icon

Je krajšie meno Zara, Natália, Alexandra alebo Vanesa?

natally_261
9. sep 2015

Ahojte žienky, mám velkú dilemu som v 8. mesiaci a čakáme dievčatko a stále som si neni istá menom. Zatiaľ sme vybrali Zara ale nie som si 100% istá, že to bude OK. Ešte mám v zálohe meno po mne Natália alebo Alexandra a Vaneska. Prosím poradte mi, ktoré z týchto mien bude najlepšie. Ďakujem 🙂

Strana
z2
katka1981
11. sep 2015

Natalia

sari24
13. sep 2015

Z vymenovaných mien asi Natália. Zara sa mi nepáči, znie to ako pre psa, a celkovo dnešné ultra moderné mená, ktoré už každá druhá dáva mi lezú na nervy. Nina, Sofia, Nela, Zara..fakt nič iné už neexistuje?
Alexandra je krásne meno, ale i tak si to každy zjednoduší na Saša, čo mne osobne sa nepáči.
Vanesa, to nekomentujem, to na prvé počutie a videnie hovorím, že nie.
No a Natália je pekné meno, ale i tak by som vlastnej dcére také nedala.
Dôležité je, čo sa páči tebe a mužovi 😉
A mimochodom nikoho nikdy nenaučíš volať tvoje dieťa ako ty chceš. Každy si to meno skráti, počas života vzniknu rôzne prezývky.

alobalka
13. sep 2015

Záleží od priezviska, z ponúknutých sa mi najviac páči Natália.

libka1
13. sep 2015

Keď napisem ze Zara, budes si na 100% uz ista? 😅 Lebo ak ti to pomoze, tak teda Zara!!!!

koniarova
13. sep 2015

A čo takto nejaké normálne slovenské? Či to by nebolo dosť "in"?

m_ij_ka
13. sep 2015

Zara,

zuska88
13. sep 2015

Ja mam Zarku, chcela som Zarku este skor ako som objavila nejaky obchod s tymto menom, hadam je tomu 10 rokov...🙂 vzdy sa mi pacili kratke jednoduche mena, a len tak mimochodm moj psik sa vola Lora🙂 a aj toto meno sa mi paci, dajte take, ktore sa bude hodit k vasmu priezvisku, nedajte na nazory druhych! A inak podla mna su takmer vsetky mena krasne pretoze ich nosia tie najkrajsie stvorenia na svete - nase deti🙂

lenka110611
13. sep 2015

K tejto otázke iba toľko, že ako rodič si úplne nevyzretá, keď meno pre svoje dieťa vyberáš na diskusii na mk...

marca12
13. sep 2015

Som za Zaru.Je to kratke krasne meno a ja milujem mena,ktore sa nedaju vyslovit skaredo napr. Michal=Miso,Lenka=Lena. Zare nikdy nepovies skaredo a to je najdolezitejsie kriterium pri vybere mena

xxxxxnnnnn
15. sep 2015

Na žiadosť zakladateľky diskusie sa diskusia uzamyká

Strana
z2