icon

Ideálny vek na zásnuby

margaretka012
13. apr 2023

ahojky

len taka cisto tema na pokec chcem vidiet nazory vacsiny. aku ke podla vas idealny vek partnerov na zasnuby?

Strana
z2
simona1994
20. apr 2023

Vek je len číslo je to také klišé ale pravdivé. Svadba je obrovský krok v živote človeka.. Keď som mala bývalého partnera, ktorý svadbu nikdy neriešil podvedomky to vsugeroval aj domna neskôr keď som spoznala terajšieho manžela som vedela,že do toho chcem ísť,ale u nás išlo všetko ako z rýchlika 😁😁 a hlavne myslím si,že dôležité je aj spoločné bývanie pred svadbou to povie veľa o človeku a aj celkovo ako bude cca budúcnosť vyzerať z hľadiska bývania a spolunaživania a zas ja som zástanca do roka a do dňa potom to už nieje zásnubný prsteň ale "drž hubu prsteň"😂

normalpeople
31. aug 2024

treba nájsť správneho partnera musíte sa milovať a mieslieť na to dieťa ...je to vlastne rovnica poznam to .-ak ho spoznate v 18 máte 2roky nato ho spoznať a kým urobí ten krok-zásnuby takže potom príde svadba v ten rok-čo vedie aj k svdobnej noci kde sa dejú veci-potom v 21 roku života by sa po správnosti malo narodiť dieťa prečo tak skoro? Abz malo mladých rodičov pretože v 10 budú mať rodičia 31 čo je uplne skvelé pre dieťa samozrejme musia sa vedieť postarať..myslim ako starší frflú na zabavu mladých. a poviete že mladý si ešte chcú užívať A NIE MAť HNED DIEťA ALE DNEšNá GENERáCIA AKO JA Mám 12 a viem čo a ako pretože dnešné deti si užívaju teraz vonku s kamošmiu v 15 už festivaly koncerty atd... cestovanie preto.

Strana
z2