icon

Inšpirácie na darček za pôrod

14. aug 2020

Manžel mi povedal ze si mam vybrať nejaký darček za pôrod rada by som nejaký šperk ale na zlato som alergická mate nejake tipy inšpirácie 🙂 možno niečo s inicialkami deťmi alebo nejaký pekný symbol?

autor
14. aug 2020

@lucinkab 🙂 a aj si si už niečo také pozerala ze kde sa to dá vyrobiť? Je to krásna pamiatka a stepper využívas? 😂

sevcikovaa
14. aug 2020

Prve prsteň s diamantom a druhé robotický vysávač

herodias
14. aug 2020

Ja som za prvorodeného dostala náramok od thomassabo.com odtiaľ mám väčšinu šperkov, kvalitné striebro (teraz pozlátené, ale keď nemôžeš aj strieborné sú krásne) s gravírovaním. Teraz som dostala náramok z alove.sk ale tam sú zlaté výrobky len 😊 milé, že ti dal vybrať

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
14. aug 2020

@herodias ďakujem za inšpiráciu 🙂 dá sa z tej stránky normalne objednať? Nie je problém s doručením? 🙂 áno povedal ze radšej nech si poviem co chcem akoby mal kúpiť blbosť

herodias
14. aug 2020

Áno z oboch. Od Thomasa si niekedy kúpim aj na predajni, je v Auparku v BA alebo aj Moloko ho predáva. Muž si dáva posielať domov. Ešte mi napadol tento šperkár, robí na objednávku veci. https://www.sashe.sk/RMKArtJewellery

sara07
Odpoveď bola odstránená
sara07
14. aug 2020

@sevcikovaa snád roboticky vysvač dostala domácnost nie alebo pani na upratovanie 😂

lucinkab
14. aug 2020

Steper mi pomohol zhodit v 1izb byte po prvom tehu,teraz mam 2poschodovy dom a kopu schodov,ale pomohol aj mame nelutujem....este nie,kedze prerabame a podrezanie domu stalo vela € a dcera ide do prvej triedy

lucinkab
14. aug 2020

@sara07 zavist? Kazda si vybrala....

sevcikovaa
14. aug 2020

@sara07 ja som mala na výber čo chcem..... takže bez blbého komentára 😃😃😃

danielinaa
14. aug 2020

Kolegyna dostala prstene za kazdy porod. 🙂 Vyberala si sama. 🙂

sonnenshein
14. aug 2020

Ja som dostala diamantovy eternity prstienok, a tetovanie.

hastrmistr
14. aug 2020

Ja som dostala za každé dieťa nové auto a sperky

denden77
14. aug 2020

ja som si vypytala tetovanie 🤷‍♀️😊

viikkki
14. aug 2020

Pekne sú aj náramky/náhrdelníky s menom dietata,

jasminet
14. aug 2020

Za prvé som dostala briliantovy prsteň, potom som povedala, že si nič neprosím. Ale páčia sa mi prstienky s mini platničkou a prvým písmenom mena dieťaťa - poznám ich už dávnejšie, teraz také dostala tuším Mária Čírová, či ktorá...

sara07
14. aug 2020

@lucinkab nie , ja nie som typ čo potrebuje dar za niečo čo je prirodzené , mi to pripadá ako vykonné
ja dostavam darčeky kedykolvek a ani sa nemusím prosit o ne, ani navzadat ani nič, vie sa trafit velmi dobre čo sa mi hodi a pači, alebo si to kupim sama a nepotrebujem na to dôvod, proste sa mi to pači nič viac a menej
a ani za pôrod ma nikdy nenapadlo si niečo kupit, atd aká závist čoho že nie je schopna povedat čo chce 😂😍 to si ma fakt pobavila velice

dzina007
14. aug 2020

daj si urobit privesok Topatouch robi aj zo striebra s otlackami ruk

sara07
14. aug 2020

@lucinkab a myslíš ako ten vysavač ? no tak ten sme kupili do domacnosti nie ako darček , vysavali okrem najmladšieho všetci

buzby
14. aug 2020

Skús tu Pandora, kolegyňa je tiež alergická na kovy, ale Pandora jej vraj nič nerobí. Na 40 dostala krásne presklené srdiečko a vo vnútri sú začiatočné písmená detí.

