Je retiazka s menom vhodným darčekom pre mladú ženu?
Caute ! Dievcata, nosite niektora retiazku so svojim menom? Je takato retiazka vhodna ako darcek pre 20r slecnu/mladu zenu? Dakujem
Tak sa jej opytaj a neoľutujete ani jedna z vas 🙂 spokojnosť na oboch stranách ❤️
@svetlonos Pytat sa prave velmi nechceme, ma to byt prekvapenie...
@terezkaarthuramax Mali to byt iba pismenka, ale dam si poradit a nekupime s menom 🙂
A čo rada nosi? 🙂 Vidavas ju častejšie? Ešte je jedna možnosť. Môžeš jej síce niečo vybrať ale zároveň jej ponúknuť možnosť, že si to pokojne môže vymeniť. A vôbec to to nebude vadiť. Teda aj das darcek ale s možnosťou výmeny podľa vkusu mladej slečny. I ked ak chces, môžeš dat rovno pekne zabalenú poukážku, nech si vyberie a ty môžeš byť pri tom 😀 Mňa osobne by to veľmi potešilo. A v tom veku som nosila aj staroveký šperky. No predsa zlato a polodrahokam je už niečo lepšie 🙂.
Kedysi boli náhrdelníky s menom veľmi populárne kvôli seriálu Sex v meste, kde Carrie taký nosila 😃 ale aj teraz ich občas vidím.
Niekoho by taky darček potešil a niekoho nie. Ja by som si to občas dala, ale viac by som ocenila nejaký minimalistický šperk - na každý deň.
Sama mám 22 ak by mi niekto dal náhrdelník s mojím menom zaťukala by som si pred ním na čelo 😂 nie som pes aby som si vlastné meno na krku nosila.
A štvortlistky/ lístky/ srdiečka tiež prosím nie. Ak chceš aby to nosila prosím niečo moderné, esteticky príjemné. Nie takéto veci z pred 20 rokov. Ja som dostala napr od maminy jemnú retiazku s krištáľmi, nosím ju každý deň lebo sa to hodí ku všetkému. Retiazku so srdiečkom čo som dostala od krsnych mám šmarenú v skrini a iba čaká že z nej bude prsteň (plánujem dať roztaviť). A áno tak to môže dopadnúť keď kúpite niečo čo sa páči len vám a absolútne neriešite vkus obdarovaného.

Tak ide o vkus tej osoby.