Je krajšie meno Fatimka alebo Noemi?
Cakam dievcatko a mam posledny mesiac na rozhodnutie ktore z tychto dvoch mien vyberiem a cim viac blizi porod tym som viac zmetena . Pomozte mi prosim 🙂 Dakujem za kazdy nazor
Mimochodom veľa mien má hebrejský pôvod napr. Maria,Zuzana ,Anna a mohla by som pisat donekonečna,čiže spominanè mená nie su slovenske pochadzaju z hebrejčiny,tak ako napr. Noemi. Treba si najprv preštudovat pôvod mien a nie bezhlavo vypisovat.
http://www.ved.sk/casnik13.mena.htm mile mamičky tu máte abecedný zoznam slovanskych,alebo teda sloveskych mien,lebo vidìm že viacerè v tom nemáte jasno. Teda ak hľadáte slovenske mená pre svoje deti tu máte abecedný zoznam. Napr. Taky Budimír,Boleslav,Ľudmila,Lubuša,Dobroslava,Kvetana,Svetlana.........
Ahoj mne sa páči Noemi aj ja keď budem mat dcérku tak určite bi som nad iným menom uz nerozmyslala ☺ Noemi je velmi pekné
Noemi by som skor dala, v Cechach ma toto meno len 9 dievcat/zien, tu na SK som nenasla statistiku. Fatima je sice pekne, ale z tych tureckych/arabskych sa mne ovela viac paci Elif, Defne, Ceylan
Noemi je na Slovensku uplne bezne meno, najma na juznom ci cyhodnom Slovensku, kde zije madarska menšina
Já Vás baby fakt nechapem. Také debilne mena tím detom dáváte. Však Ked raz budu starý a v dd to ako bude vyzerat? Bude tam 10 maxov alebo Alexov a Ked budem volat babku Noemi alebo Fatimka však aj ten personál sa im bude smiat. Strasne 🙄

@kvietokbajo význam mena Noemi je "krásna" slebo teda rozkošná 😊