Inšpirácie na darček za pôrod
Manžel mi povedal ze si mam vybrať nejaký darček za pôrod rada by som nejaký šperk ale na zlato som alergická mate nejake tipy inšpirácie 🙂 možno niečo s inicialkami deťmi alebo nejaký pekný symbol?
Ja som za prvé dostala hodinky a za druhe náušnice zlaté ale vymenila som si ich za náramok! Ja by som šla s nim a vybrala co sa ti páči alebo kukla niečo na nete, pripadne na objednávku podľa tvojich predstáv 😉
Nie že radiť ja nepotrebujem radiť ale ci mate nejaké inšpirácie alebo tipy na niečo pekne tu sa človek už fakt nemôže nič opýtať
@kittykat22 hlavne ze ty si prdbes, keď tu niekto hľadá nejakú inšpiráciu alebo niečo tak už je hneď najhoršie
A vlastne načo to komentujte keď ani neviete poradiť tak si to precitam a pomyslím si svoje a nemusím tu písať debilne komentáre a zhadzovať ze vôbec niečo za pôrod si môžem vybrať
@bambulienka25 ja som napísala ze chcem nejaký sperk kde by boli iniciály alebo nejaký symbol takze neviem co je na tom nepochopiteľné
Ja mam za prve steper a za druhe este nic.... 😂 To druhe ma uz 2,5 roka a tiez mam.alergiu na zlte zlato.. biele nie tak chcem medajlon z bieleho zlata a dnu fotky mojich dcerok
@bambulienka25 tak ty tu vyskakujes ze ako mate vedieť co chcem a pritom to tam je napísané 😂 a keď už nemáš čo napísať tak napíšeš neposer sa