Inšpirácie na darček za pôrod
Manžel mi povedal ze si mam vybrať nejaký darček za pôrod rada by som nejaký šperk ale na zlato som alergická mate nejake tipy inšpirácie 🙂 možno niečo s inicialkami deťmi alebo nejaký pekný symbol?
@elizabeth175421 aha tak chyba je v nás nie predovšetkým v jej manželovi čo nevie čo sa jej hodí, nevie čo sa jej pači , nevie aky štyl nosí , nevie aky druh šperkov nosi ..
aha chyba je v nás že ona nevie aky chce a čo vlastne chce ,nevie si vybrat a nechce mat niečo čo sa nenosí alebo nema niekto iny

@whatever1 ďakujem krásne aj za podporu aj za inšpiráciu od kamarátky 🙂 💕 🥰
@miadi ďakujem krásne napísané 🙂 dom nemáme bývame v paneláku,neviem prečo sa do mňa hneď niektoré mamičky tak obuli keď mi manžel dal sám na výber a povedal ze si mam vybrať namiesto toho aby kúpil nejakú blbosť on co by ssa mi ani nepáčila, podľa mňa je to od muža krásne gesto keď vám toto povie a neznamená to ze si niečo vyžadujem alebo vynucujem darčeky za pôrod 🙂
@janasz06 môžem ta poprosiť o linky? 🙂 krásne to vypadá len ci sa to dá aj zo slovenskej stránky objednať
Tie prve 2 foto je alovenaky vyrobca.3 foto je zahranicny a 4 musim zistit ale myslim,ze tiez slovensky vyrobca.Napisem neskor.Pripadne pozri sa este cez sashe.sk tam si skus zadat personalizovane sperky alebo skus hladat podla vyrazov naramok priveaok s menom dietata cez google.Tak najdes vela.Ja mam top tie prve 2 foto len cakam ci bude s 1 dietatom alebo 2ma 😍
Ja som si bola dať urobiť prsteň na mieru z bieleho zlata s rubínom. Je originálny, nikto taký nemá.. zostane mi a bude mi pripomínať narodenie dcérky. Kedysi sa zvykli dávať prstene ale samozrejme ak sa ti páči niečo iné alebo nechceš zrovna šperk sú aj iné možnosti.. vybrať si však musíš sama podľa toho čo sa ti páči a samozrejme aj budget je dosť dôležitý..
...to bude závisť😉😄
Ochotný výrobcovia ti vygravírujú čo chceš.
@sara07 a prečo by mala byť chyba v jej mužovi? Keby chcel kúpiť prekvapenie, tak by to urobil, ale on chce, aby si sama vybrala.. A čo je zlé na tom, že sa tu spýtala na radu? Ja by som si tiež nevedela len tak vybrať, tak chcela mať inšpiráciu.. Len niekto si potrebuje vždy rypnúť do druhého 😁 však keď niekto nevie a ani nechce poradiť, tak nech nekomentuje a nie hneď hlúpe narážky 🙂
@elizabeth175421 akože vcelku súhlasím, ale podľa mňa absolútne zbytočná otázka, ja mam rada kabelky, kočíky, ty máš rada šperky, ona ma rada knihy, on zase modely áut. Niekto si potrpí na kozmetiku, ved pokiaľ vie, že ch e šperk tak voila, ale takto..
@maciatkolulu veď ale fórum je na to, aby sa spýtala. A za to, že niekto dá zbytočnú otázku, nemusia niektorí hentak reagovať 🙂.. A máš pravdu, že každý má rád niečo iné, ale ja som napr dosť nerozhodná, keď sa mi páči viac veci a rada si nechám v takom prípade poradiť. A ak autorka nemala od koho dostať radu, tak sa spýtala tu. Možno jej padne do oka niečo, čo jej niekto poradí a bude chcieť to 🙂
Citam muzovi a pyta sa co si mu kupila za oplodnenie 🤣
Ja som dostala od manžela za dcérku medailon zlaty s odtlackami malej a dátumom a časom narodenia od firmy TOPA Tomáš Stríž...robí aj strieborné prevedenia šperkov...mám ešte prívesok s odtlačkom od inej firmy ale mozem povedať že tak kvalitne ako od neho to spracované nie je...tento rok som k narodkam dostala aj prívesok na náramok od manžela (od firmy Topa ) a zase maximálna spokojnosť...
@elizabeth175421 to nie je rypanie, to bolo zhodnotenie reality
proste to nevedia , toto večné ospravedlnovanie a zakryvanie ma fascinuje, mudr už pomaličky nemôže povedat pacientke že je tučna , musí tanečky kolem kolem a aj tak je za debila že jej pravdu povedal lebo toto sa nemá a toto je presne tiež ten isty pripad
proste zhodnotenie faktov sa neberie, práca s chybou alebo neg, informaciou 0 bodov,
@sara07 ja stále nechápem, prečo ti to tak prekáža 😁 a teda porovnávať také veci, ako si dala príklad 😁😁 prepáč, musím sq smiať.. Už radšej ani neodpisuj 🙂
Neries tu sa do cloveka vrhnu pre hocico . Ta alergia na zlato = mas taku zelenu kožu z toho? Myslim ze to je daky nedostatok v tele ci co. Ja mam alergiu na bižu 🤣nemozem naušky z ineho kovu ako zlato striebro inak sa mi zapaluju dierky. Popripade by to mohli byt značkove hodinky s gravirovanim. ? Nakoniec Ta pandora by mohla byt pre teba ok len tam treba pri kazdej priležiitosti dokopit koralky. Alebo nieco hypoallergenic v zlatnictve urcite maju. Nic si z tych negativnych komentov nerob.
@elly5 Ahoj, nech sa páči
https://www.sashe.sk/wishfish/detail/spolu_kazd...
@elizabeth175421 však hej, ja ju neodsudzujen
"pýtajú" sa šperky, ja osobne som vždy chcela náramok, kde by bolo vygravirovane meno a datum mojich detí, možno sa mi to teraz pri treťom splni😁🤣, len neviem, kde sa tri zmestia😵😂. Inak som dostala retiazku a náramok z bieleho zlata

Pandora je uz trochu out ..sranda tento darcek za porod Mne sa to pači aj ked som nedostala. Ja som si v teho kupila srdiecko biele zlato co v sebe mà mensie srdiecko zo zlteho privesok take symbolicke spomienka na cas ked vo mne bilo jeho srdiecko.(ale ked cestujem sperky sa mi stracaju😞tak ich uz kašlem ) v nemocnici sestricka taka starsia pani vravela mm ze obdivuje nas mlade mami že rodime s oxytocinom bez epi zeby mal daky push present dat a mm rychlo ze rozmyslal ze mi v stanku pri buffete nieco kupi. A ho sprdla ze to su tretky že to by chcelo nieco lepsie trebars nove auto 🤣zlata tetuška doprajna. Cca 5t po porode som mala narodky tak som dostala Apple Watch stym ze to mam aj k porodu aj k narodkam. Ale mne to nevadi za malu som tiez nedostala ani netreba. Len ty si ten darcek vyber uz teraz Lebo po porode sa na to Mozno “ zabudne “ ak mate dom vybrala by som si nejaky strom ozdobny ktory by sa zasadil v ten den ked sa babo narodi alebo šperk ked si alergicka na zlato tak perlovy nahrdelnik. Tiez celkom symbolika pôrod boli no perlorodka to zrniečko piesku obali a vytvori perlu tak ako tvoje telo zo Seba dà ten najkrajši poklad =vaše dieta.