Je svadba správny krok?
Ahojte,budúci rok mám mať svadbu,no stále mám v hlave otázku či to je správny krok. Môj snúbenec je jedináčik a neustále chodí k rodičom, hento tamto, no a najhoršie na tom je to,že čo tam ide to pije,každý jeden víkend aj tri dni za sebou. Mne sa to samozrejme nepáči, lebo to nie je pohár dva vínka, sú to fľaša dve tvrdého. Kedysi to tak nebolo,no ako začal pracovať a skončil úspešne výšku, všetko sa zmenilo. Skúšala som mu to aj povedať, samozrejme ma hneď odbil,ale prosím Ťa raz za čas, no je to permanentne každý jeden víkend a niekdy je čas kedy aj každý druhý deň aj počas pracovného dňa chodí k rodičom a ja som sama,príde o 10 ,o pol noci domov a potom tie sprosté reči. Viem,že keď sa vystažujem na Modrom koníku mi nepomôže, no zaujíma ma či nie ste niekto v podobnej situácii, neviem čo ďalej.
pokial by som mala akukolvek aj ked len malu pochybnost tak by som do toho nesla, svadba to je proste vec na cely zivot, teda mala by byt a pre mna je to proste znak toho, ze dvaja ludia chcu spolu byt a su v tom vztahu v pohodicke
@mirimiriam ahoj keď pije teraz bude aj potom už teraz ti ukazuje aký bude, ja som mala otca pijaka a tyrana ktorý chodil tiež piť k svojim rodičom a robil peklo potom doma 😞

Problémom nie sú časté návštevy rodičov,ale alkohol.
Prečo tak často pije?
Toto je veľká hrozba,no a neverím,ze doteraz nepil,iba teraz začal.