icon

Je retiazka s menom vhodným darčekom pre mladú ženu?

4. mar 2025

Caute ! Dievcata, nosite niektora retiazku so svojim menom? Je takato retiazka vhodna ako darcek pre 20r slecnu/mladu zenu? Dakujem

Strana
z2
nyusika
4. mar 2025

pre niektore ano, pre niektore nie.

autor
4. mar 2025

@nyusika Dakujem 😂

13uzivatelka11
4. mar 2025

Ja by som nechcela retiazku so svojím menom, ani so svojím znamením.. A ani v 20tich som po tom netuzila 😀 ak napríklad vieš že rada nosí zlato, môžeš jej kúpiť zlatú retiazku s nejakým jemným príveskom

elanor
4. mar 2025

za mna nie

autor
4. mar 2025

@13uzivatelka11 Aj nad tym premyslam, len nechcem so srdieckom, mam pocit, ze to ma kazda druha slecna/zena...

marryliese
4. mar 2025

kúpila by som so štvorlístkom, je to symbol šťastia, tým nič nepokazíš

simsalabim
4. mar 2025

Nie... kedysi som na moju promociu od zhromazdenej rodiny dostala 4 - STYRI! - rozne zlate privesky s prvym pismenom mojho mena. No vobec ma to nepotesilo, radsej by som prijala s nejakym polodrahokamom.

13uzivatelka11
4. mar 2025

Tak ak má nejakú záľubu tak možno s niečím takým pozrieť.. Pripadne naozaj s polodrahokamom

autor
4. mar 2025

@marryliese Toto vyzera zaujimavo, dakujem za tip ❤

autor
4. mar 2025

@simsalabim Co si s nimi spravila 😀 ?

denisa_deniska
4. mar 2025

Ja by som kúpila bez prívesku, časť retiazky je akoby platnička. Neutrálne 🙂

januska12323
4. mar 2025

Nie načo, nevie ako sa volá? 😁

autor
4. mar 2025

@januska12323 Dufam, ze vie 😂

lucia13022023
4. mar 2025

Mne sa mena, písmená ci znamenia vôbec nepáčia. Skôr by som išla do nejakej obyčajnej ktorá nenadchne ale ani nič nepokazí.

romanovic
4. mar 2025

Ja by som si nikdy nedala privesok so svojim menom. To je take...samohonkovske, na styl mat doma svoje portrety na stenach a fotit selfiny na fejsbuky.

trema
4. mar 2025

s menom nie, ja som dostala s perlou a to nosievam casto

autor
4. mar 2025

Ok, dam na vas dievcata a skusim najst pekny stvorlistok, tento napad sa mi paci 🙂

dadka1997
4. mar 2025

Urcite nie , iny typ privesku, krizik, štvorlistok, strom, mesiac, kvetinka, alebo niečo približné tomu, co ma rada

klotildabazarik
4. mar 2025

V dnešnej dobe uz nie

spongebob1
4. mar 2025

NIE jevhodny pre zenu od 15 rokov a viac. Infatilne, lacno posobiace, bez vkusu.

hradnapani
4. mar 2025

Za mna nie. Niektori zufalci to totiz beru ako pozvanku na dotierave oslovenie. Zazila som, nastastie nie na mne . Mam rada sukromie 🙂 radsej teda nieco univerzalne, stvorlistok, gulocka, dnes je pekny vyber motivov

popa86
4. mar 2025

Ja napríklad nemám rada svoje meno… nikdy by som ten prívesok preto nenosila.

domkakvet
4. mar 2025

Za mna urcite nevhodny darcek.

autor
4. mar 2025

@hradnapani Fuuu, tak toto by mi veru nenapadlo 🙄

autor
4. mar 2025

@popa86 To mi je luto, ze sa rodicia netrafili ☹

svetlonos
4. mar 2025

A ty si rodic ci teta? Prosím ta opytaj sa tej baby uolne priamo. Ja mam napriklad rada polodrahokamy. Radšej niečo suce, nech si aj sama vyberie ale v 20tke by som ani ten 4listok nenosila, zo je predsa pre malé dievčatka a nie dospele zeny.
Retiazka s menom = pre mna obojok...
Opytaj sa a možno si vyberie uplne iny soerk ake bude spokojná. Nejde o to, čo sa páči tebe ale jej.

autor
4. mar 2025

@svetlonos Teta, je to pre neter 🙂

simsalabim
4. mar 2025

Co som s nimi spravila? Niekde su doma odlozene 🤷‍♀️

alofinka
4. mar 2025

Nie

terezkaarthuramax
4. mar 2025

Ja svoje meno rada nemam. Ale zalezi ako vyzera retiazka.ak by to bolo napríklad srdiecko v nom moje meno mozmo by sa mi to pacilo. Ak len pismenka tak nie

Strana
z2