Je krajšie meno Zara, Natália, Alexandra alebo Vanesa?
Ahojte žienky, mám velkú dilemu som v 8. mesiaci a čakáme dievčatko a stále som si neni istá menom. Zatiaľ sme vybrali Zara ale nie som si 100% istá, že to bude OK. Ešte mám v zálohe meno po mne Natália alebo Alexandra a Vaneska. Prosím poradte mi, ktoré z týchto mien bude najlepšie. Ďakujem 🙂
Z vymenovaných mien asi Natália. Zara sa mi nepáči, znie to ako pre psa, a celkovo dnešné ultra moderné mená, ktoré už každá druhá dáva mi lezú na nervy. Nina, Sofia, Nela, Zara..fakt nič iné už neexistuje?
Alexandra je krásne meno, ale i tak si to každy zjednoduší na Saša, čo mne osobne sa nepáči.
Vanesa, to nekomentujem, to na prvé počutie a videnie hovorím, že nie.
No a Natália je pekné meno, ale i tak by som vlastnej dcére také nedala.
Dôležité je, čo sa páči tebe a mužovi 😉
A mimochodom nikoho nikdy nenaučíš volať tvoje dieťa ako ty chceš. Každy si to meno skráti, počas života vzniknu rôzne prezývky.
Záleží od priezviska, z ponúknutých sa mi najviac páči Natália.
Keď napisem ze Zara, budes si na 100% uz ista? 😅 Lebo ak ti to pomoze, tak teda Zara!!!!
A čo takto nejaké normálne slovenské? Či to by nebolo dosť "in"?
Zara,
Ja mam Zarku, chcela som Zarku este skor ako som objavila nejaky obchod s tymto menom, hadam je tomu 10 rokov...🙂 vzdy sa mi pacili kratke jednoduche mena, a len tak mimochodm moj psik sa vola Lora🙂 a aj toto meno sa mi paci, dajte take, ktore sa bude hodit k vasmu priezvisku, nedajte na nazory druhych! A inak podla mna su takmer vsetky mena krasne pretoze ich nosia tie najkrajsie stvorenia na svete - nase deti🙂
K tejto otázke iba toľko, že ako rodič si úplne nevyzretá, keď meno pre svoje dieťa vyberáš na diskusii na mk...
Som za Zaru.Je to kratke krasne meno a ja milujem mena,ktore sa nedaju vyslovit skaredo napr. Michal=Miso,Lenka=Lena. Zare nikdy nepovies skaredo a to je najdolezitejsie kriterium pri vybere mena
Na žiadosť zakladateľky diskusie sa diskusia uzamyká

Natalia