Hudba na oslavu

sodomajka
22. sep 2023

Ahojte,
Rozmyslam nad tym,ze oslavim 40-tku (nikdy som neoslavovala,ked neratam oslavy ked som bola dieta😁),
a tak uvazujem ako riesit hudbu.
Bude nas +- 20,v miestnosti bude miesto aj na tancovanie...otazka je ci by som mala mat DJ,alebo ci staci reprak a k tomu nejaky playlist na usb,popripade si pustime sami cez telefon.
Je to oslava s priatelmi,nic strojene,myslim nie formalne...
DJ nie je lacny,ale ak by to malo byt vhodnejsie jasnacka,ze si ho zaplatim,len sa akosi neviem rozhodnut,tak ak mate vlastne skusenosti z oslav budem vam vdacna.
Dakujem

vkatush
22. sep 2023

@sodomajka pri takom počte ti stačí úplne reprák, v takom počte sa my stretávame na rodinný obed najbližšia rodina 😁

DJ-a riešim len ak nás je viac ako cca 70, moooožno pri 50 by som uvažovala, podľa toho aká skupina ľudí.

zuzanka.zuzu
22. sep 2023

keď bude syn starší, kludne mu na oslavu narodenín objednám Fíhu alebo Mira Jaroša alebo šaša alebo kúzelníka, pričom tam bude zopár mini ľudí.... závisí aký máš rozpočet a akú zostavu pozvaných, ale ak sa radi bavíte, rob čo chceš - život máme len jeden a nevieme kedy skončí - dobre osláv 😉 kludne aj s DJom... a kludne aj s 15 ľuďmi, žiadnych 50 ani 70 nepotrebuješ.

simona1306
22. sep 2023

Ahoj, ja ti to poviem teda zo strany DJ ( som spevacka , mam kapelu a chodime hravat oslavy ) ... pri takomto pocte ludi je DJ alebo kapela uplne zbytocna ... vlastne je to strateny cas pre DJa, a ty zbytocne prides o peniaze ... kedze Vas bude 20, budete sa chciet aj porozpravat , tiez nebudete tancovat kazde kolecko na kazdu pesnicku ... sama vravis ze to nebude strojene , bude to uvolnena oslava a to si myslim ze zvladnete kludne s reprakom a mobilmy 🙂 ..

sodomajka
autor
22. sep 2023

@simona1306 ahoj,dakujem za spravu,velmi mi tvoj pohlad na "vec" pomohol...tak nejako to citim aj ja,ze dj by bol zbytocny,len som chcela poznat nazor "zvonku".🙂este raz dakujem.pekny den prajem.maja

sodomajka
autor
22. sep 2023

Dakujem vam za nazory,tak mam hudbu doriesenu😊👌