Je retiazka s menom vhodným darčekom pre mladú ženu?
Caute ! Dievcata, nosite niektora retiazku so svojim menom? Je takato retiazka vhodna ako darcek pre 20r slecnu/mladu zenu? Dakujem
@nyusika Dakujem 😂
Ja by som nechcela retiazku so svojím menom, ani so svojím znamením.. A ani v 20tich som po tom netuzila 😀 ak napríklad vieš že rada nosí zlato, môžeš jej kúpiť zlatú retiazku s nejakým jemným príveskom
za mna nie
@13uzivatelka11 Aj nad tym premyslam, len nechcem so srdieckom, mam pocit, ze to ma kazda druha slecna/zena...
kúpila by som so štvorlístkom, je to symbol šťastia, tým nič nepokazíš
Nie... kedysi som na moju promociu od zhromazdenej rodiny dostala 4 - STYRI! - rozne zlate privesky s prvym pismenom mojho mena. No vobec ma to nepotesilo, radsej by som prijala s nejakym polodrahokamom.
Tak ak má nejakú záľubu tak možno s niečím takým pozrieť.. Pripadne naozaj s polodrahokamom
@marryliese Toto vyzera zaujimavo, dakujem za tip ❤
@simsalabim Co si s nimi spravila 😀 ?
Ja by som kúpila bez prívesku, časť retiazky je akoby platnička. Neutrálne 🙂
Nie načo, nevie ako sa volá? 😁
@januska12323 Dufam, ze vie 😂
Mne sa mena, písmená ci znamenia vôbec nepáčia. Skôr by som išla do nejakej obyčajnej ktorá nenadchne ale ani nič nepokazí.
Ja by som si nikdy nedala privesok so svojim menom. To je take...samohonkovske, na styl mat doma svoje portrety na stenach a fotit selfiny na fejsbuky.
s menom nie, ja som dostala s perlou a to nosievam casto
Ok, dam na vas dievcata a skusim najst pekny stvorlistok, tento napad sa mi paci 🙂
Urcite nie , iny typ privesku, krizik, štvorlistok, strom, mesiac, kvetinka, alebo niečo približné tomu, co ma rada
V dnešnej dobe uz nie
NIE jevhodny pre zenu od 15 rokov a viac. Infatilne, lacno posobiace, bez vkusu.
Za mna nie. Niektori zufalci to totiz beru ako pozvanku na dotierave oslovenie. Zazila som, nastastie nie na mne . Mam rada sukromie 🙂 radsej teda nieco univerzalne, stvorlistok, gulocka, dnes je pekny vyber motivov
Ja napríklad nemám rada svoje meno… nikdy by som ten prívesok preto nenosila.
Za mna urcite nevhodny darcek.
@hradnapani Fuuu, tak toto by mi veru nenapadlo 🙄
@popa86 To mi je luto, ze sa rodicia netrafili ☹
A ty si rodic ci teta? Prosím ta opytaj sa tej baby uolne priamo. Ja mam napriklad rada polodrahokamy. Radšej niečo suce, nech si aj sama vyberie ale v 20tke by som ani ten 4listok nenosila, zo je predsa pre malé dievčatka a nie dospele zeny.
Retiazka s menom = pre mna obojok...
Opytaj sa a možno si vyberie uplne iny soerk ake bude spokojná. Nejde o to, čo sa páči tebe ale jej.
@svetlonos Teta, je to pre neter 🙂
Co som s nimi spravila? Niekde su doma odlozene 🤷♀️
Nie
Ja svoje meno rada nemam. Ale zalezi ako vyzera retiazka.ak by to bolo napríklad srdiecko v nom moje meno mozmo by sa mi to pacilo. Ak len pismenka tak nie

pre niektore ano, pre niektore nie.