icon

Ideálny darček na Vianoce pre chlapcov vo veku 15 - 17 rokov

17. nov 2025

Poradte prosim darcek pre chlapcov tejto vekovej kategorie. Uz si vyberaju sami, aj vedia co. Len by som chcela dajake mini prekvapenie pre nich. Ale fakt neviem co. Jeden dost posiluje - tak mozno nejaky doplnkok? Obaja su inak orientovani na pocitace....mozno taku vec co by mohli aj do skoly???

spongebob1
17. nov 2025

@anonym_autor Ked drobmost, tak kup set proteinovych ryciniek. Lacne nie su a zjedia to vsetci.

autor
17. nov 2025
@spongebob1

@anonym_autor Ked drobmost, tak kup set proteinovych ryciniek. Lacne nie su a zjedia to vsetci.

@spongebob1 vdaka za tip

anjelicek26
17. nov 2025

Tak syn napriklad dostal minuly rok predplatne do fitka... chodi dva krat v tyzdni... ak chces mini prekvapenia tak akakolvek poukazka do apple store alebo google play fakt potesi...

glorikarebeka
17. nov 2025

Tiež so za predplatné do fitka

lizatko1009
17. nov 2025

klasika, moj si vybral parfem a možno sa všetci zlozime a dostane mobil, uvidime este. Zbehneme este do odchodov , nech si vyberie nejake oblecenie, kozmetika, +ck boxerky musia byt, nejake lístky. Fitko ma v skole gratis.

abab
17. nov 2025

Externy disk na zálohy z mobilu a dôležité dáta.

iwesska
17. nov 2025

Moj chce freestyle kolobezku,zo starej uz vyrastol. Ziadne poukazky ho nelakaju,ani vonavky/fintitka.

dzina007
17. nov 2025

moj syn napriklad chcel sluchadla na beh,
https://www.alza.sk/shokz-openrun-mini-usb-c-ci...
lebo mam ich ja aj manzel, pri behu pocuje aj hudbu ale aj okolie takze su viac bezpecne ako stuplove.
syn je sice mladsi, ale podla mna fajn darcek aj pre starsich ak napriklad sportuju chodia behat na ulicu a podobne.

autor
17. nov 2025

dakujem za tipy..

rorino
17. nov 2025

@anonym_autormy na rok zaplatím vstupné do fitka a mám vybavené😉

klotildabazarik
17. nov 2025

@anonym_autor moc by, som nespekulovala a dala im radšej to co chce

rembura
19. nov 2025

Ahoj, my ideme kupovat pre chlapca, sice o nieco mladsieho, ale v tom by som asi problem nevidela, smart hodinky. Mame vyhliadnute od Carneo. Manzel si robil prieskum uz mesiac dopredu 😀

autor
19. nov 2025
@rembura

Ahoj, my ideme kupovat pre chlapca, sice o nieco mladsieho, ale v tom by som asi problem nevidela, smart hodinky. Mame vyhliadnute od Carneo. Manzel si robil prieskum uz mesiac dopredu 😀

@rembura dakujem, oni si kupia taketo veci sami. Resp. po dohode. Ja som chcela fakt nejaku malickost, co by ich potesilo. Povedze do 20 - max 50 eur jeden

sovica
19. nov 2025

Áno, ja som to z tvojho príspevku aj tak pochopila, že chalani si vybrali, čo chceli, aj ste im to kúpili/kúpite a chceš ešte nejakú maličkosť, aby mali aj prekvapenie pod stromčekom. Lebo niektoré tu napísali darčeky vo vyššej hodnote (predplatné do fitka, hodinky, kolobežku...) Z toho, čo tu zaznelo za tie menšie sumy sa mi páčia tie proteínové tyčinky, parfém (napr. CK stojí len okolo 20€). Mne napadol napr. USB kľúč alebo stojan na notebook. Ja mám teraz podobný tomuto a lepší som ešte nemala (dá sa zložiť a je veľmi skladný - aj na cesty). Ešte možno nejaké značkové športové tričko do fitka.
https://www.mobilovna.sk/stojan-na-notebook-hli...