Išli by ste znova do manželstva?
Moja dnešná úvaha - keby si sa dnes rozhodoval/rohodovala znova – išla by si dnes znovu do manželstva
Mne sa paci byt oficiálne vo zvazku , takze v prípade rozvodu si viem prestaviť ešte malu, romantickú svadbu na prahu 55-ký😂
Nesúvisí to vôbec s partnerom, mohol by to byť ktokoľvek, aj sám Pán Dokonalý, ale už nie. Čím som staršia, tým viac zisťujem, že nie som rodinný typ. Išla by som iným smerom -neustále vzdelávanie, niekoľko VŠ, kurzy, rôzne pracovné príležitosti, zahraničné stáže, písanie, atď. Ale už to nezmením. Aj toto má svoje čaro.
Isla. Ale a inym mužom. Snad este pojdem.
Jedine s tým mojim 😍 neviem, kto mi ho poslal do cesty alebo ako som si ho zaslúžila, ale laťku dal tak vysoko, že jemu sa už žiaden nevyrovná.
Nie nešla :D ani náhodou. 🙂
Určite áno, manželstvo je skvelá inštitúcia.
Bezpečný prístav.
Áno a prečo nie?Určite by som nechcela zostať sama celý život
Už nie. Som vydatá. S mužom sme nedávno oslávili 20r. Kým nás smrť nerozdelí....
Nikdy nikoho by som si už nevzala za manžela.
Ano . Nemam dokonaleho muza naj na svete ani ja nie som dokonala . Ale spolu sme nedokonalo dokonali . Dve rozne casti puzzle 🧩 ktore do seba zapadaju.
Som vydata 21 rokov, uz si muza asi necham, pokial ma nevymeni za mladsi model, ale ak by som ostala sama, ziadneho muza uz nechcem. Ani priatels, nieto este manzela. Nie som parovy clovek, nie som rodinny typ, celkovo muzsku energiu nemusim. A ci by som sa vydala znova, kebyze mozem vratit cas? Neviem, s terajsim rozumom pravdepodobne nie..
Áno
@anonym_autor s tym muzom co mam uz nie. Dufam, ze coskoro uz bude ex - manzel 😬
manzelstvo je super, ale dieta by som si asi poriadne radsej rozmyslela
Nie......
Ak do tohoto čo zažívam s vrátil by sa cas, tak áno, ale nemala by som svadbu. ak by som sa rozviedla s mojím muzom, tak s nejakým inym by som už manželstvo nechcela. na to som uz stará..
@jana_eyre_2 vek je len číslo povedal by som , a nemá na lásku žiadny vpliv 🫠 . Človek sa proste rozhodne , keď bruško húf motýľov zakrúti 🙂🙂
Ja by som do manželstva išiel rád, som staromodny hodne, no s pani byvalou určite nie . Je mi to ľúto ,no nevydržal nam vzťah , prial by som si nech nikomu sa to nastane 🥴
@jana_eyre_2 vek je len číslo povedal by som , a nemá na lásku žiadny vpliv 🫠 . Človek sa proste rozhodne , keď bruško húf motýľov zakrúti 🙂🙂
@rado318 k láske človek nepotrebuje manželstvo, tak som to myslela..
@rado318 k láske človek nepotrebuje manželstvo, tak som to myslela..
@jana_eyre_2 prajem krasny trochu mokrý deň🙂 . Ano ano , pravda, k Laske manželstvo netreba , som aj jednoduchý 🙂, nie len staromodny , bo všetko na prvú nechápem 😁😁. manželstvo 🤔, povedal by som, manželstvo je pečať k slovám Lásky ,, Ty žiješ pre mňa , a ja pre teba ." Nik nemusí ich povedať, hlavne že Tý ! dvaja to vedia.
@anonym_autor áno, ale s tým správnym mužom.
