Je správne hovoriť, aké darčeky by ste chceli pre deti?
31. okt 2025
Ahojte, boli sme pozvaní na oslavu narodenín kamaratkinmu synovi a ona mi 3 dni pred oslavou volala, čo by si jej syn želal (čo pochybujem vzhľadom na jeho vek). Lenze my sme už pre neho darček mali. Je to podľa vás ok, takto si rozkazovať čo kúpiť? Samozrejme sme mu zablahoželali s tým “nasim” darčekom, nebola som ochotná ho ísť vracať a zháňať niečo iné, este aj v takej časovej tiesni.
Predošlá
Strana
z2
anonym_fd785d
•
31. okt 2025@anonym_autor Tak darovanému koňovi nepozeraj. Odkáž kameške.Ale takú kamošku by som nechcela!
Predošlá
Strana
z2

Ja prvé bábo ešte len čakám a moc sa neorientujem v tom čo deti chcú, vždy sa pýtam. Nikdy nekupujem darček len tak, jedine ak mi rodičia povedia napríklad “hocičo s mačkami” tak vyberiem konkrétne ja ale držím sa témy. A už aj viem že niektorí rodičia si extrémne potrpia na tom čo dostanú, hlavne tí čo majú napríklad málo miesta doma alebo také tie vyberavé matky čo nedajú dieťaťu hocičo a ešte aj hračky musia byť eko bio raw. Tak tie počúvam poslušne mco nadiktujú. 🤣 Takže podľa mňa je normálne ak povedia čo chcú ale ak už ste kúpili niečo iné tak je to tiež jedno veď to nie je nič dôležité.