icon

Je strieborná retiazka vhodný dar na prijímanie?

13. apr 2024

Syn bude mat 1.sv.prijmanie..je vhodne mu darovat striebornu retiazku s krizikom?Na zlatu zial nemame..a ci sa to vlastne hodi pre chlapca..poradite?dakujem

Strana
z2
adrikadt
14. apr 2024

Ahoj. Ja by som kúpila retiazku. Hodinky, tablety a iné veci sú skôr vhodne na iné sviatky, časom sa poškodia, znehodnotia. Retiazku bude mat na pamiatku, je jedno či zlata či strieborná, bude mu pripomínať tu konkrétnu udalosť.

lauricka
14. apr 2024

mne pride zvratene dostavat za prijimanie mobily, korcule, tablety a neviem, co. Niečo s náboženským motívom mi príde vhodné, s krížikom, anjelikom, kniha... teda, ja nechodím do kostola, ani nič a dosť ma prekvapilo, kam sa toto dostalo a čo dostávajú deti za prijímanie. Fúha, konzum už aj tu. Strieborna retiazka mi príde OK, veď si to odloží na pamiatku na prijímanie. Nemalo by to byť o duchovne?

lalenka33
14. apr 2024

@zeldia ja ani nikde nepíšem o tenučkej zlatej retiazke a jej hodnote v budúcnosti.
Jej syn si želá retiazku. Má len na striebornú, tak keď ju chce, tak nech mu ju kúpi. Darček na 1.sv prijimanie nemá byť o hodnote, má to byť pamiatka na danú udalosť.

zeldia
14. apr 2024

@lalenka33 áno už som čítala ďalší komentár autorky že syn chce takú istú retiazku ako mama a tato, neviem naco potom taká otázka keď vsetko je jasne obe strany chcu to iste a nie je problém to zabezpečiť. Ale tak spytat sa dá hocičo 🤦🏻‍♀️

autor
14. apr 2024

@zeldia pytala som sa ci je vhodne striebro?nemam skusenost..preto

zeldia
14. apr 2024

Jasne že je to vhodne. Ved nikto ta nebude súdiť ani hodnotiť koli darčeku, hlavne aby si ty aj chalan boli s tým ok. Aby sa vam to obom darcovi aj obdarovanému pacilo😉 a uzite si pekny den k tomu.

autor
14. apr 2024

@zeldia dakujem

Strana
z2