Je kartón cigariet dobrým darčekom na Vianoce?
Dievcata, ktore fajcite, ak by ste dostali pod stromcek karton (aj dva) vasich cigariet - povazovali by ste to za dobry dar, alebo nie?
Moja mama fajci. Je uz na dochodku a ja fakt netusim co jej dat na Vianoce. To co by asi chcela, resp. potrebovala je momentalne mimo moj rozpocet (nemam momentalne 500 evri nazvys) a ostatne veci ma. Kozmeticky balicek jej davat nebudem. Konicky nema, ani kniha nepripada do uvahy. Jej zivotnym poslanim je uz len sledovanie televizora, obycajne navarit aby hlad nebol, vyprat, upratat. Max prechadzka so psom a stamperlik so susedkou. Na otazku je jej jedina odpoved: neviem.
Tak mi napadlo, ze by som jej kupila tie cigarety, pripadne konak co popija so susedou. Ved nie je to zas najlacnejsia zalezitost a je to nieco, na com "fici".
Alebo ak mate napady, poradte 🙂 Dakujem.
Mamu si poznas, ak vies ze toto je vec ktoru privita, spravila by som jej taky balik, flaska, cigarety, nejake pochutiny (bud slané alebo sladké) a aspon nieco zdravé k tomu, vyzivovy doplnok/ vitaminy podla toho co by sa jej hodilo (podla veku ci zdrav.stavu)
Ja osobne by som radšej volila ten koňak. Nejaký lepší čo si možno úplne bežne mama nekúpi...
Svokor napríklad fajčí cigary, tak mu kupujeme vždy nejakú kvalitnú, drahšiu… do obyčajných cigariet by som ja asi nešla, príde mi to príliš obyč a za pár dní ich vydymí a zabudne. Ale koňak si môžu popíjať a “klábosiť” a bude mať z toho lepší “zážitok” … ale to je len môj názor 🤷🏻♀️ ak sa ti zdajú cigarety najlepšie, kúp tie. Keď už, tak ja by som ich zabalila nejako zaujímavejšie. Každú krabičku do ponožky alebo čo 😅 záleží aká povaha je mama.
Úplne v pohode by som kúpila.
@jaond19 tiez dobry napad, ten doplnok tam pridam.
@nikiki29 ano, nakombinujem aj ten konak, aj tie cigarety. Dakujem.
Nekupila by som. Skor poukazku na masaz, pedikuru, kadernictvo, listky na koncert, do divadla..nieco, co ma rada, ale vela si toho nedopraje..ale cigarety nie..ved tie si predsa dopraje kazdy den, cim to na byt osobne a vynimocne??
Ano .kludne kup.tak ci tak si kupi cigarety
Mne keby dá niekto kartón Terea tak sa veru poteším 😂 aj dva aj tri 😂 a nieje pravda, že keď bude mať doma zásobu bude viac fajčiť, bežné si kupujem naraz aj 3-4 kartóny, nebudem obden behať do trafiky
@teki1 hej, to je logické, treba doplniť vitamíny 😁
@janickacrazy 😁 5 kilo kyslej kapusty napríklad?
@teki1 možno, napríklad mňa by to fakt potešilo 😅
Ja ťa nekritizujem, len som napísala, že míňať eura na ďalší "klinec do rakvy" je 🤷 ale to je vaša vec. A asi s tým sama nie si celkom stotožnená, keď potrebuješ odobrenie na MK. Ak tvoju matku potešia cigarety, tak jej ich kúp ...
@nikha2809 Áno, aj moja mama si kupuje naraz 3-4 kartóny a nefajčí viac...len proste sa jej nechce behať po jednu krabičku každý druhý deň...a ona aj na Vianoce a aj na iné sviatky od nás dostane po kartóne cigariet a vec vybavená...má skoro 80 rokov a keď chce fajčiť...nech fajčí...je dospelá, svojprávna osoba...aj tak by si tie cigarety kúpila...
Pre fajčiara najlepší....to mi ver 😂(fajčím...)
Zarytý fajčiar som. A mam aj napad. Kúp jej ten karton v pohode. Zabaľ do vianočného papiera a aj prekvapko bude😁 ja by som ho asi dala aj do nejakej škatuľky nech hneď netuší, čo to je. A vybavené 👍
Nemyslím, že je to vhodné ako darček, hoci som sama dlhodobo fajčila, určite by som nechcela ako darček cigarety - celý kartón. Max nejakú cigaru/cigarku, niečo "výnimočnejšie". Za tie peniaze jej kúp radšej nejaký voucher, nech si sama vyberiete. Napríklad do DM, tam určite chodí nakupovať... Alebo do 1st Day, tam si tiež môže nakúpiť niečo fajnové (možno nakoniec aj tie cigarety 😁).
Za mňa ako fajciarku super darček lebo to odbremení peňaženku 🙂
@anonym_autor kupila v pohode
Kupujem aj muzovi kedze on ma elektricku (zdravotny dopad mame prediskutovany nepohnem s nim) a ano kupim mu prislusenstvo, napln atd
Ona sa poteší a to je asi hlavné. A keby si jej dala poukážku do obchodu? Kaufland, dm?

Ja by som sa potesila takemu darceku.