Je krajšie meno Mia alebo Alica?
Ahojte kočky, prosím Vás poraďte , aké meno sa Vám páči - Mia alebo Alica? Neviem sa rozhodnúť a pôrod za dverami . ďakujem vám vopred za vaše názory 😉 🙂 🙂
Mia 🙂
Daj obe, casom uvidite, ktore sa pre nu hodi lepsie.
Podľa mňa Mia
A tretia možnosť?
Haha tiez mam dilemu ci dat meno Mia alebo Viktoria obe sa hodia ku priezvisku....a to ze Mia je meno pre zviera....blbost ja mam hafana a vola sa Lea kamoska ma tiez fenku Emu 😀😀
obe mena su krasne.. Mia je kratke a prakticke, ale asi sa mi viac paci Alica.. mame na ulici jednu Alicku, je to hrozne zlate dievcatko a vyslovenie mena je prijemne.. dolezite je aj priezvisko.. ale nech sa rozhodnes akokolvek, ked bude babo na svete, tak uvidis, ze rozhodnutie bude spravne..
a mozno na porodnom stole, ked prvy krat uvidis babo, povies si sama, ze to je uplna Mia/Alicka.. 😀
inak take argumenty, ze sa nejake meno hodi skor pre zviera - to mi je troska smiesne.. my mame susedu, ktorej pes sa vola Maja.. mam teraz meno Maria, ktorej meno sa casto skracuje na Maja povazovat za psie?
Krasne su obe, mne sa Viac páči Mia 🙂 Ja mám doma Sarah a ak bude aj druhá baba tak Rebeka
mne sa nepaci ani jedno....ale kazdy ma iny vkus
Alica ;)
mne príde Alica ako nadávka 😒 keďže som Alena a sestra mi tak "nadávala" keď sme boli malé 😝
Toto ma vie najviac pobaviť, že meno je ako pre psa alebo pre mačku 😀 😀 😀 ľudia už dávajú svojím zvieratám rôzne mená, nie len Benny alebo Micka... myslím si, že každé "ľudské" meno je už využité aj pre nejaké zviera... len v mojom okolí sú desiatky psov s "ľudským" menom a to kvôli tomu ho nemám dať svojmu dieťaťu? Lebo nejaký človek si zmyslel že dá svojmu psovi meno Filip alebo Zuzka?! 😀 no ale to už som odbočila z témy, takže za mňa Mia 🙂 bez ohľadu na to koho pes alebo mačka sa tak volá
Alica sa mi zda take chladne meno...to je len moj osobny nazor...a Mia ako meno sa mi paci, ale poznam zvieratka, ktore sa tak volaju...ale to je tym, ze proste ako baby vravia, dnes sa davaju kade jake mena.....
Ani jedno 😉
A čo tak Madlenn...
Pekné sú obe, ale keby som mala dať "hlas", tak viac sa mi páči Mia 🙂. V každom prípade - 100 ľudí - 100 chutí. My sme sa rozhodovali aj podľa toho, či sa meno hodí k priezvisku. Lebo napr. taká Samanta Kapustová alebo Jessica Praženicová znie fakt smiešne. A ak sa vám páčia obe a neviete sa rozhodnúť, tak skúste už teraz malú volať menom a uvidíte, čo vám pôjde skôr na jazyk. Prípadne, keď sa malá narodí a uvidíte ju, tak si myslím, že to budete cítiť, ktoré meno sa jej viac hodí 🙂. Držím palce, nech sa vám narodí zdravé a krásne dievčatko - meno už potom bude hračka 🙂.
Keď sa nevieš rozhodnuť, tak jej daj dve mená- Mia Alica -a hotovo, to ktorým ju majú volať jej priatelia nech si povie ked bude staršia sama 🙂
Alica, alebo este krajsia forma-Alicia
Alica
Ani jedno.. Michaela 🙂
Mia je krásne meno 🙂
Alica je pre mňa veľmi tvrdé meno, okrem toho vždy ma napadne tá šibnutá Alica z Paneláku 😀
mne osobne sa nepači ani jedno a pri mene Mia ma hned napadne (zmija) neviem prečo ,nič v zlom samozrejme .
Pacia sa mi obe....ale vidis,ze tu mas 1000 nazorov. ja by som sa na MK na meno nikdy nepytala...uz len kvoli blbym poznamkam
Ani jedno z nich sa mi nepáči. Ale to je môj názor, takisto ako tu nájdeš kopec príspevkov, preferujúcich jedno, aj druhé. Rozhodnúť sa musíš sama. Ale nech dáš akékoľvek, po krátkom čase, keď už bude dcérka na svete a Ty sa jej budeš prihovárať, budeš si hovoriť: Som rada, že som vybrala toto a nie to druhé, toto je krásne, veľmi sa jej hodí. (Ešte raz zdôrazňujem, že nech dáš ktorékoľvek. 😉 )
mia | 🙂
Kamoška zvažovala, že dá svojej dcére meno Mia, ale nakoniec jej dala Miriam a volajú ju Mia. Inak, Alica je pekné meno.
Ja si myslím,že každé meno je pre niekoho pekné a pre iného nemusí byť. to čo sa páči jedným,nemusí sa páčiť druhým. Ľudia dávajú úplne bežne svojim zvieracím miláčikom ľudské mená,a prečo nie?ako napísala @babulka82 že ju hneď napadne Mia zmija! ok ,ale aj na Alica sa dá povedať: opica,palica,hadica......
Záleží aj od toho ktoré lepšie pôjde ku priezvisku, mne sa toho času páči pre dievča meno Jasmínka,
a miesto Alica by sa mi lepšie páčilo Aneta. Ale teraz sa dajú dať aj dve mená.
Alica je krásne meno mala som vyše 80 ročnú susedu s týmto menom a tá pani bola veľmi dobrá. Hodí sa pre dievčatko,dospelú ženu aj staršiu pani. Mia je tiež pekné ale mne sa hodí len k malému dievčatku.😊

Mia nieee...fakt ako pre mačku