že to chce vidieť, a keď som povedala, že dobre, tak mi povedal, že mi jednu je*ne, keď budem ešte hovoriť. Čo si myslíte o takom správaní?
Poslala by som ho do 🔶️ a odisla
Chuda nevesta. O par mesiacov bude nestastna vypisovat na MK.
že ste mali komu ísť na svadbu, debilovi a hulvátovi.
mala už dieru ? mala, tak neplatím nič, max sa v súkromí poradím s nevestou, ale ak je podobná svojmu mužovi, tak ich v živote nechcem viac vidieť, nič neplatím
@tana612 že by bol bývalý muž? 🤷 Mne tiež šaty roztrhli pri tanci, od nikoho som náhradu nežiadala. No u vás je iný problém.
uff, ako keby si to urobila naschval... chrapun... zrejme by som sa velmi rychlo zbalila a isla domov...
by som sa hanbila ako pes.... to vážne ste museli riešiť na svadbe pred všetkými hosťami?
myslím že nevestu čakajú perné chvíle s manželom... 😉
Môže tam byť viac faktorov, ktoré ovplyvňujú reakciu, ale popis tejto situácie vykresľuje len charakter ženícha. Všetko sa dá riešiť slušne a už len z princípu by som po tomto incidente ani nezvažovala podieľať sa napríklad finančne na oprave.
Nech to dá na súd a dokáže, že boli "nepoškodené" a Ty si ich úmyselne poškodila. A zároveň ako reakciu by som povedala, že podám TO za vyhrážanie.
No super takto sa ukázal parádne jej manžel ináč svadobné šaty mávajú požičovne voči takýmto veciam poistené a často sa to stane a väčšinou nič netreba platiť počítajú s tím
No, ja som len ostala v šoku, že už len na svadbe na mňa hnusno pozeral, a to len preto, že som sa vyjadrila, že je blbé, že jej zakazuje pozvať môjho otca na svadbu a jeho stranu, akože celé zle. Plus toto vyhrážanie, len preto, že človek omylom roztrhne šaty, tak to je extrém.. presne povedal, držte ma, inak jej jednu je*nem
No, ja som len ostala v šoku, že už len na svadbe na mňa hnusno pozeral, a to len preto, že som sa vyjadrila, že je blbé, že jej zakazuje pozvať môjho otca na svadbu a jeho stranu, akože celé zle. Plus toto vyhrážanie, len preto, že človek omylom roztrhne šaty, tak to je extrém.. presne povedal, držte ma, inak jej jednu je*nem
@tana612 to vlastný švagor? A sestra na to nič?
Ja som jej povedala, že to pôjdem s ňou vyriešiť, dali sme to na polovicu tú opravu a povedala som jej, že švagor skončil úplne v našej rodine...však aký normálny chlap by sa takto choval na vlastnej svadbe a dá sa povedať aj k rodine..aj keď ho ako rodinu kvôli tomuto neberieme
So sestrou mám vzťahy dobré, pomôžeme si, len viem, že on ju zmení a to je smutné. Nereagovala nijak, že no, no, no, on je taký, však si ho vyprovokovala tým, že si povedala, že to zaplatíš...kukám a čo som mala povedať, že nie ak po mne hučal...akože prepadák
@tana612 že by bol bývalý muž? 🤷 Mne tiež šaty roztrhli pri tanci, od nikoho som náhradu nežiadala. No u vás je iný problém.
@michaela329 haha, tak včera svadbu mali, tak asi nebude bývalý 🤣
Fuha.. Ze muž povie žene, že jej je*ne.. Chúďa tá žena, ktorá si ho brala.
Fuha.. Ze muž povie žene, že jej je*ne.. Chúďa tá žena, ktorá si ho brala.
@lucia13022023 je to chuda, len je asi dosť namotana
@michaela329 haha, tak včera svadbu mali, tak asi nebude bývalý 🤣
@tana612 aj také tu už niekto písal, ale že ženích išiel rušiť sobáš v pondelok po svadbe 😀
Saty zaplatit celu upravu ( bolo by mi sproste len polovicu) a s hentym curakom ukoncit akykolvek rodinny vztah a kontakt. Sa Ti cudujem ze si tam ostala ja by som mu inak bachor vycistila jak sa to sprava, pred vsetkymi povedala sestre ze si berie odpad a odisla by som.
Saty zaplatit celu upravu ( bolo by mi sproste len polovicu) a s hentym curakom ukoncit akykolvek rodinny vztah a kontakt. Sa Ti cudujem ze si tam ostala ja by som mu inak bachor vycistila jak sa to sprava, pred vsetkymi povedala sestre ze si berie odpad a odisla by som.
@ivik4 ja som tam ani neostala, ono sa to stalo už na konci, tak som sa len nažrala a šla som preč....sestra a ani ženích nič, mama mi ešte podávala koláče, nech sa nepovie.
nieje salon poisteny proti takymto nehodam? kazdopadne tvoja vina to nebola a to,ze chces zaplatit polovicu je viac ako stedre.. a aj u mna by uz skoncil..chudak sestra-krasny zivot ju caka
"Že ty si ho vyprovokoval, lebo si povedala, že to zaplatíš". RIP šťastný život Tvojej sestry. Ta si ešte od neho vulgarizmov a ponižovanie užije a tiež jej povie, že ho provokovala. Logika ako sviňa.
Fakt by ma zaujímalo, že či sa vážne takto nechutne správa on k nej a ona si to nechá. Nik nevie.
nieje salon poisteny proti takymto nehodam? kazdopadne tvoja vina to nebola a to,ze chces zaplatit polovicu je viac ako stedre.. a aj u mna by uz skoncil..chudak sestra-krasny zivot ju caka
@ukgirls je, ale tak museli sme zaplatiť, ako keby také menšie pomocné pri oprave, nadávali, lebo si mysleli, že to bude veľa a nakoniec len 30€ a takýto kravál z toho spravili.
Ste vy zvláštna rodina. Najprv som myslela že hovoríš úplne o niekom cudzom, že si iba nejaka kamarátka nevesty a zrazu ženích je tvoj švagor a sestra nevesta…Tak tu už len “zagratulovat” k šťastnému výberu partnera do života a sestre by som len vždy pripomenula, že keby sa hocico deje u mna ma dvere vždy otvorené - v prípade jej týrania, lebo asi tam to bude smerovať, ked švagor sa k tebe hentak vyjadril pred celou vašou rodinou a nemal s tým najmenší problém. S tým somarom by som už neprehovorila

Si vedela vybrať...