Išli by ste znova do manželstva?
Moja dnešná úvaha - keby si sa dnes rozhodoval/rohodovala znova – išla by si dnes znovu do manželstva
do prvého áno, treba zažiť, skúsiť, neľutujem.... ak by som sa rozviedla alebo ovdovela, nie je dôvod opäť sa vydávať, takže druhé kolo by som si nedala
Dobrovoľne sa nechystám do manželstva ani raz.Zatial
Som čerstvo vydatá, ale môj muž už je tretí krát ženatý.
Nie, do dalsieho manzelstva uz nie a akualne sa zamyslam, ci zotrvam v tom sucasnom 🤷♀️
Ano.
Po20r s mužom neľutujem ani jeden deň, dobre som si vybrala
Keby sa rozvediem, urcite sa este vydám
Urcite ano, zatial to ma len vyhody. Do vsetkych zavaznejsich rozhodnuti ideme spolu, transparentne financie, pocit zavazku, vsetci mame rovnake priezvisko... ja som si prave dala podmienku, ze ak deti, tak az po svadbe.
Keby sa teraz rozvediem tak už by som nechcela ani frajera, nieto ešte dalšieho manžela
15r vydatá, v dobrom i zlom. Je to strašná drina, pracovať na vzťahu, Ale nemenila by som ani jeden deň.
Urcite ano,mam najlepsieho muza na svete. Boli sme dlhe roky nezosobaseni. Takze ja nevidim rozdiel medzi dlhorocnym vztahom a manzelstvom. Proste ked sa rozhodnete spolu zostarnut,je jedno,ci ste manzelia alebo nie. No manzelstvo je fajn kvoli pravnym veciach,dedicstvu a podobne.
Milujem manžela nemenila by som ho, klape nám to po každej stránke ale keby on nechcel svadbu ja by som do manželstva nešla 😊 ja v tom vidím viacero nevýhod
Nie, do dalsieho manzelstva uz nie a akualne sa zamyslam, ci zotrvam v tom sucasnom 🤷♀️
@petamich od teba by som to nečakala vždy si o mužovi pekne písala.To sú také krízy, keď je malé dieta, stahovanie...
Autorka ja som s mužom 21 r a nie som vydatá.Vela veci by som si s dnešným rozumom a skúsenosťami všimala ešte predtým ako si založim rodinu.
@petamich od teba by som to nečakala vždy si o mužovi pekne písala.To sú také krízy, keď je malé dieta, stahovanie...
Autorka ja som s mužom 21 r a nie som vydatá.Vela veci by som si s dnešným rozumom a skúsenosťami všimala ešte predtým ako si založim rodinu.
@luccija to je práve to , mať telo 20+ a rozum 45 +. Ideálny stav. Len zrejme by zostalo ďaleko viac dobrovoľných singl matiek , alebo singl slobodných žien .
Ja by som si svojho vzala zas 🥰 obaja sme temperamentní aj sa pohádame ale keď príde na lámanie chleba ťaháme za jeden povraz a to je super
@luccija mas pravdu 🙂 ja by som manzela kludne odporucila (keby nahodou napisem odporucaci list), mame teraz asi narocnejsie obdobie, to je pravda, manzel sa nasiel v dietati a je uzasny otec len asi uz mu neostava kapacita pre mna ale asi to bude len obdobie (verim)
Ale presne ako pises, niektore veci by som si veru viac vsimala (napr. svokra. 😂 moj muz je svokor cez kopirak) a niekedy az neskor clovek zisti, co su vlastne tie veci.
S mojím mužom áno. Nie že by som ho občas nechcela utlct panvicou, ale život bez neho by zďaleka nemal toľko iskry. Sme spolu skoro 22 rokov manželia 13.
Ano ajj druhy krat
nie
Ja asi nie.Ani by som už žiadneho muža nehľadalia.Ale bez muža by som zasa nemala deti.Čo je moja najobľúbenejšia "úloha " v živote.
Ano, ale nie v 23r a nie s teraz uz ex manzelom 😁
Ano
áno, jeden z mála ľudí ktorý mi rozumie
Určite áno.
Základ je dobre si partnera vybrať.
Ak by som sa s týmto mužom rozviedla čo mám teraz ,tak už nechcem vzťah ,chlapa na sex áno ale nič viac
@luccija mas pravdu 🙂 ja by som manzela kludne odporucila (keby nahodou napisem odporucaci list), mame teraz asi narocnejsie obdobie, to je pravda, manzel sa nasiel v dietati a je uzasny otec len asi uz mu neostava kapacita pre mna ale asi to bude len obdobie (verim)
Ale presne ako pises, niektore veci by som si veru viac vsimala (napr. svokra. 😂 moj muz je svokor cez kopirak) a niekedy az neskor clovek zisti, co su vlastne tie veci.
@petamich ano, niektoré veci človek zistí až pri tom dietati.U nás to nie je nič závažné skôr styl, ze zle neriešim na to si tu ty, môj muž nevie byť prísny, riešiť problém taký opici otec😛a ako píšeš je celý jeho otec dobrák, až hlupak
Su skusenosti, ktore su neprenosne. Mam okolo seba vydate/zenatych, viackrat zenatych, roky vo vztahu bez sobasa, rozvedenych aj niekolkokrat... kazdy to vnima inak, dava tomu ine priority... keby sa mam rozhodnut s terajsimi skusenostami, tak neviem... dost by zalezalo aj od partnera, ci by sa zenit chcel alebo nie...
Ak do tohoto čo zažívam s vrátil by sa cas, tak áno, ale nemala by som svadbu. ak by som sa rozviedla s mojím muzom, tak s nejakým inym by som už manželstvo nechcela. na to som uz stará..

Do toho istého? Z toho sa nechystám ani odísť.