Nie, do dalsieho manzelstva uz nie a akualne sa zamyslam, ci zotrvam v tom sucasnom 🤷♀️
@petamich naozaj? Doteraz ste vždy chválili muža. Som prekvapená
@petamich naozaj? Doteraz ste vždy chválili muža. Som prekvapená
@slecnazkosic ako by som to, moj manzel je uzasny otec, uzasny kolega zaroven ale ma znacny priestor na zlepsenie v tom ako byt aj partner a priatel 🤷♀️ pred dietatom to nebolo az take vypukle, predsa len mali sme bohatsi spolocensky zivot, niektore potreby suplovali priatelia (myslim nejake rozhovory, vypocutie, pochopenie) a zrazu dieta, domacnost, relativne narocna praca u oboch a ako to byva sme vlastne spolubyvajuci, ktori sa staraju o spolocne dieta, snazime sa s tym bojovat, len teda moj muz patri do skupiny co mu bolo pridane na IQ, mu asi odobrali na EQ a u mna asi naopak 😂 tak s tym bojujeme....verim, ze nedojde k tomu, ze sa rozvedieme, lebo predsa len, nie je to ziadna katastrofa, len sa obcas zamyslam, ci toto je ono pre zvysok zivota (prepacte som vam napisala vylev, o ktory ste asi ani nestali).
@slecnazkosic ako by som to, moj manzel je uzasny otec, uzasny kolega zaroven ale ma znacny priestor na zlepsenie v tom ako byt aj partner a priatel 🤷♀️ pred dietatom to nebolo az take vypukle, predsa len mali sme bohatsi spolocensky zivot, niektore potreby suplovali priatelia (myslim nejake rozhovory, vypocutie, pochopenie) a zrazu dieta, domacnost, relativne narocna praca u oboch a ako to byva sme vlastne spolubyvajuci, ktori sa staraju o spolocne dieta, snazime sa s tym bojovat, len teda moj muz patri do skupiny co mu bolo pridane na IQ, mu asi odobrali na EQ a u mna asi naopak 😂 tak s tym bojujeme....verim, ze nedojde k tomu, ze sa rozvedieme, lebo predsa len, nie je to ziadna katastrofa, len sa obcas zamyslam, ci toto je ono pre zvysok zivota (prepacte som vam napisala vylev, o ktory ste asi ani nestali).
@petamich viem, že si nepísala mne ale chcem ti povedať, že chápem na čo myslíš a aj tvoje pocity.. mala som podobné no mne do značnej miery pomohlo zmeniť to ako sa rozprávam s mužom a aj zmeniť pohľad na niektoré veci.. takto smr v procese ale už to beriem ako spôsob ako zlepšiť náš vzťah nie ako ho zachrániť.. ono je to na dlhšie ale v niečom máme podobných mužov
@petamich viem, že si nepísala mne ale chcem ti povedať, že chápem na čo myslíš a aj tvoje pocity.. mala som podobné no mne do značnej miery pomohlo zmeniť to ako sa rozprávam s mužom a aj zmeniť pohľad na niektoré veci.. takto smr v procese ale už to beriem ako spôsob ako zlepšiť náš vzťah nie ako ho zachrániť.. ono je to na dlhšie ale v niečom máme podobných mužov
@angeli121212 dakujem ti za prispevok ❤️ ak by sa ti niekedy chcelo, budem rada, ak mi napises, lebo tiez sa snazim pracovat aj na sebe, ako sa inak pozerat na niektore veci, ktore ma moj muz "skratka tak" a zrejme ich nemusim vzdy vnimat ako ich vnimam, takze budem rada za akekolvek zdielanie, ako to riesia ini, ktori mozno maju podobny problem (on zas asi nie je uplne nestandardny ako sa tak pozeram v okoli).
@petamich chápem. Mrzí ma. Dieťa je skúškou vzťahu, príchodom dieťaťa sa menia priority, žiaľ muži to nechápu...
@angeli121212 dakujem ti za prispevok ❤️ ak by sa ti niekedy chcelo, budem rada, ak mi napises, lebo tiez sa snazim pracovat aj na sebe, ako sa inak pozerat na niektore veci, ktore ma moj muz "skratka tak" a zrejme ich nemusim vzdy vnimat ako ich vnimam, takze budem rada za akekolvek zdielanie, ako to riesia ini, ktori mozno maju podobny problem (on zas asi nie je uplne nestandardny ako sa tak pozeram v okoli).
@petamich veľmi rada aj som ti to chcelq navrhnúť ☺️
@anonym_autor Do toho s mojím exmanželom už nie,ale všeobecne do manželstva áno a verím,že sa ešte raz vydám,na inštitút manželstva som po rozvode nezanevrela 🙂

To zalezi od toho, akeho partnera mas. Ja som prvych 15 rokov bola spokojna. Dnes ked som po nevere ostala na dieta sama svoj vyber lutujem kvoli tomu ako manzelstvo dopadlo, aj ked tie roky predtym boli pekne, ale kto to vie dopredu?