Išli by ste na Vianoce k svokre?
Caute, je to u nas taka otazka, ktoru nikto neriesi, iba ja.
Sme spolu s muzom 13 rokov, ale nikdy som nebola u nich 24.12.
6 rokov ked sme ibachodili, tak sme na Vianoce boli kazdy s rodicmi, a na druhy den sme sa stretli raz u nasich, a potom u nich. Potom sme s azobrali. A zacali aj spolu byvat, tak reku, mohli by sme uz po tych rokov byt aj na Vianoce spolu, 😅 tak sme na Mikulasa telefonovali cez kameru so svokrou a navrhla som, ze na stedry den by sme boli najprv u nich, a potom u nas, ze sme sa rozhodli, ze budeme spolu konecne. 😆 (nepytajte s apreco sme neboli spolu na stedry, tak nam to padlo asi dobre)
Odpoved svokry ma prekvapila, bola po tejto otazke ticho a ukazala prostrednik. Manzel sa opytal, ze co jej je. Ona nic, zamrzla a ukazovala dalej prostrednik. Tak hovorim, super. Dohodnute.
Ja som nesla vobec, a manzel bol u nas.
Odvtedy je uz 6 rokov cca co chodim iba na druhy den, nebola som nikdy na stedry, ani ma nevolala. Manzel tam chodi rano v ten den.
Avsak uz mame synceka, s ktorym tiez chodim iba na druhy den, ale napadlo ma, co keby sme isli, aj ked nas nevolala. Alebo nechat to tak? Manzela spolu so synom nepustim samych. Pustila som 2x, 2x sa nieco stalo. Takze to nepripada do uvahy.
Byvame od nich daleko. Mimochodom nezajem, nevola, nepyta sa ako sa ma maly. Naposledy, ked som ju zavolala cez kameru a rozpravala jej, tak sa robila, ze ma nepocuje, a z nicoho nic mi skocila do reci a rozpravala malemu. Je tu vela toho, ale teraz tieto bokom.
Ist, ci neist na stedry vecer, ked ma nevolala.
@anna_anicka83 vdaka,uz mi to napísali aj v komentári vyššie 🙂

Nie na co NIKDY by som uz nesla pokial by sama nepoprosila a neospravedlnila sa to co je 🙈a naco by si tam prosim Ta chodila. Tak sa chová malé decko a nie dospelý, dala Ti jasne najavo že Ťa tam nechce. Poprípade si sa mala spýtať na dovod čo jej sadlo na nos vtedy ešte.