icon

Inšpirácie na vianočné darčeky pre 25-ročného a 17-ročného chalana

minka80
8. nov 2025

Ahojte 😊
potrebujem trochu inšpirácie na vianočné darčeky. Tento rok vôbec neviem, čo kúpiť – nič mi nenapadá. Keď sa opýtam, čo by chceli, vždy povedia, že nič, že všetko majú. A pritom ja milujem Vianoce a každý rok sa na ne veľmi teším. Ale tento rok nemám vôbec náladu, lebo nemám pre nich žiadne nápady. Dávať peniaze do obálky je pre mňa naozaj tá posledná možnosť – príde mi to také neosobné.

anonym_d2722b
8. nov 2025

Hodinky? Lístky na koncert? Poukazka do fitka? Protein? Čo ich baví?

minka80
autor
8. nov 2025
@anonym_d2722b

Hodinky? Lístky na koncert? Poukazka do fitka? Protein? Čo ich baví?

@anonym_d2722b super poukaz do fitka jedna z moznosti, dakujem

anonym_73aec7
8. nov 2025

Ake maju zaujmy?
V akych obchodoch najradsej nakupuju? Aky parfem maju radi? Holiaci strojcek/sonicka kefka/nejaka elektronicka vychytavka/hraju radi pc hry?😃
Ja by som urcite poriesila nejake vouchre do obchodov, ak napr. radi cvicia, tak zaplatit rocnu permanentku do fitka, atd..
Vyslovene dar ako taky je narocne vybrat, ked si nepovedia… lebo ja rada kupujem take dary, ktore viem, ze potesia. Nie naslepo triafat a dufat.😃

anonym_73aec7
8. nov 2025

Ked teda radi sportuju, napadol mi aj voucher do nejakeho sportoveho obchodu - teraz nepotrebuju nic, no v priebehu nasledujucich mesiacoch mozu nieco potrebovat… + nejake fitness „maškrty” - tycinky, masla, protein..? Napr. Aktin, GymBeam.. skus kuk 🙂

a0
8. nov 2025

@minka80 ak sú športovci tak garmin hodinky ich potešia (ak nemajú), nové tenisky na beh, doplnky výživy - kľudne poukážka do gymbeam alebo myprotein, knihy, nejaké oblečenie obľúbenej značky, mladšiemu kľudne nový mobil, nejaký zájazd, podľa toho, čo ich baví - spoločný pre oboch (ak spolu vychádzajú dobre),…

smajliica
8. nov 2025

Letenky na nejaký eurovikend? Teraz sa z BA lieta di polky Európy za 30€ 🙈

kitycat
8. nov 2025

Aby si sa z toho nepototo...
Peniaze a vesele ponozky 🤷‍♀️

minka80
autor
8. nov 2025
@kitycat

@kitycat ok dam si pozor

deti95060810
8. nov 2025

korčule na ľad.

anonym_4ba489
8. nov 2025

Tak moji chlapci dostanu jeden sluchadla s mikrofonom a mys - potrebuje nove, tie co ma sa mu uz rozpadavaju + asi nejake vtipne tricka, co si sam vybral na shein. Starsi ma rad turistiku tak jemu aj jeho priatelke som kupila rovnake batohy na jednodennu turistiku- z temu po 10 eur. Este nieco im kupim ale fakt len malickost, mozno vygravirovanu fotku na privesok, to som sa este nerozhodla. A dcera uz dostala obliecky tematicke, podla toho co ma rada, este mozno nejake tricko a penazenku tiez tematicke a tiez z temu. U nas su darceky len symbolicky, drobnosti co potesia. Musis sa odrazit od toho, co maju radi, nie od toho, ze maju vsetko a nic nepotrebuju.

mirage
8. nov 2025
@kitycat

@kitycat to co je za reakciu? ty davas kazdemu peniaze a ponozky? Nikomu osobny darcek?

fajnova
8. nov 2025

Ja mám syna 20+ a pred vianocami sa vyblaznim na gymbeame. Hocičo odtiaľ poteší. Či už oblečenie, proteíny, potraviny, vitamíny... A potrebuje už nový paplón a vankúš. Plus k tomu možno dokupim návliečky a plachtu a vybavené. No a kniha možno. A klasika trenky a ponožky a drogéria.

simsalabim
8. nov 2025

Moj chce konkretnu knihu. A este dostane €.

anonym_d50467
8. nov 2025
@minka80

@anonym_d2722b super poukaz do fitka jedna z moznosti, dakujem

@minka80 skok padákom, let vrtuľníkom, let balónom, outdoorova jazda, niečo do auta. Záleží koľko by to malo stáť a čo ich baví.

anonym_f4bd06
8. nov 2025

syn 24 rokov chce tankovaciu kartu a sodastream

andrejka1974
8. nov 2025

@minka80 u nás to fungovalo tak, že keď boli starší a boli ešte u nás tak sme im pískali peniaze a kúpili si spoločný darček a teraz im dáme peniaze každému 100 EUR a oni sú kúpia sami darček a donesú si ho k nám na Vianoce trávime spolu vždy 24.12. A my im kúpime drobnosť

janinah
9. nov 2025
@simsalabim

Moj chce konkretnu knihu. A este dostane €.

greywolf
9. nov 2025

@minka80 peknu susedku 😀

minka80
autor
9. nov 2025
@greywolf

@minka80 peknu susedku 😀

@greywolf to neee, uz maju frajerky, ale pobavilo😂

anonym_96df2c
9. nov 2025

@minka80 mna aj teraz, a uz mi taha na 50tku, najviac potesi ako dar hotovost, a nielen preto lebo som dostala niekolko "nie neosobnych" darcekov ktore sa mi nepacili, nehodili, boli mimo moj vkus, alebo som ich nepotrebovala

tilly
9. nov 2025

Sonicku kefku?