icon

Inšpirácie na etiketu na fľašku pri narodení dieťaťa

lumarque
26. aug 2012

V rodine je zvykom davat pri narodeni pribuznim flasku. Rozmyslali sme nad domacim a napadlo mi na ne urobit nejake vlastne etikety, nech tie flasky nie su take prazdne- mozno kocik alebo nieco, fotku babatka. Hladam inspiraciu. Robili ste nieco podobne? diki

zmrzlinkams
26. aug 2012

my sme robili etikety na vinove flašky na svadbu a davali sme si tam fotku nás dvoch ak je to pri narodeni babatka tak ja by som osobne si tam dala fotku babatka určite nejake budeš mať z porodnice tak nejaku peknu vyber a daj ako etiketu - neviem kočik neviem ja by som ho nedavala 🙂

kvojtanikova
27. aug 2012

@lumarque ja si myslim ze kocik by sa hodil, fotky maleho babatka sa mi az tak na alkohol nehodia, ale kocik, prip. cumlik vo farbe modra/ruzova podla pohlavia, a pod to datum narodenia a meno, pripadne este dopisat "Na zdravie" by mohlo byt fajn. My sme tiez na svadbu robili a nesli tam original nase fotky ale len taky obrazok zenicha+nevesty, taky vtipny.

lumarque
autor
27. aug 2012

@zmrzlinkams
@kvojtanikova ja som rozmyslala...ale mozno nejaky kocik alebo tak by bol praktickejsi ako fotka baba ( tie su z porodnice take pokrcene, cervene..🙂 a dalo by sa to pripravit aj dopredu, takze by nemusel manzel narychlo..
Vy ste kupili samolepiaci papier a na to to vyrtlacili farebne?

zmrzlinkams
27. aug 2012

@lumarque da sa už dnes aj ak že si kupiš ten papier v urobiš si sama nalepky - my sme si vtedy dali robiť u jedneho tie nalepky ale tiež to robil doma, takže technika taka že to doma tlačil, len my sme vtedy nemali taku možnosť a ani som to ešte neskušala ..... ale viem že sa to aj doma takto urobiť 🙂

kvojtanikova
27. aug 2012

@lumarque ano kupis si samolepiaci papier a sama si to farebne vytlacis doma. Tiez si myslim ze kocik bude super a podla toho ci chlapcek ci dievcatko mozes dat farbu. Mozes si to pripravit aj dopredu, najdes si pekny obrazok a napises si co tam chces mat.

moni244
27. aug 2012

celkom dobrý by bol aj obrázok bociana, čo nesie v batôžku dieťaťko

lumarque
autor
27. aug 2012

@kvojtanikova
mozno to babo s flaskou by bola sranda a pod tym Na zdravie! alebo aj ten bocian by sa dal. Myslis, ze sa to da aj vo Worde urobit alebo treba nejaky speci program? dik

kvojtanikova
27. aug 2012

@lumarque normalne vo Worde das si vlozit blox textu, upravis na velkost aku potrebujes (4-6x na 1 stranu) nakopirujes si dovnutra obrazok, pod neho normalne napises text a tlacis. Ten bocian je celkom pekny, alebo aj babo s flaskou.