graft
14. aug 2020

Niekde som videla/pocula o sperkoch s odtlackom prsta-je to nieco jedinecne a velmi osobne...pohladaj na nete🙂 ja som za 1.porod dostala prsten z bieleho zlata,za2.retiazku s krizikom,za3.privesok na retiazku-srdiecko, a za4. cakam,co manzel vymysli;) ;) vzdy to bolo v jeho rezii, rada som sa nechala prekvapit🙂 🙂

cucoriedkacucoriedka
14. aug 2020

@sevcikovaa mne muz povedal ze ten pocit akeho som mu dala syna nic neprekona♥️♥️♥️dostala som kyticu...ale asi tyzden dozadu sa ma opytal ze ake som to tie briliantove nausnice chcelaaaa???? Syn ma 6 rokov😂😂😂zeby????

evkamotka
14. aug 2020

Ak sperk tak perly. Nikdy nevyjdu z mody, elegantne, stylove, nadcasove... A hypoalergenne

erikazelenkova
14. aug 2020
h2
14. aug 2020

@lianka123 A tretie neplánuješ? Oplatilo by sa! 😂

sejan
14. aug 2020

Darček si sama porodíš...😉 ale keď už si chcela niečo na pamiatku tak možno nejaký pekný portrét rodinky, alebo Pandora je krásna... Alebo aj budete mať dcérku tak rovnaké náušničky pre obe alebo aspoň podobné 👍👍👍

ysseba
14. aug 2020

Darček za pôrod - to sú mi móresy 😨 Už len čakám kedy ženy začnú dávať chlapom darček za oplodnenie 🙈

Ale dobre - aby som nebola len obyčajná hejterka, tak Ti dám aj normálnu odpoveď... teraz je populárny šperk s vygravírovaným odtlačkom ruky/nohy dieťaťa (alebo ja neviem čoho všetkého pri týchto dnešných móresoch). Gravírujú do striebra ale aj žltého či bieleho zlata.

whatever1
14. aug 2020

Ty kokos, jaka búrlivá agresívna diskusia😂, ved autorka napisala jasne že hľadá inšpiráciu na šperk, nemôže byť zlato a páčilo by sa jej niečo napr s inicialmi deti. Toto nie je veštenie z gule aky darček by chcela a nie je to ani debila otázka. Keby vojdete do zlatníctva a poviete približne co by ste chceli aj na akú prilezitost ako popísala tak vám ochotne poradia a poukazujú co maju. Veľa žien dostava šperky od partnerov akože" bolestné za pôrod" preto sa chcela poradiť tu na mamickovskom fóre. Ale asi to nedomyslela že tu nájde aj mamičky co nič nedostali a budú jej závidieť... Pre aurorku - Ja ohľadom šperkov neporadím, absolútne ma nezaujímajú ale napr moja kamarátka dostala pandoru a strašne sa z nej radovala.

elizabeth175421
14. aug 2020

To ako vážne? Ja som si myslela, že sú tu inteligentnejšie osoby, ale mám dojem, že som sa zmýlila.. Viete vy aj niečo iné, ako "zapárať" do druhých a vysmievať sa? Však autorka sa normálne spýtala. Nechápem, prečo tu riešite, či niečo za pôrod dostane alebo nie.. Ste ju tu vykreslili, ako keby chodila za mužom a o niečo žobrala, pritom sama napísala, že jej niečo chce dať manžel. A v konečnom dôsledku, aj keby chcela ona sama niečo, je to vec ich rodiny a nie Vás.. A tiež nechápem hlúpe reči typu, že niečo chce a nevie čo a odkiaľ si to máte vyveštiť.. A čo tak čítať s porozumením? Lebo jasne píše, že chce šperk a očakáva normálnu radu, či by sa pri tejto príležitosti hodilo. Čo na tom nerozumiete?.. Fakt niekedy nechápem, ako rýpete. A tiež si všímam, že niektoré napíšu takmer na každú diskusiu niečo, čím potrebujú zaujať.. Žeby bola chyba v tom, že niekto má potrebu stále rýpať do druhých?.. Autorka, tebe moc neporadím, čo sa šperkov týka, ale mne by sa páčilo, keby som mala náramok s menom. Dieťaťa 💓