Je darček od priateľa neosobný alebo praktický?
Ahojte,s priateľom som tri roky a Vianoce ešte trávime každý pri svojej rodine ,zatiaľ kým nie sme zobrati nám to tak vyhovuje ,odo mňa dostal darček 23 s tým že si ho otvorí po večeri keď bude u svojich rodičov ,dala som mu darček za 50€ cca keďže v decembri mal aj narodeniny a tiež niečo dostal ,zajtra ráno ideme do Rakúska kde pracuje na výlet a tak mi povedal že si mám vybrať ja tam niečo na Vianoce lebo že on nevie čo a pritom synovci kúpil hru na počítač ... Čo by ste si o to mysleli ? Je to hnusné alebo dobre keď vám dá niekto na výber ?
@earlgrey akoze mozno by sa niekto potesil, ale ja som dostala napriklad umyvacku riadu ako nejaka sluzka. Potom stacionarny bicykel ako tucnica. 🫣😀Dostala som aj nejake hnusne vonavky smradlave, potom extremne komplikovane stolove hry len tak, nikdy predtym sme hry nehrali. Ruksak a mikinu s logom jeho obchodneho partnera….Uz su to roky co mi darceky nevybera sam, tak si nepospominaˇ na vsetky tie hrozy, ale pamatam si ten pocit sklamania/nasrania.😀
Za mna super napad. Zoberie ta na vylet aj s nákupom darceka. Uz iba premyslaj, co by si chcela. Ak si chcela prekvapenie, tak mu to treba povedat, chcem prekvapenie. Mojho muza som naucila, ze parfem a šperk, vylet, dovolenka nikdy sa nemoze pomýliť. Funguje to.
Kupi nieco zle je (tema o ciapkach), nekupi vobec nic zle je, da na vyber zle je 🤷♀️ tak ja neviem uz...podla mna radsej mi dat na vyber ako kupit hovadinu, moj muz je so mnou roky a je rad, ked mu v priebehu roka davam "hinty", lebo obcas sa teda vobec netrafi, ak to necham na nom.
Myslím si, že proste nevie čo ti má dať 😄. (Buď rada, že nepoprosil mamku, aby ti kúpila nejaký darček za neho, alebo nejaký univerzálny bazmek typu ružový plyšák so srdiečkom 🤭). Ak si očakávala, že potrápi hlavičku a niečo ti kúpi, tak mu to nejak milo povedz, keď bude fajn nálada, že zlatinko na budúce Vianoce, nemohlo by to byť takto a takto? Fakt by ma to oveľa viac potešilo, ako keď si musím vyberať darček sama... Ale teraz by som to už nechala tak - uži si výlet a vyber si niečo pekné v tom Rakúsku 🙂.
Podľa mňa na Tom nie je nič hnusne, ale tak ja hovorím za seba. Ty to môžeš vnímať úplne inak. Ja by som s tým bola úplne v pohode keby som si mohla sama niečo vybrať. Veľa krát som podostávala darčeky za ktoré som síce bola vďačná, ale napríklad nepáčili sa mi, neboli praktické alebo nemali pre mňa využitie a tak mi aj bolo ľúto že škoda toho. Ja mám tiež problém keď mám niekomu kúpiť darček že či sa trafim do vkusu alebo či to bude prínosné. Už dlhší čas to robím tak že nabijem peniaze na darčekovú kartu kde je na výber veľa obchodov a tak si daná osoba kúpi čo sa jej páči a presne to čo chce 🙂 kartičku vždy dám do nejakej peknej obálky, peknej vianočnej tašky a k tomu ešte nejakú drobnosť a ak sa jedná o narodeniny tak k tomu aj peknú gratulačnú pohľadnicu, nejaký dezert alebo kvet.
Inak vôbec nevidím problém v tom že ťa priateľ nechá vybrať si darček sama. Aspoň si vyberieš presne to čo budeš chcieť 🙂
Sme spolu 4 Vianoce darček na Vianoce mi sám vybral len na prvé a ďalšie som si ich objednala aj si zabalila ja lepšie ako by kúpil blbosť .a tiež vybrala darčeky dcérke ja aj jeho rodičom
Hotova tragedia, chce ti kupit nieco co si vyberies a bude sa ti to aj pacit.
Ja aj detom kupujem to co si zelaju, nie blbosti co by lezali v skrini.
Ja sa tiez pripajam k tym, co to hodnotia ako tragediu ...mat priatela co ti chce kupit nieco co sa ti paci.
Ved niet nad tie plne skrine zbytocneho oblecenia co nikto nenosi,
plne police knih co nikto poriadne neotvoril, divne rozne vonavky a kozmetiky co len zostarnu, v spajzi rozne kuch. pomocky a pomocky do domacnosti co boli vyskusane len 1x 😁

@majlo1234 Napiiiiš, nech je sranda 😁